VALBORG

Valborg firas iår med Bästa Kompis, O, P och flera andra fina människor. Vi ska röka vattenpipa och festa på stranden. Hörs imorgon, hoppas att ni får en fin valborg!

Jobbar

Hörs ikväll! (tidsinställt inlägg)

Så jäkla kul

Hade en riktigt fin kväll igår! Ska försöka få med det viktigaste:

Jag fick dricka av random folk - browniepoints på det!
Lärde känna nytt trevligt folk.
Blev herre på täppan (egentligen bestämde vi att en annan kille blev det, för han slog sig, men egentligen var det ju jag som vann).
Blev kallad Adam igen. Fick ju det smeknamnte (av oklara anledningar) på sjöfesten som jag berättat om tidigare och igårkväll blev det aktuellt igen. Har egentligen inget emot det, det gör att jag känner mig mer som en i gänget.
Strulade inte med någon! Duktig tjej.
Berättade för Bästa Kompis om de jag strulade med på sjöfesten, hon blev inte så chockad som jag trodde att hon skulle bli. GÖTT.

Nu ska jag till jobbet, vi hörs ikväll!

FESTAR

Är på fest, hörs imorgonkväll, nu åker tequilan fram!


Ser fram emot ikväll

Bästa Kompis har ju sagt till mig att det är "konstigt" och inte min stil att gå till en fest där jag inte är bjuden, bara för att det är på en allmän plats. Men grejen är att P har bjudit mig. Idag fick jag ett sms av Bästa Kompis där hon frågade om jag skulle på festen, för hon ska tydligen också gå! Men hon är inte heller bjuden själv utan ska dit med en kompis. Fattar inte vad hon håller på med, pallar inte att hon ska klanka ner på mig och vara grinig 24/7.

Nu väntar matteplugg, sen ikväll blir det vänner och fest.

I skolan

Sitter i skolan atm, har närmare bestämt historia! Detta är ett tidsinställt inlägg, har äntligen fattat hur de funkar haha. Hörs om några timmar igen!

YAY

Allt har löst sig med P, han är inte sur längre. Imorgon ska jag först på ungdomsgården emd en kompis, sedan ringer P mig när festen drar till stranden. Stannar där till halv ett och blir hämtad av mina föräldrar. Egentligen skulle jag ova hos O med P, men jag ska jobba på lördag och att somna vid fyratiden känns inte som det smartaste...

Nåväl, det blir roligt! Har matteprov nästa vecka så är helt sönderstressad, hatar matte B och hatar att jag tycker att det är svårt eftersom jag ska läsa matte C i trean. Fan, typ...

Hörs imorgon, bloggisar!

I wanna hear you say: you give me something to die for

The sounds.

Btw så tror jag P är sur på mig för att jag inte ska gå på festen imorgon. Skrev "förlåt :/" och fick "lol" till svar. Disseeeeeeeeeeeeen.

Dilemma

Fest på fredag på stranden, Känner inte tjejen som har festen även om jag har träffat henne några gånger. Det är hennes födelsedagsfest. P vill att jag ska komma, och jag vill gärna gå. Problemet är ju att jag inte är bjuden. Är det okej att gå ändå? Bästa Kompis tycker att det är "konstigt" och inte min stil.

Depp och pepp

Dagens depp: Min kompis i skolan har tydligen bestämt sig för att börja en annan skola, nu i veckan. Fick veta det här av en annan klasskompis som hade sett det på facebook. När jag konfronterade min kompis om varför hon inte sagt något till mig svarade hon att hon "inte ville säga något förrän allt var säkert". Trots det skrev hon ut det på facebook, innan hon sa något till mig. Hon är en av mina bästa kompisar och den jag umgås allra mest med i skolan även om hon skolkar en del, men det här var verkligen dålig stil.

Dagens pepp: Har fått en fin bränna från gårdagens solande, matteprovet nästa vecka är framflyttat två dagar och jag mår så jäkla bra i allmänhet! Vädret, träning, sol, kompisar, fester, jobb. Allt bara funkar!

...

Pluggar arslet av mig! Har för övrigt fått fin färg idag, en lagom start på sommaren.

