LOVE MY LIFE

Jaaaaa! Vi hade jätteroligt idag på lektionen, hela gänget. Facerapes till höger och vänster, hela tiden. Och när vi hade skiljts åt var det med en bra men liite vemodig känsla i magen. Kommer ju träffa dem igen, men inte på samma självklara sätt som innan.

Hursomhelst. När vi hade skiljts åt smsade jag W. Vi pratade lite allmänt först, men sen säger han: "Vill du veta något roligt?". Jag svarar självklart ja och ber honom att berätta. Han säger då att den lektionen som vi just haft var hans sista på hela terminen. Han kommer inte till skolan mer nu. Jag blir lite deppig och säger något i stil med "åh vad lyxigt! Men vadå, då ses vi inte mer eller?". Han svarar "Nej, det gör vi nog inte."

Jag får typ hjärtstopp. Han har varit ganska på ju, och sedan får jag värsta dissen?! Då kommer nästa sms: "I skolan alltså ;)". Frågade då "när hade du tänkt att vi skulle ses då? ;)" varpå han svarar att han inte riktigt vet, men att vi kan väl gå och fika när sommarlovet börjat?

LML - Love My Life, bloggisar! <3

@Stan med BK

Är i Stan med Bästa Kompis och råpluggar, och har tjejsnack. Mysigt! Hörs ikväll, bloggisar :)

Du är välkommen in

W lyckades svara på mitt omöjligt-att-svara-på-sms igår! Idag har vi vår sista lektion tillsammans, lite vemodigt tycker jag. Uppdaterar er om hur det gått senare idag.

Bisous!


SMS

Smsat med W lite då och då under dagen nu. Imorgon har vi vår sista, enda, gemensamma lektion tillsammans. Jag ska fundera ut fina kläder att ha på mig, ska sova ordentligt och vara fräsch.

Förövrigt hatar jag när man skickar iväg ett sms som låter väldigt bra i ens huvud, ser bra ut på skärmen, och sedan, när man skickat det, inser man att det är i princip omöjligt för honom att svara på och att man har tagit död på konversationen. F-A-N.

Just det,

glömde berätta en annan grej! I lördags, när jag var hos C gjorde vi en lite dum grej... Vi facerape:ade mig från hennes mobil (med "flit" alltså), och skrev något i stil med "åh vad han är underbar, kan verkligen inte sluta tänka på honom! <3<3<3". Några timmar senare gick jag in på min facebok och skrev att det var en facerape. Genial tjejplan, verkligen. 

Idag när jag loggade in hade W gillat just den statusen! (och typ tre andra, ännu äldre, statusar.. letat igenom loggen?)

GUESS WHAT?

Gissa vem som smsade mig för några timmar sedan..? Jo, W!

Vi skriver om lite allt möjligt, allt från glass till musik. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det, om det bara är vänskap eller om det finns något mer, men bara att han hört av sig gör mig glad.


Mår bajs

Förövrig mår jag dåligt. Känner att tårarna är nära, fast jag vet inte varför. Stress, och längtan efter kärlek och sommar kanske?

-

Så jävla nära ett breakdown just nu. Ber verkligen att jag inte går sönder ikväll också, jag orkar inte.

(Inte p.g.a. W, det är bara kaos i mitt huvud just nu, vet inte varför, allt bara sliter sönder mig)

SPYR SNART

Mår så jävla illa av att kolla på mobilen, men jag kan inte låta bli. Jag vet, jag borde skärpa mig, men jag har alltid varit sånhär.

Okej, sämsta ursäkten någonsin, men ni fattar kanske ändå.


Har börjat falla

Jag har börjat falla. Vet inte om det är att jag är kär i kärleken eller om det verkligen är något, men W intresserar mig verkligen. Vi klickade väldigt bra i Stockholm, och nu har vi smsat varandra varannan gång sedan vi kom hem. Han smsade först när vi var kvar i Stockholm, jag smsade först samma kväll som vi kommit hem, han smsade först i fredags och jag smsade först igår. Det borde alltså vara hans tur att höra av sig idag, men det har han inte gjort ännu... har en känsla av att han inte kommer att göra det heller, vet inte varför... Uppdaterar er om det händer något!

