(tidsinställt)

Hej, bloggisar! Längesen jag hörde av mig, men jag har antaglgien fullt upp på semestern. Hoppas att allt är bra med er, återgår till att uppdatera som vanligt när jag kommit hem. Kram!

Allt ar fint med mig, och W

Yes, det verkar som att det kan bli nagat mellan mig och W trots att han har flickvan. Berattar allt nar jag ar hemma igen. Puss, jag saknar er!

Vacker (tidsinställt)

Vet ni när jag känner mig som vackrast? Jo, när jag varit ute och tränat riktigt hårt så att svetten rinner och sedan får duscha, tvätta håret och raka mig överallt. Sedan låter jag håret vara fuktigt efter duschen, smörjer in mig med någon fräsch fuktkräm och sätter vaselin på läpparna. Jag känner mig inte som vackrast när jag har massa smink och parfym, jag känner mig som vackrast när jag är ren, både inuti och utanpå.

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

http://etiquetteforalady.tumblr.com/

SEMESTER

Fina bloggisar - idag och framåt tar jag semester och bloggpaus. Jag ska på semester med familjen, och vet inte om jag hittar någon dator att uppdatera från. Berättar för er när jag är hemma igen, men jag har gjort iordning två små tidsinställda inlägg till er. Vi hörs när jag kommer hem igen, bisous!  

P är arg

Det verkar som att P är arg på mig. Vet inte varför, men har varit riktigt bitter ända sedan han hade festen hos sig, där jag strulade med 4 pers, kanske beror på det? Men samtidigt borde han inte bry sig, han har ju sin polacktjej som han ska hälsa på snart. Förstår inte vad problemet är. Jag har sagt att han kan snacka med mig flera gånger nu ikväll, men han vill inte, så därför får jag en känsla av att det är mig han är arg på...
Det är verkligen jättejobbigt, han är en av mina bästa vänner och jag vill inte att han ska vara sur på mig, jag vill att han ska känna att han kan anförtro sig till mig och lita på mig.

Framtiden

Pratade med Bästa Kompis häromdagen. Hon frågade mig om jag tänker mycket på framtiden. Självklart svarade jag ja, för det gör jag verkligen. Hon berättade då att hon planerat när hon ska skaffa barn, hur hon ska bo och hur hennes familj ska vara. Jag blev så förvånad! När jag tänker på framtiden har jag inte ens tagit med barn och partner i beräkningen... Jag står själv i centrum. Jag har funderat på karriär, resor, studier, volontärarbete, fester och annat roligt och stimulerande som jag vill göra. När jag sa det till henne sa hon att hon inte tänkt så mycket på det, vad hon vill göra. Hon sa att hon inte förstod när hon skulle hinna resa och göra allt sådant som jag pratade om.

Jag sa helt enkelt att jag inte tänkt på partner och barn, utan att det fick komma när det passade mig - jag skulle stå i centrum, jag skulle göra karriär och satsa på mig själv. Om jag hade familj samtidigt fick det väl vara så, men jag skulle leva ut mina drömmar. Då skrattade hon och sa "Men Finis, man kan inte ha man och karriär samtidigt!". Jag blev så frustrerad. Självklart kan jag ha både familj och karriär om det är vad jag vill! Jag vägrar nöja mig med ett Svensson-liv, jag vill göra allt det jag drömt om. Jobba för FN eller inom annan politik, resa över hela världen, studera utomlands och festa. Vad menar hon med att jag inte kan göra det om jag ska ha familj samtidigt? Jag kan göra allt jag vill, det är bara det att familjen då får anpassa sig efter mig och det jag vill göra. Simple as that.

Ingen ska hindra mig från att leva livet fullt ut. Inte ens de jag älskar, för jag älskar mig själv mer (jag vet, jag låter väldigt självgod, men det är ju sant, i alla fall just nu)

Tack

Tack för råden jag fått om KK, får se hur jag gör. Förstår att det finns nackdelar, och jag är rädd att falla, men är ändå liten sugen på att testa... Får se helt enkelt, just nu lutar det nog åt K eller O, men vi får se! (P har ju sin polacktjej, och dessutom är vi för nära vänner för att det skulle funka tror jag...)

KK

Har en fråga om KK. Funderar ju som sagt på att skaffa en, eller i alla fall hitta någon schysst kille att ligga med ett par gånger, men nu är frågan: Hur gör jag?