Hörs imorgon, nu väntar engelskauppsatsen som skulle varit inne för... 3 veckor sedan!

Boktips

Så ung? Och så duktig! av Katarina Pietrzak.


Powerwalk

Ska ut på en powerwalk i morgonsolen. Drar på mig glajjorna och P3 i lurarna. Senare idag kommer min jobbkompis, vi ska steka på altanen och ha det fint.

Hörs!

O och P

Träffade O och P igår. Det var meningen att vi skulle på strandfest, men festen visade sig bestå av sju personer och ett värmeljus... Fail. Vi drog runt på Stan istället. Såg H, ni vet min kompis storebror som stöter på mig, men vi hälsade inte ens fastän jag vet att han kände igen mig. Han är lite sur på mig... oops.

Vi busade med en av våra kompisar också - utanför hennes lägenhet fanns det som ett valv där det stor ganska många cyklar och soptunnor. Vi tog dem och blockerade HELA valvet, så det blev ganska omöjligt att komma ut. Typisk polackidé!

Förlåt x 1000

Har inte haft tid och möjlighet att uppdatera förrän nu. Har jobbat hela dagarna och sovit borta eller kommit hem sent... Men nu är jag hemma och jobbar inte mer, så det blir uppdatering som vanligt!

Blair Waldorf

"Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen."

Jobb

Jobbat arslet av mig idag. Är helt slut, så det blir tyvärr en mager uppdatering ikväll. Puss!

Natti

Ska sova strax, men först lite rött te. Hörs imorgon kväll, jobbar nämligen imorgon så kommer inte kunna uppdatera på dagen.

Bisous!

Glass i stora lass

Strax blir det glassätning i hamnen med några vänner. Mysigt, känns som att det redan är sommar!

BTW

Förresten - för er som undrar: Jag var inte bakis dagen efter festen. Då tänker ni kanske "men då kan du ju inte ha druckit så mycket?!". Grejen är att jag aldrig blir bakis. Har inte varit bakis på fyra år. I söndags på festen drack jag en halv flaska vodka och ungefär fem stora glas vin. Jag hade inte ens ont i huvudet dagen efter, var bara trött, men det var ju för att jag inte sovit någonting.

Det är ganska praktiskt att aldrig bli bakis, men samtidigt blir jag på något konstigt sätt avundsjuk på alla som är bakis. Inte för att de mår dåligt, utan för att de kan sitta och bara "ååååÅÅåhåhåhå fy FAAAN vad bakis jag äääääär!!!". Det får jag aldrig göra...

Plugg och sol och iskaffe och livet leker och sånt

Ska sätta mig på terassen och plugga lite medan jag läppjar på en iskaffe. Mer sol och kaffe till folket!


Ojojoj

Lite kvällsunderhållning. Citerar här kommentarer från rasistiska videos på youtube:

"enas om SD 2010. statistiken säger att sverige är en minoritet om högst 40 år"

För det första gillar jag verkligen hur sverigedemokrater hittar på fakta, eller i alla fall alltid misslyckas med att referera till sina källor. För det andra gillar jag att personen i fråga uppenbarligen skolkat från majoriteten av svenskalektionerna. För det tredje blir jag verkligen fundersam. Vad exakt kommer Sverige vara en minoritet av? Jordklotet? Det har det alltid varit, eller har jag missat något?

"Invandrare som sköter sig i Sverige har jag ingenting emot, men dem som kommer hit och lever på andra: DRA ÅT HELVETE!
Kommer säkert hit för att de inte finns SOC-bidrag där dem kommer ifrån. Patetiskt, precis som parasiter.."

Ja, det tror jag också. De kommer inte alls hit eftersom det är krig i deras hemländer. De kommer verkligen inte hit eftersom de riskerar att dö annars utan för att leva på socialbidrag och diskrimineras dagligen.