Vet inte vems citat det är, men...

Livet är sannerligen en dans på rosor - det finns både blommor och taggar.

MOS

Min hjärna är helt mosad. Har sammanställt nekäter, gjort diagram och skrivit rapport i typ tre timmar. Vill mest bara läsa en bra bok, dricka kaffe och få ett sms av W, men livet vill inte som jag vill. 

Back

Hemma igen. Hade det supertrevligt igår hos C - hennes bror var inte hemma, men det gick ingen nöd på oss! Vi rökte vattenpipa, drack strawberry daquiris och lyssnade på bra musik. Smsade även med W en del...

Idag väntar tyvärr massvis med plugg, har en deadline ikväll kl 23.59. KUUUUUUUL.
Hörs senare idag!

Jobbar, sedan hem till C!

Idag jobbar jag och ikväll bär det hem till C! Vi ska räka vattenpipa och dricka drinkar. Mys!

CRUSH

Har en ny crush. På riktigt, kanske. Jag var ju i Stockholm med skolan (typ), och en av de som följde med är så jäkla trevlig. Vi kallar honom W. Han idrottar, eller har i alla fall idrottat mycket, går i trean. Han är verkligen hur rolig och snäll som helst. Vi smsade när vi var i Stockholm, när vi hade skiljts åt på stationen och nu smsade han mig nyss igen.

Vi var ju ett hlt gäng som klickade bättre än jag trodde, men det var speciellt han, jag och en till tjej (som dock inte är singel) som verkligen klickade. Jag och W satt bredvid varandra på tåget hem och lyssnade på musik på hans iPhone. Samma musiksmak också.

Får väl se hur det går, om bara några veckor är skolan slut, och då tar han studenten.

KISSIE

Okej, jag vet att jag är löjlig som ens bryr mig, men jag såg Kissie i Stockholm! Hon var och shoppade på TopShop. Ni vet hur man tänker att "jaja, men hon redigerar ju sina bilder asmycket"? Det är inte sant. Hon är så smal och oproportionelig i verkligheten också. Jag fick lust att gå fram och trycka en cheesburgare i munnen på henne, men tyglade mig. Som en av mina vänner sa: "Det är ju bara brösten och läpparna som väger något".

Det var samma känsla som om man är på safari eller så och någon bara "åh, såg du lejonet?", då måste man gå tillbaka och titta. Det var som att se ett exotiskt, ovanligt djur. Lite häftigt men också läskigt. Tänk om hon hade kvävt mig med sitt gigantiska hår?


Home, sweet home!

Nu är jag hemma från Stockholm. Tåget blev försenat igår, så jag kom hem först vid två på natten. Inte så roligt... Har haft massa prov idag, men det kändes okej ändå. Struntade i första lektionen så att jag fick lite sovmorgon.

SNART...

... ÄR JAG HEMMA! Om ca fyra timmar, alltså... Hörs imorgon, bloggisar!

P

P ville festa imorgon, men jag pallar inte. Han kallar mig baby och säger att han saknar mig, vill inte uppmuntra honom... Dessutom måste jag plugga. Jag vet, så jävla B att plugga en fredagkväll, men sånt är livet.

Klokt

Lyssnade på morgonpasset i P3 igår. Minns inte vad mannen som var gäst där hette, men han sa något så klokt. Han sa att han inte ville att hans son skulle gå genom livet utan att vara berusad. "VAAA?!" Tänkte då många av lyssnarna (jag sätter fan 100 spänn på det). Mannen sa då att ett liv utan förlorad kontroll inte var bra.