Ska jag ta en kille i min vänskapskrets (t.ex. K, som jag strulade med och nästan hade sex med på festen hos P), eller ska jag hitta en "främling" på nätet t.ex.? Eller ska jag strunta i det helt och hållet? Har ju en liten ovana att strula med folk på fyllan och jag tror att det beror på att jag blir fyllekåt. Är visserligen kåt annars också, så det hade kanske varit på sin plats att förlora oskulden och ligga lite?

Vad tycker ni, bloggisar?
 

FML

1. Min lillebror har massa kompisar här. 6 st högljudda 13-åringar som springer runt och skriker i hela huset känns inte riktigt okej.

2. Jag hade tänkte dra hemifrån ikväll, hem till min kompis. Hon sa att hon antagligen skulle träffa mig, men kanske åka in till stan och träffa några andra. Hon skulle ringa om tio minuter, men hon ringde aldrig, så då smsade jag henne istället: "Hur blir det ikväll?". Får till svar "Åker nog in till stan...". Liksom, var hon för feg för att ringa mig eller? PALLAR INTE.

Nu är jag fast hemma, huset är fullt med folk och jag har PMS. FAN.


Träffat BK

Hängt med Bästa Kompis i några timmar, riktigt mysigt!

Jag är rädd för att bli alkoholist

Jag mår bra när jag dricker. Jag känner mig vacker, jag står i centrum, jag har roligt. Alkohol har läkt delar av mitt hjärta, och det gör mig rädd.


W

Just det! Det jag skulle berätta innan var att W smsat mig igen. När jag var hos C i onsdags fick jag ett sms av honom. Han bara fortsatte skriva och bete sig som vi alltid har gjort, så jag antar att han bara ville ha mig som vän. Känns lite fånigt tycker jag, jag gillar ju honom som vän också, men det hade känts bättre om vi hade något mer tillsammans.

Last Friday Night (T.G.I.F)

Gillar verkligen den här låten, men blir lite avundsjuk. Jag vill också festa!


Trött

Är galet trött idag. Tänkte gå upp vid nio men vaknade halv elva. Lyckat? Nu ska jag kolla på TV och käka frukost, vi hörs senare - har en konstig sak att berätta!

"The line between love and lust is very thin"

http://etiquetteforagentleman.tumblr.com/

Kanske är det därför jag faller så hårt? Jag är egentligen inte kär, jag är bara full av lust.


Ingen fest

Blir ingen fest ikväll. Jag är på världens sämsta humör, och när folk då bara håller på och fjantar runt och inte kan bestämma sig var festen ska vara, om de ska komma och är allmänt otaggade fick jag nog och ställde in den. Dessutom skulle det regna ikväll, så hur kul är det då att vara ute och festa?

Trevlig bror!

Hemma igen från C. Vi shotade turkisk peppar-shots, drack vodka och cola, rökte vattenpipa och snackade. Hennes bror V var hemma och hängde med oss, Han är grymt trevlig! Han är verkligen go och snäll, samtidigt som man kan diskutera och tjafsa med honom. En härlig kille helt enkelt!

Nu ska jag dricka kaffe och äta jordgubbar :D

C

Drar till C strax, vi ska ha tjejkväll med ben&jerry's och vattenpipa. Hörs imorgon, bloggisar!

PALLA

Blir trött på mina vänner. Jag har ju dragit igång en fest nu på torsdag, en utefest med grillning och sånt ni vet? Nu vill typ massa folk (okej, tre st) att jag ska ändra till på fredag. Grejen är bara att jag...
1. Orkar inte bry mig om vad de tycker. Om det är jag som ordnar festen får de acceptera det datum jag väljer, eller?
2. P kan inte på fredag, och eftersom jag snackat lite med honom om att "åh, kan vi inte ha en fest snart, typ torsdag?" så känns det dumt att ändra datumet.

Vad tycker ni?

Fest på torsdag

Längtar!


HAR SOMMARLOV! LML <3

.

@skolan

Är i skolan och väntar på att ha SKOLAVSLUTNING!

FAAAAN

Såg nyss att jag fått en massa finnar?! Vet itne vad problemet är, har ju börjat använda lite solpuder på dagarna, men jag tvättar mig och smörjer in efteråt. Kan det bero på att jag snart ska ha mens? Mycket hormoner i kroppen då ju?