"Ser det överallt i vårt samhälle "rasister hit rasister dit" bara för man vill minska invandringen så man kanske får ett jobb när man blir vuxen, så man får fira jul, gå i kyrkan osv. Om några år har vi säkert inte ens svensk minioritet -.- Och OHJA det sitter säkert någon ful sd som är rasist"

Ja, jag är också livrädd för att de ska elda upp våra julgranar och slita sönder våra biblar. Förvörigt finns det faktiskt invandrare som är kristna och därför säkerligen vill gå i kyrkan och fira julafton, men jag antar att de invandrare som avses med denna kommentar är "blattar".


BACK

Tillbaka från fika och parkhäng i solen med L. Vi har kedjerökt, druckit kaffe och pratat. Allt har varit mysigt, och jag har verkligen haft en trevlig och fin dag. Det känns bra mellan oss, men jag vet inte om vi kommer bli så nära vänner som vi var innan. Har känslan av att hon faktiskt vill att vi ska hålla kontakten bättre, men grejen är ju att det bara blir jag som hör av mig, och då funkar det inte. Får se hur det blir helt enkelt!

Hon ska ringa idag

Fick äntligen tag på L igår. Hon sa att hon skulle ringa mig idag när hon har vaknat, så jag bara väntar :). Blir nog bra det här!

L

Ska ju träffa L imorgon. Vi bestämde att vi skulle höras ikväll, men som vanligt har hon inte hört av sig. Hon har inte ens varit inloggad på facebook eller MSN, så nu har jag skickat ett sms till henne och frågat hur vi ska göra imorgon. Har inte fått någon leveransrapport än, så smset har nog inte gått fram. Fett störigt.

Och förresten: Det här är sista chansen hon får. Om jag ser att smset har gått fram, och hon inte svarar (eller att hon inte tar kontakt med mig imorgon för att bestämma hur vi ska göra), så orkar jag inte med henne mer. Det här är hennes sista chans att bli en av mina vänner igen.

Ska sova nu, pusspuss!

Okej,

ska träffa min gamla kompis imorgon. Minns ni tjejen som jag varit ovän med och kär i, som typ fyllesnackade med mig på en fest osv? Henne ska jag träffa imorgon verkar det som. Hon gick förbi oss idag på stan och hälsade lite, sen tänkte hon gå. Då ropade jag efter henne typ "men hallå, vi skulle ju ses någon dag?!" Och då föreslog hon imorgon.

Förövrig tycker jag att hon numera benämns med kodnamnet "L". Så: ska träffa L imorgon!

Annars har jag haft en toppendag och träffat lite nytt fint folk, pratat galna festminnen från i söndags och ätit pizza. GÖTT.


Parkhäng

Hörs senare idag/ikväll, ska ut i den fina solen och hänga i parken med några vänner. Är övertygad om att alla kommer skratta åt min röst, men så får det vara, inte mitt fel att jag låter som jag gör (okej, det är mitt fel).


Kedjerökande transa

Min röst låter fan inte bättre idag än igår. Låter som en kedjerökande, förkyld transa. Tack till vattenpipan som det kanske blev lite för mycket av på festen.

Dricka?

Har funderat på om jag borde dra ner på drickandet. Det är ju inte så att jag dricker mig redlös varje helg - jag dricker inte varje helg, och när jag väl dricker blir jag aldrig så full att jag spyr. Men grejen är att jag på något sätt lyckas göra saker på fyllan som jag ångrar nästa dag. Kanske vore bättre att låta bli att dricka? Samtidigt är det så jäkla kul.. Haha, låter som värsat fjortisen!

Visst gick det dåligt, men fy fan vad kul jag hade!

Även om jag har värsta playerångesten (jag menar, fyra pers på en kväll, liite mycket kanske?), så är jag ändå riktigt nöjd med hur festen blev. Hade fruktansvärt roligt!

3 viktiga saker jag vill säga

1. Ska snart sova, har bara slumrat lite på bussen och så idag, så jag har inte sovit ordentliget sedan IGÅRKVÄLL. Ska bli sjukt skönt att få sova ut nu.

2. Har någon sorts ångest, känns jobbigt att jag strular runt när jag dricker. Men å andra sidan - om jag hade varit en kille hade det här inte varit något problem, och det gör mig så arg. Varför ska JAG få ångest för att jag vill ha kul, bara för att jag är tjej. Inte okej.