Jag kan bara hålla med. Det lät bara så jävla rätt där jag satt och dåsade på bussen påväg till skolan. Man måste få tappa kontrollen ibland, bara för att veta att man lever. För det är det jag känner när jag är full. Det är det jag känner när jag strular med någon bara på skoj. Det är det jag känner när jag ljuger, när jag röker, när jag gör sådant jag lovat mig själv att aldrig göra, när jag sover hos O, när jag delar säng med P, när jag kollar på porr, när jag tappar kontrollen.

Jag känner mig levande, och det vill jag aldrig vara utan.

GISSA VAR JAG ÄR?!

Det är lite hemligt faktiskt, men jag kan avslöja att jag just NU befinner mig i Stockholm! Kommer inte att berätta varför, men tänkte att ni kanske ville veta. Är hemma först på torsdag, typ på natten, så jag har förberett ett litet tidsinställt inlägg eller två som kommer att poppa upp!

Bortskämd

Jag är nog lite bortskämd. Imorgon kommer städfirman hit som städar vårt hus. Jag suckar åt det eftersom det innebär att jag måste plocka bort mina saker från hela huset, samt plocka bort kläder etc från mitt rum. Jag vet, det är bortskämt att bli irriterad på att någon annan ska städa mitt rum, men jag skulle nog inte bli det om det inte vore för att jag har så mycket att göra just ikväll...

Vet ni?

På lördag jobbar jag, men efter jobbet bär det av hem till C! Hennes snygge bror är hemma ;)

P....

... saknar mig. Chattar med honom just nu, och han påpekade att det var längesedan vi träffades. Tänkte skoja lite, så då skrev jag "haha, du saknar mig eller? ;)" varpå han svarar "som fan :)". VAD HÄNDE MED HANS POLACKTJEJ?! Visst, han kanske saknar mig som en vän, men ändå. Och okej, jag erkänenr, jag är en bad girl som ger honom tvetydiga signaler. Men hey, jag är bara lite vilsen, jag behöver uppmärksamhet.

Jag vill ha kavaj

Egentligen vill jag inte gå i skolan. Jag vill jobba med något roligt, något stimulerande och givande. Jag vill ha skjorta och kavaj på jobbet. Jag vill ha svarta klackskor som smattrar när jag går på stenbelagda golv i långa korridorer. Jag vill bära viktiga papper och tala i telefon. Jag vill jobba internationellt, jag vill fatta beslut. Jag vill vara betydelsefull.

C:s planer...

... har inte satts i verket ännu. Det sa hon till mig i alla fall. Hon föreslog att jag skulle lägga in en stöt på hennes brors kompis som hon visade mig på facebook. Visst, han var väl inte ful, men kände mig inte direkt taggad på att stöta på honom.


Koffein

Kände att jag behövde fri tillgång till koffein idag, så stack till jobbet och hängde där med C och en annan kollega från lunch till stängningsdags (ungefär 18.00). Hann plugga lite matte också, så dagen har varit minst sagt givande!

C smider planer...

Pratade nyss med C i telefon. Hon har fått i "uppdrag" att hitta en kille till mig, och nu påstod hon att hon hade storslagna planer som kanske ska sättas i verket ikväll! Det var inte säkert, och hon vägrade säga vad det var, men om hon hann skulle hon göra verklighet av sina planer. Hon bad mig att hålla ögonen öppna ikväll, och det kan ni lita på att jag tänker göra!

Uppdaterar er om det händer något, eller om det här bara är ännu ett av C:s spratt...


Hängt med BK och C

Idag har jag hängt med Bästa Kompis på förmiddagen - vi gick till optikern. Jag behöver nya linser och glasögon, så hon var sällskap och smakråd. Mina glasögon som jag har nu är ganska "försiktiga", så jag funderar på att testa att ha ett par som är lite mer framträdande och mörka... Ska testa alla jag fick med mig hem senare!