Trevligt

Har tillbringat dagen med C och hennes snygge bror V i Stan! Vi har shoppat och sånt. Hennes bror är verkligen galet trevlig, och riktigt rolig också. Vill lära känna honom mer (inte på ett SÅDANT sätt, utan som vänner helt enkelt).

Bisous!

Gaskat upp mig!

Är glad att det här med W hände så pass tidigt, och nu ser jag fram emot sommaren, fina fester och fint folk!

Karma is a bitch, but so am I!

Karma is a bitch...

Karma is a bitch - jag strulade med fyra personer på festen i lördags, och nu slår karma tillbaka. Eller?

Loggade nyss in på facebook. Där kunde jag läsa att "W har ett förhållande med...". W är alltså inte singel. Jag måste ha misstolkat alla signaler jag fått, men förstår inte riktigt hur det kan ha gått till. Jaja, tycker bara att det är tur att jag inte hunnit kära ner mig i honom fullständigt.

Vi hörs senare, just nu sitter jag i skolan, senare ska jag träffa C!


KK?

Alltså, jag blev helt plötsligt väldigt sugen på att skaffa en KK. Grejen är att jag är oskuld, men jag skulle gärna bli av med den. Har ju inte haft en riktig relation, men känner att det är dags för både det och att ha sex. Vad tror ni om det? Jag vet att det är "riskabelt" att ha en KK eftersom risken finns att någon får känslor för den andra, men helt ärligt - jag är ung och kåt. Jag måste få ha roligt. Eller?

FESTEN

20.30: Jag anländer till festen. Ungefär hälften av alla är redan där, och vi kör igång med vattenpipan direkt och håller den igång nästan hela kvällen.

20.45: Jag dricker min första grogg. Efter detta finns det alltid något i mitt glas under hela kvällen.

21.30: Jag strular med två av mina tjejkompisar. De är båda två straight, men inte jag, vilket dom inte vet. Hursomhelst var det bara på skoj från min sida också, och vi strular och pussas då och då under hela kvällen.

23.00: Nu är alla gäster här, vi skrattar, dansar och mår bra.

23.10: Jag inser hur full jag egentligen är.

00.00: Jag, mina två tjejkompisar och två killar (C och K) lägger oss och strular i en av sängarna. Ooops!

01.00: Min dricka är slut och jag får lite whiskey av P, som jag blandar med cola. En helt okej grogg när vodkan är slut!

01.40: Vi ringer ambulansen. Min kompis E börjar hyperventilera och har någon sorts panikångestattack. Hon behövde inte följa med in på sjukhus eller så, utan det räckte med att ambulansen kom och kollade till henne. Jag avskyr att ringa 112, det är tredje gången jag gjort det nu på bara några månader.

02.00: Några börjar dra hem, men de allra flesta ska sova här.

03.00: Jag, min ena tjejkompis och K går och lägger oss i samma säng. Min kompis och K har strular lite tidigare underkvällen, men det var bara fyllestrul. Jag och K har också strulat under kvällen - även det bara fyllestrul. Hursomhelst, vi ligger i sängen alla tre och skedar, jag ligger i mitten med K bakom mig. Det blir så jäkla varmt att klädesplagg efter klädesplagg måste tas av... Tillslut ligger vi där i bara underkläder. Vi strular lite allihopa, men jag och K strular mest.

04.00: Jag blir, som jag alltid blir på fyllan, jäkligt kåt och ha-galen. Jasg börjar liksom vicka mig lite bakåt, mot K's nedre regioner. Inte så smart och snällt kanske, med tanke på att den andra tjejen ligger kvar i sängen.

05.00: Tjejen får nog och går sin väg. Jag och K skäms båda två, men har det för mysigt för att springa efter henne just då. Vi fortsätter strula i en halvtimme ungefär, och om det inte vore för att jag inte hade p-piller och han inte hade kondom skulle vi nog haft sex. Känner mig nästa lite besviken såhär i efterhand, men jag tror att det var rätt ändå.

05.45: Jag går ner på nedanvåningen. O är vaken, de andra slumrar mest i soffan eller sover någonannanstans.