3. Angående ångestgrejen så tror jag att det lyckobakis jag är! Blir nästan aldrig bakis när jag har druckit. Visst, jag är ju lite seg och så, men har aldirg ont i huvudet, mår illa etc. Igår drack jag typ en halv flaska vodka och fyra glas vin, och jag är inte bakis. K-ON-S-T-I-G-T.

P.S. Har bestämt mig för att O ska vara ett avslutat kapitel nu, pallar inte med honom. Liksom, ofta jag skulle vara hans sämst strul? Alla jag har strulat med har sagt att jag strular bra. Han sa att jag rörde tungan för lite, men det är ju inte så jääävla enkelt att röra tungan när HANS tunga redan är överallt?! 

Ungefär såhär var festen - och ja, jag har minnesluckor. Don't blame me, blame Vodka.

17.00: Jag och P träffas och grillar vid sjön där vi ska vara. Fler och fler kommer
19.00: Jag börjar dricka. Börjar lite lätt med vin.
20.00: Mer folk kommer, snart är alla som ska komma där.
20.20: Vattenpipan sätts igång för första gången den kvällen. Efter det här är den igång i princip hela tiden fram till klockan 04.00.
20.30: Jag är gaaaanska full haha. 
20.35: Jag pussas med i princip alla som är i närheten.
20.45: Lyckas på något sätt strula med min tjejkompis.
20.50: P och en annan kille har "vikingatest" - alltså vem kan bada längst. Båda är ganska fulla och jag blir jätteledsen och sitter och snyftar på en brygga för att jag tror att de ska drunkna.
21.20: Tjabbar med O - han påstår att jag var det sämsta strul han haft, men HAN kallas tydligen för torktumlaren.. liksom?
21.22: Jag och O strular två gånger. Minns det som att han skulle "lära upp" mig. Pfft, som om det behövs?
21.45: Jag dricker meeeeeer.
21.55: Jag strular med en random kille som var jättegullig och höll om mig, masserade mig och sånt hela kvällen. Browniepoints på det, men tyvärr är jag inte intresserad av honom på något långsiktigt sätt. Kan någon här stava till P-L-A-Y-E-R?
22.30: Dricker mer...
23.30: Strular med min andra tjejkompis.
00.00: Dricker mer...
01.00: Folk har på något sätt försvunnit och det är inte så himla många kvar, kanske 10 - 15 pers.
01.01: JÄVLAR VAD KALLT DET ÄR! Nu behövs mer vodka.
02.00: Blir på något sätt uppmanad av O att strula med Random Killen igen, vilket jag gör. Ooops.
03.00: O bestämmer sig för att den eld vi har fått igång inte duger. Tändvätska och typ halva skogen krävdes innan han var nöjd. Vi kan väl säga såhär: Valborgsbrasan har redan brunnit.
04.00: Vi äter upp det sista godiset, röker den sista omgången vattenpipa och sjunger Nationalteatern.
05.00: Vi, de allra sista (jag, O, P, Random Killen och några till) som är vakna bestämmer oss för att äntligen sova!
05.05: O och P tyckte tydligen inte att vi skulle sova och fäller ner tält, häller vatten på de tält som fortfarande står upp, släpar runt soptunnor och mopeder.
05.15: Alla blir jätteraga.
05.30: Vi ger upp det här med att sova och sätter igång brasan på nytt.
08.30: Vi packar ihop tälten och alla grejer och åker hem.



Fortfarande full

Känner mig fortfarande full fastän jag inte druckit alkohol sedan klockan fem inatt. Det kanske beror på att jag inte sovit någonting alls? Jobbar på att få ihop ett inlägg som sammanfattar festen på något smidigt sätt, så det kommer ni få veta mer om inom ett par timmar. Kan bara säga såhär: Det gick iiiiinte bra.

Dagens I-landsproblem

Kan inte bestämma mig för om jag ska smörja in mina nyrakade ben med mangodoftande body butter, eller om jag ska låta bli.