Nu på eftermiddagen har jag hängt med C på jobbet. Egentligen skulle jag ha sovit hos henne ikväll också, men eftersom jag är sjuk får det vänta... Har haft så jäkla tråkigt hela veckan, har bara suttit hemma och käkat glass typ.


P

Verkar som att P har fullt upp med sin polacktjej, skönt! Dock vill han att vi ska gå och shoppa, han och jag, inför när han ska hälsa på henne i sommar... Datevarning, någon?!

Vaxa armarna

Har bestämt mig för att jag ska försöka vaxa mina armar. Har lite för håriga underarmar för min smak, så tänkte göra ett försök även om jag inte vet när det blir av. Har gjort en deal med C - hon drar och jag gråter!

Varför är jag inte kär...

... i P? Det hade varit ganska perfekt. Han bryr sig om mig, jag kan prata med honom om i princip allt. Egentligen hade det varit perfekt, men jag är inte alls tänd på honom. Kan inte se mig kyssa honom, eller ens fyllestrula med honom och tycka om det, och då är det inte meant to be.

A

Lyssnar på Satan i gatan, och kom att tänka på A. Jag är över henne, det är jag, men ibland gör det ont ändå. Inte för att jag saknar henne eller oss, utan för att jag vill ha en flickvän. Jag vill ha någon som står vid min sida när jag kommer ut som bisexuell för mina släktingar och i skolan. Jag behöver det. Jag är ganska feg, även om det inte verkar så.

Hon kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad hon gjort.

DUKTIGHETSSJUK

Satt nyss och funderade på huruvida jag ska gå till skolan imorgon eller om jag ska stanna hemma. Insåg att jag egentligen skulle kunna gå till skola, men jag vill inte gå. Därför ska jag stanna hemma imorgon. Jag har ansträngt mig så jävla mycket för att vara andra till lags, för att bli accepterad och för att vara duktig. Nu orkar jag inte mer. Jag vill inte gå till skolan imorgon, alltså går jag inte. Jag lider av prestationsångest och har antagligen gjort det sedan slutet på nian, även om jag inte visste vad det var då. Nu vet jag, och ändå fortsätter jag att pressa mig. I söndags gick jag över gränsen. Skrev om det här i bloggen - jag fick ett sammanbrott. Ändå sitter jag här och överväger att gå till skolan, fastän hela min kropp skriker "NEJ!".

Jag är så jävla rädd att jag har tagit sönder något inom mig. En broms, för att reglera hur mycket stress och press man klarar. Jag är livrädd för att gå in i väggen, och jag är framförallt rädd att andra ska få veta hur jävla svag jag är. Berättade för P att jag hade haft ett breakdown i söndags. Han blev så himla gullig och undrade hur det var med mig och sånt. Han är så fin, det är nästan synd att jag inte är kär i honom. Det är verkligen synd. Han står mig sjukt nära. Mitt breakdown vet bara han och Bästa Kompis om, ingen annan av mina vänner vet något.

SMALLVILLE

Äter frukost och tittar på reprisen av Smallville. Såg avsnittet igår, men hey, det kan väl knappast skada att se det igen?

Addicted

Jag har länge trott att jag är just den tjejen som faller hårt och har länge aktat mig för kärlek av rädslan för att falla. På senare tid har jag insett att jag bara faller om jag låter mig göra det, så just nu lever jag fullt ut. Jag dricker, röker, strular runt, skrattar, flirtar och mår bra. Jag kanske inte menar något seriöst med det jag gör, för hur seriöst är det att strula med fyra personer på en kväll? Men jag mår bra av det, och det är därför jag inte kan sluta.

ELLE

Läser senaste numret av ELLE, äter änu fler chokladbollar och tycker att livet kanske kunde ha varit sämre.

Frukost

Är fortfarande sjuk. Kunde inte bestämma mig för vad jag skulle äta till frukost, så jag övertalade mig själv att chokladbollar var okej. Vi var på vårdcentralen för en timme sedan också - de trodde att jag hade något virus, så det är bara för mig att ta det lugnt. Gillar inte när det är virus, för då finns det liksom inget man kan göra åt det. Ingen medicin, ingenting. Men men, det blir nog bra!