06.30 - 11.00: Jag dricker kaffe, letar förgäves efter frukost, duschar (var galet sunkig...), hittar frukost, spelar dataspel med O, solar med O, lagar någon sorts blandning av omelett och äggröra med O. Mår helt enkelt helt okej. Skäms fortfarande lite över det där med K och den andra tjejen - det är för det första inte så snällt att sno någon annans strul, och för det andra är det inte särskilt respektfullt att hålla på som vi gjorde när någon annan ligger i samma säng.

11.15: De andra börjar vakna och vi solar i bara underkläder (O blir väldigt nöjd), packar ihop våra grejer och åker hem vid 13-tiden.


Som ni märker finns det några luckor. Där har jag antagligen suttit och rökt, tjatat om att få mer dricka, strulat med folk eller dansat. En mycket lyckad kväll!


O-M-G

Hade så jäkla kul igår! Visst, gjorde kanske några misstag, men jag är väldigt nöjd med kvällen. Vi var inte så många, men det var helt rätt folk som var där. Kommer skriva ett bättre inlägg om allt som hände lite senare idag, just nu är jag i stort behov av glass.

P.S. Jag är inte bakis! WOHO!

(tidsinställt) Är...

... antagligen fortfarande hemma hos P och sover. Kommer väl hem ganska snart tror jag, då får ni en ordentlig update! (haha, medan jag sitter här och skriver funderar jag och ber om att jag INTE ska vara bakis imorgon.. återstår väl att se!)


FULLT ÖS, MEDVETSLÖS! (nej)

Nu ska det festas! Ska käka middag och sedan dra iväg till P. Vodkan och vattenpipan ligger i min väska redan. Äntligen är det dags för fest, ikväll ska jag ha grymt roligt med fina vänner. Hoppas att ni också får en fin kväll, men gör inget jag inte skulle göra.  Nu förlorar vi kontrollen, bloggisar!!

.

Hade en supertrevlig kväll igår! Ikväll blir det fest hos P, jag har en helt flaska vodka som ska förlora en del av sitt inenehåll inatt... Är sjuuukt taggad! Hörs imorgon, hoppas att jag inte blir bakis.

HÖRS!

Ikväll ska jag fira att alla mina vänner slutat skolan, själv slutar jag först nästa vecka. Hursomhelst kommer det att bli asroligt, är galet taggad! Dessutom är det fest imorgon hos P, är galet taggad inför det också! :D

Ska hem om imorgon och typ byta kläder och hämta vattenpipan innan jag drar till P, försöker slänga in ett inlägg då. Hörs!

Längtar...

... något obeskrivligt efter sommarlovet! GE MIG NU?!

Follow you heart, but don't forget to take your brain with you too!

http://etiquetteforalady.tumblr.com/

STUDENT

Ska iväg på studentfest ikväll, blir nog inte så länge, men roligt ändå! Vi hörs igen imorgon, bloggisar. Håll ut nu, fortsätt kämpa med skolan - snart är det sommarlov!

Orolig

Vet n? Jag följer gossips slaviskt, och nu börjar jag bli orolig. Hon skrev att hon varit på sjukhus och därför inte uppdaterat på fem dagar, men skulle uppdatera samma dag. Det skrev hon för typ fem dagar sedan. Jag blir faktiskt orolig för henne :(


YEAH

Ledig imorgon!

(VARNING FÖR SJÄLVGOD TEXT)

Vet ni vad jag tänker ibland? När jag har duschat på kvällen och ska sova, och ligger där mellan mina svala lakan blir jag lite vemodig. Det finns ingen som ligger bredvid mig. Det är inte så att jag saknar någon, det är bara det att jag blir lite ledsen när jag tänker på att de missar en sån fin och fräsch brud som mig, just då, i det ögonblicket. Jag luktar gott överallt, håret är nytvättat och jag är så harmonisk. Är det inte lite sorgligt då, att ingen ligger bredvid mig och får ta del av mig när jag är så underbar?


Godnatt,

sov gott, bloggisar! <3

FEST

På lördag ska jag på fest hos P!

Funderar på att sova där, man kunde tydligen få krascha i en soffa, verkar ganska vettigt med tanke på att jag ska dricka. Typ evigheter sedan sist, har faktiskt saknat det, att bara få släppa loss och förlora kontrollen för en kväll..


Inte så pjåkigt

Livet är inte så pjåkigt ändå! Jag har legat hos C hela dagen och solat vid poolen. Nu ska jag plugga lite matte inför mitt allra sista prov imorgon, så gött att vara färdig med det!