Snart fest

Ska snart iväg på fest. Blir grillning utomhus, sova i tält, vodka och hela köret. O kommer. Hoppas att jag inte gör något dumt.. Vi hörs imorgon, bloggisar!

Kent

Sitter på Kents hemsida och läser låttext efter låttext. Känns inte bra någonstans, gamla minnen kommer tillbaka oavsett om jag hört låten eller innan. Måste vara för att jag alltid kollade deras sida efter låtar som passade mina känslor när jag och A var tillsammans. Det närmsta jag kom var låten Ansgar & Evelyne:

Ur en klar himmel faller bomben ner
Vi ligger tysta i en krater, ler
När vi ser vår samtid brinna ner

Och jag ska skydda dig med kroppen min
Luften svider när vi andas in
Har alltid sett oss som Ansgar och Evelyne

Vi ska fylla vår stulna bil
med dyra klockor och Dexedrine
Souvernirer från den tid då vi var svin

Och du har tagit mig från kylan in
Från tysk hårdrock till Charles Valentin
I min bok är du för evigt Evelyne

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag


I hate it when I’m sober and I love it when I’m drunk

Kent - About golden years

Bekräftat - O kommer på festen

O kommer på festen på söndag. Jag kommer på festen på söndag. Jag borde inte dricka. Jag kommer att dricka. Undrar hur det här kommer gå...?

'cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

S&M - Rihanna, får starta lördagsmorgonen. Sov tio timmar inatt, har aldrig känts så välförtjänt som efter den här helvetstiden i skolan med stress och panik. Nu ska jag gå nerför trappa till köket och äta en riktigt mysig lördagsfrukost.

Bisous!

P.S. Jag har på mig mina nya trosor idag, de rosa-vita, känner mig fruktansvärt sexig!

PARTYDILEMMA

På söndag blir det fest. Utomhus vid en sjö. Massa fint folk kommer, kanske O. Jag kommer dricka vodka. Och sen vet jag inte vad som händer. Hoppas att vi strular igen. Hoppas att vi inte strular igen för då blir allt så jävla krångligt. Borde kanske inte dricka. Kommer göra det ändå, för om jag strular med honom nykter blir allt mycket jobbigare.

http://weheartit.com/entry/7124508
http://weheartit.com/entry/7124508

:(

O'boyen är slut här hemma. Drack nyss upp det allra sista, och ingen kommer handla förrän imorgon eftermiddag. Suck.

Mer shopping...

Ooops, fick lite tid över idag efter skolan. Smet in på H&M och köpte ett par trosor till, samma modell i spets som jag köpte igår fast i rosa och vitt istället för svart och vitt. Så jäkla söta!

I övrigt har dagen varit sämst. Fick 4,5 timmars sömn inatt, det har regnat, bussens väre funkade inte imorse, inga roliga lektioner, min kompis skolkade och jag missade bussen hem, därav tiden till att shoppa. Dessutom måste jag nu skriva en engelskauppsats. FML.

Bisous!

Shopping

Shoppade idag med Bästa Kompis. Det blev två klänningar, en parfym och ett par übersöta trosor, allt från H&M. Var sugen på att köpa ett par skor också, helt underbara klackar från Tamaris, men det får nog vänta... Måste bekämpa min inre shopaholic!

Nu väntar sängen, hörs igen imorgon!

PIERCINGPANIK

OKEJ, nu behöver jag er hjälp. Minns ni att jag skulle pierca mig mellan benen? En christinapiercing. Tanken var ju att jag skulle ta den när jag fyllt 18, i november, eftersom det är åldersgräns. Nu har min kompis fixat tid på en piercingstudio till henne och mig i slutet av APRIL. Alltså snart! Och där behöver man bara ha föräldrarnas tillåtelse, alltså kan en kompis ringa och låtsas vara förälder och såga att det är okej. Tänker alltså inte berätta för mina föräldrar, då skulle de typ döda mig...

Pro's:
Så jävla snyggt!
Skönt att få det gjort, längtar.
Smidigt att få det gjort lagom till sommaren så att piercingen kan lufta sig och inte vara instängd i jeans.
Vore ascoolt att göra det, är grymt sugen på det.

