Addicted

Jag har länge trott att jag är just den tjejen som faller hårt och har länge aktat mig för kärlek av rädslan för att falla. På senare tid har jag insett att jag bara faller om jag låter mig göra det, så just nu lever jag fullt ut. Jag dricker, röker, strular runt, skrattar, flirtar och mår bra. Jag kanske inte menar något seriöst med det jag gör, för hur seriöst är det att strula med fyra personer på en kväll? Men jag mår bra av det, och det är därför jag inte kan sluta.

Kommentarer
Postat av: goriz

Hm tråkigt att jag inte kan chatta med dig. haha. det hade gått snabbare liksom. Så ska jag också göra, strula runt. Leva livet. För ligga runt, det kan jag inte. Då skulle jag falla. Jag blir så fast då. Som ett tuggummi typ.



Och ja, när Jennifer slutade startade jag. Någonstans måste jag dumpa alla dessa tankar.



<3

2011-05-18 @ 19:24:29
URL: http://goriz.blogg.se/
Postat av: Finis

Underbart. Vi skulle ju kunna chatta, om du addar min mail på MSN. Har en anonym, [email protected]. Just ikväll har jag inte ork att chatta - är fortfarande lite nere efter mitt "breakdown" i söndags, och är grymt förkyld, men hemskt gärna en annan gång :) Så - lägg till mig om du kan och känner för det, så hörs vi <3



2011-05-18 @ 19:30:20
URL: http://jeparlecommejeveux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0