If he's willing to cheat with you, he'll be willing to cheat on you.

http://etiquetteforalady.tumblr.com/

Tjusiiiigt

Har fått fin bränna idag!

Schteeek

Äntligen!! Ledig från jobbet idag, så nu sitter jag och steker hemma på altanen. GÖTT!

Keep it classy, never trashy. Just a little bit nasty.

http://etiquetteforalady.tumblr.com/

Get up, get out, get drunk. Repeat as needed.

Typ så (pekar upåt) har jag levt den senaste tiden. Det har faktiskt läkt mitt brustna hjärta, hur sorgligt det än verkar.




(OBS! Att börja dricka i ung ålder är skadligt för hälsan. Alkohol löser inga problem) - typ.


Idag...

...var kaos. Jobbade ju med Bästa Kompis, som är ny på jobbet. Vi var dessutom en person för lite idag, så jag gjorde 2,3 personers jobb typ. Är ganska slut nu, om man säger så. Det jobbigaste är att jag inte är säker på att Bästa Kompis kommer klara jobbet i sommar - det komemr vara mycketmycket värre än idag, och hon har helt enkelt inte rätt driv och initiativförmåga känns det som.

Vi får väl se, man lär sig ju med tiden, men som det är nu känns det inte helt bra...

Nehe

Det är tydligen värsta feta festen på stranden ikväll, men jag orkar verkligen inte gå. Det har varit världens kaosdag på jobbet, och mina fötter bara värker och dunkar. Det blir chill och matteplugg ikväll för mig, ska ju jobba imorgon också...


Ett, tu, tre på marken

Lyssnade alltid på den här låten när jag var på G med Z:

Markus Krunegård - Jag är en vampyr.

Hjärtat värker varje gång jag hör den, men den är så fantastisk att jag ändå inte kan sluta lyssna. Bitterljuvt.

Uh

Så jäkla trött. Har ont i benen och typ hjärnan. Vill bara chilla ikväll, och det ska jag göra, men först väntar liite matteplugg. Har inte hört något från W, men jag känner att jag inte har något speciellt att skriva, och då är det bättre att låta bli.

@Jobbet

Åker strax och jobbar med C och Bästa Kompis. Blir roligt, även om jag hade velat jobba lite på brännan idag. Vi hörs ikväll!

PUH!

Fick nyss ett sms från W: "Hoppas att du inte tog illa upp!". Efter lite smsande visade det sig att han inte ens hade fått bilden jag skickade! Jag skickade den igen, och nu smsar vi ;)


Eh

Okej, känns inte så bra just nu. W har fortfarande inte svarat. Bilden var inte ens särskilt vågad, det var en bild på BH:ns en sida, på kanten. Inte särskilt porrigt, så kan han inte bara svara?! Han frågade ju för fan..

W

Har smsat med W idag förresten. Han skrev först. Samtalet kom in på underkläder och han påpekade att han inte fått se de underkläder jag köpt i Stockholm, och undrade vilken färg det var. C och Bästa Kompis fick mig att skicka en bild på BH:n, och skriva "det här är färgen :)". Han har inte svarat än... Chocktillstånd kanske? Haha, nejmen, det blir säkert bra! Uppdaterar er om vad (och OM) han svarar.

NOPE

Orkade inte gå på festen ikväll. Blev så krångligt med var jag skulle käka middag, om jag skulle ta med mig vattenpipan, om jag skulle dricka, hur jag skulle komma hem och sånt där ni vet. Dessutom blev jag inkallad på jobbet imorgon. Hade sett fram emot att vara ledig och sola lite, men att tjäna pengar är väl inte heller så tokigt antar jag!


Fest ikväll!

Strandfest med P, O och det vanliga gänget. Vi hörs igen imorgon!

Hörs imorgon!

Åker till C nu, hörs!

SPRINGER

Är ute och springer, 4,4 kilometer tror jag att det blir. Hörs!


Livet är så gött

Livet känns så jävla gött just nu. Allt bara stämmer, funkar, går som jag vill! Snart är det sommar, jag har en pöjk på G, fina vänner och fester väntar. Kan det bli bättre?

@ Solen

Solar med C! Hörs senare ikväll, bloggisar.

RSS 2.0