Con's:
Dumt att göra det innan jag är 18 eftersom jag inte får för mina päron. Har aldrig varit bra på att gå emot dem.
Dumt att göra det nu när jag rör på mig som mest och idrotten dessutom är obligatorisk i skolan - jag joggar ute etc eftersom det kan vara negativt för läkningen.
Kanske är dumt att göra det innan jag förlorat oskulden - tänk om det är någon skillnad? Piercaren trodde inte att det var det, men ändå.

HJÄLP!

F är singel, wonder why?

 


HÄR KOMMER LISTAN

A - Mitt ex, mitt enda ex. Hon är född 1993, precis som jag. Gick i min klass på högstadiet, sedan gick vi på olika skolor. I slutet av ettan blev vi tillsammans, det höll i två veckor. Hon gjorde slut via sms, jag gick sönder inuti. Hon var mitt första förhållande och fick mig att komma ut som bisexuell för mina nära och kära. Vi strulade, men inte mer. Har kommit över henne, men är liksom inte intresserad av att träffa henne.

Z - Född 1992. Går i min klass just nu, började i den i tvåan. Vi var på G, han erkände att han gillade mig. När jag senare sa att jag gillade honom också skickade han ett meddelande på facebook som sa att han bara gillade mig som vän. Just nu är det ganska kyligt mellan oss, han beter sig som att vi fortfarande är vänner, fast jag tror att han förstår att vi inte är det. Ganska nyligen fick jag ett nytt meddelande på facebook där han bad om förlåtelse och sånt. Han fick dissen. Jag har runkat honom, delat säng med honom två nätter och strulat med honom. Har kommit över honom tror jag, vet i alla fall att jag inte vill ha honom varken som vän eller pojkvän.

O - En av mina killkompisar, bästa kompis med min bästa kompis' pojkvän och P. Född 1993, går i en annan skola än mig. Vi fyllestrulade en gång på en fest, men jag blev osäker på mina och hans känslor efter det p.g.a. att min Bästa Kompis antydde massa saker men vägrade förklara sig. Blev väldigt förvirrad och rådfrågade P (se nedan). P lovade att han skulle prata med O, vilket han gjorde, men då verkade det inte som att O var intresserad. Skönt! Tyckte jag. Några veckor senare hade vi fest hemma hos O. Jag skulle sova över med massa andra, men på något sätt blev det bara jag som sov där. Vi strulade i princip hela natten och hade nästan sex. Enda anledningen till att jag inte ville var att jag inte hade rakat mig och var orolig att han skulle tycka att det var äckligt. Rådfrågade P även efter detta, och det verkade inte som att O var intresserad nu heller. Men jag är ändå väldigt osäker på hur det ska bli mellan oss. Eftersom vi umgås med samma folk finns risken att vi kan förstöra väldigt mycket om vi blir mer än vänner. O är hur underbar som helst, verkligen pojkvänsmaterial, och det finns flera personer som sagt att vi skulle passa tillsammans.

P - Min bästa kompis' pojkväns bästa kompis, och O's bästa vän. Född 1993. Vi pratar väldigt mycket i perioder. SMSar, skriver på facebook. Jag mår bra av att prata med honom, han känns som ett mellanting av en bror och en bästa kompis. Tyvärr tror jag att han är kär i mig, vilket gör det hela väldigt komplicerat, dels för att jag borde försöka få honom att förstå att jag inte är intresserad samtidigt som jag verkligen vill fortsätta snacka med honom, dels eftersom jag är rädd att såra honom om det skulle bli något mellan mig och O.

H - Storebror till en av mina bästa vänner, född 1991. Han stöter oavbrutet på mig på facebook, kallar mig "bad girl" och påpekar att han "gillar stygga brudar". Har träffat honom typ en gång för ett halvår sedan. Han vill definitivt ligga med mig, men jag är inte intresserad.

Blinddate 1 - Född 1990. Rolig men samtidigt dryg, sa saker som "tig kvinna!" (på skämt visserligen, men ändå). Träffade honom på alla hjärtans dag som en kul grej. Vi strulade och han bet mig i bröstet. Han ville fortsätta träffas och skickade en del SMS, men tillslut fick jag dissa honom.

Blinddate 2 - Född 1988. Träffade honom ocksså som en kul grej. Han var mycket blygare än blinddate 1, vi kramades inte ens! Kommer nog inte att träffa honom igen, vilket är ganska skönt med tanke på att han är liite väl gammal för mig...

F - Kille jag lärde känna på ett stort projektarbete i skolan. Går i en parallellklass. Redan innan jag lärde känna honom visste jag en del skvaller om honom - han har nämligen varit otrogen mot sin flickvän! De är dock tillsammans igen, men ibland kollar han på mig på ett väldigt underligt sätt i korridorerna...

D - Kille i min klass. Ganska blyg, men har blivit mer och mer synlig i klassen. Allmänt trevlig, men tror inte att han är något för mig. Han brukar alltid kolla på mig på ett väldigt speciellt sätt, det är svårt att förklara. Det är som att det tänds en gnista i hans ögon när jag råkar möta hans blick.

Statistik

Alltså, får fan spel. Min statistik laggar! Enligt det där diagrammet har jag inte haft några besökare sedan den 7e, men grejen är att jag VET att jag har haft det eftersom JAG själv har varit inne här på bloggen och kollat. Mina egna besök brukar alltid registreras, men inte nu... Och jag tror att jag har haft "vanliga" besökare också. Någon som vet vad man kan göra åt det?

PS. Kan ni inte bara skriva någon liten kommentar när ni är inne, så att jag vet om det är sant att jag inte har några besökare? Skriva bara "hej" eller något :D

Är officiellt någon form av player

Hade ju tjejkväll igår med min jobbkompis. Berättade för henne om alla mina "problem, dvs alla killar som stöter mig, typ O, P, Z osv. Hon blev galet förvirrad och kunde hålla reda på dem haha. Borde fan skriva en lista! Uppdaterar med en sån inom en snar framtid, bloggisar.

Springer bort mina problem

Hörs om en stund, 4,4 rundan väntar!

Problemet är...

OM jag och O skulle bli mer än vänner finns risken att hela vår vänskapskrets sabbas om vi gör slut. Om vi strular och blir "strulkompisar" finns risken att någon av oss får känslor för den andra (antagligen jag eftersom jag redan nu är osäker på vad jag känner), och då går allt såklart åt helvete.

Om vi blir tillsammans och sedan gör slut kommer det också bli helt överjävligt eftersom vi hänger med samma folk och de kommer bli tvugna att "välja sida". Någon av oss kommer att bli utesluten ur gänget, och det kommer antagligen bli jag eftersom jag bor längst bort från gänget och går i en annan skola. FML x100000000.

Here we go again, I kinda wanna be more than friends

SMS i utkast, 8/4-11:
Okej. Du vill prata om och med P och O hela tiden. Du saknar att smsa med P, saknar att mysa med O. Du vill festa 24/7, kanske för att bli riktigt full och ha en ursäkt att göra något dumt, t.ex. strula med O igen? Vad betyder det? Är jag kär?

http://weheartit.com/entry/8438981


Tjejkväll

Hade tjejkväll igår med en av mina jobbkompisar. Vi hade asroligt och satt och busringde typ alla i våra kontaktlistor haha! Man blir aldrig för gammal för att busringa, lika roligt varje gång. Hursomhelst ska jag nog ut och springa idag igen, det är så jäkla härligt väder!

Kär

Bästa Kompis undrade om jag var kär i P och O. Jag tyckte att det var så löjligt att jag började skratta, men sen satte jag skrattet i halsen. Tänk om jag är kär i O? Det skulle nästan kunna vara så...

http://weheartit.com/entry/8307388
http://weheartit.com/entry/8307388

PIERCING

Kanske blir piercing om ett par veckor, men inget är säkert ännu. Beror lite på hur erfarna de i studion är när det gäller intimpiercingar... Vill ju att det ska bli så bra som det bara går, haha.

Ja jestem ł szkoły

= Jag är i skolan.

Sitter och skriver på tre olika arbeten, redan klar med två av dem och har håltimme fram till kl 13.45. Bara att fortsätta skriva på min franskauppsats antar jag... Hörs ikväll!

Bisous


Sova

Sängen kallar, är så sjukt trött. Fick nyss reda på att jag har håla imorgon i skolan mellan typ 11 och 14. K-U-L. Vi hörs igen imorgon bloggisar!

ATM:

Bajsar. Hörs senare!

P igen

P är jättefin och rolig, men jag är övertygad om att han är kär i mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Är verkligen inte kär i honom och kommer nog knappast att bli det heller. Vill ju inte sluta snacka med honom, dels eftersom jag verkligen tycker om honom som en vän och nästan som en bror, dels för att jag mår bra av att prata med honom. Dessutom är han ju mitt polska lexikon... FAAAAAAAAAAAAAN.

P

Chattar med P. Har kommit fram till att jag verkligen gillar honom, men bara som kompis. Eller kanske snarare som en bror. Svårt att förklara. Känner att jag behöver honom, kan prata med honom om nästan allt och blir alltid glad av att se att jag fått sms från honom. Men jag är inte kär i honom, verkligen inte.


Polska

Har bestämt mig för att lära mig polska. Många av mina vänner kommer från Polen, och ibland på fester pratar de polska med varandra. Man blir ju GALEN av att inte förstå! Så nu ska jag lära mig så gott det går att förstå vad de säger, men det är lite halvhemligt... P hjälper mig :)

Så galet roligt

Ni måste kolla på den här videon! Sjukt roligt, om man är på rätt humör ligger man och vrider sig av skratt. Det är någon som klippt ihop berättarrösten från Bamse och gjort det till en helt ny saga. U-N-D-E-R-B-A-R-T!

http://www.youtube.com/watch?v=JHNBCxq8_T8

PLUGGKVÄLL

Ikväll måste jag plugga som faaaan. Är efter med typ allt och vill bli färdig med det innan lovet. Bara att kämpa på! Vi hörs igen ikväll med något lite mer intressant inlägg än detta.. Kyss!

4,4

Tillbaka från min springrunda, 4,4 kilometer! Slapp regnet också, som tur var. Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs!

Springa?

Hemma igen! Funderar på att ge mig ut och springa idag igen, men det ser ut som att det ska börja regna när som helst. Hmm...

O'boy

Börjar morgonen med ett stort glas o'boy och turkisk youghurt med valnötter och honung. Mums! Snart bär det av till Stan, ska pluggfika med min Bästa Kompis. Hörs senare idag!

Bisous!

I am a gossip girl

Tipsade gossips om ett inlägg på Blondinbellas blogg, kolla här:
http://gossips.posh24.se/2011/04/blondinbellas-anklagas-for-mobbning/

(Och jag gillar verkligen Blondinbella, men det här tyckte jag bara var omoget och elakt.)


Ett anspråkslöst förslag

Har fått i uppgift i svenskan att skriva en debattartikel som är MOT Jonathan Swifts text "Ett anspråkslöst förslag". Ganska jobbig uppgift, men jag tror att jag har hittat en bra infallsvinkel!

Tatueringar

Vet ni? Killar som har tatueringar är så jäkla osexiga. Det är nog bland det fulaste jag vet när de har stora dödskallar, skelett och virvalr på armar, bröstkorg eller rygg. Liksom... U-S-C-H! Tatueringar kan vara jättefint, men personligen tycker jag att det ska vara lite mindre, smakfulla saker. Jag menar, hur snyggt är det med en gigantisk dödskallevirvel på ryggen, i svart-vitt? NEJTACK!

START

Nu har springsäsongen startat! Var ute första gången för drygt en månad sedan, och igår var jag ute och sprang med Bästa Kompis och hennes pojkvän. Underbart! Har ingen träningvärk alls idag, trots att jag spurtade som en galning på slutet. Känns fruktansvärt skönt.

Igårkväll åt vi sushi, sprang, och var på ungdomsgården i Stan. Myssigt även om det inte var så mycket folk där. O var där och vi hälsade - inte särskilt awkward faktiskt. GÖTT.

RSS 2.0