.

Har ätit pulverpotatismos och tyckt synd om mig själv. Suttit framför TV:n helda dagen och haft ont i halsen, känns ju som att livet kunde varit liiite roligare?


ILLA

Är hemma från skolan idag också eftersom jag fortfarande är riiiiiiktigt sjuk. Tyvärr missar jag nationella provet i matte B, och är inte helt 100 på att jag får gör det vid ett annat tillfälle. Inte så lyckat, jag vet, men om jag hade gått dit hade jag inte kunnat göra ett rättvist prov, så då är det bättre att inte gå alls...

Nu ska jag läsa lite bloggar och dricka saft, hörs!

C:s bror...

... har bekräftat min vänförfrågan på facebook! Nu ska jag plugga lite till inför nationella i matte B imorgon, hörs!

Jag gick sönder igår

Igår slog det bara över. Från att ha varit smågrinig blev jag hysterisk och bara grät och grät och grät. Mitt ansikte var helt mosigt och jag kunde knappt andas. Kunde inte sluta gråta och mina föräldrar var så himla gulliga och bara "du är så bra, Finis". Jag gick sönder inombords, det bara blev så fel.

Anledningarna till att det blev så var många. Det funkade det inte riktigt som det skulle mellan en av mina klasskompisar och mig (jag bad henne säga att jag var sjuk på idrotten nästa dag - alltså idag - varpå hon svarar att hon inte tänker ljuga åt mig och att jag får fixa det själv. Grejen var ju bara att det var sant - jag ÄR sjuk). Jag var trött. Jag var sjukt stressad och allmänt irriterad på skolan. Jag hade århundradets värsta PMS.

Mår bättre idag men känner ändå att tårarna ligger nära. Det har verkligen inte löst sig med min klasskompis - nu är hon och den andra tjejen som är med i grupparbetet ännu drygare. Orkar inte med dem. Nu kör jag mitt race och så får de sköta sig själva! Är hemma från skolan idag och ska försöka ta igen mig lite efter min gråtattack igårkväll. Det har aldrig hänt mig innan, och jag blev så jäkla rädd. Har jag förstört något? Håller jag på att gå in i väggen?

uuuuuuh

Är på det jävligaste humöret någonsin. Har världens PMS och är så jäääääkla skoltrött nu. Hörs imorgon, ska fan sova nu. Om jag har tur vaknar jag och är glad igen imorgon. Godnatt, bloggisar!


Did it

Lade till C:s bror, härmed kallad V, på facebook. Nu väntar jag bara på att han ska bekräfta.

C:s bror...

Var riktigt trevlig! Gillade honom verkligen, kanske inte på DET sättet, men vill definitivt träffa honom igen, han var riktigt skön. Nu är bara frågan... ska jag lägga till honom på facebook, eller ska jag vänta på att han lägger till mig?

Borde plugga,

men är fast på jobbet och serverar kaffe och kakor till dfryga turister typ. Kuuuuuuul. Hörs ikväll bloggisar!

MOT C:s PLACE!

Ska strax dra hem till C, vi ska röka vattenpipa med hennes snygga bror... WOHO! Första gången jag träffar honom, så håll tummarna för mig ;) Haha, nejmen, tror inte att det blir något sånt, men det är ju inte fel om han tycker att jag är trevlig.

Ge mig sommar och kärlek

Snälla?

http://weheartit.com/entry/7962699
http://weheartit.com/entry/7962699

@ Jobbet

Är just nu barista och chillar med C på jobbet. Mysigt!

Ska jobba imorgon...

... men ska försöka fixa ett tidsinställt inlägg eller två! Nu kallar sängen snart, är fruktansvärt trött. Egentligen är det ju fest ikväll med O, P och gänget, men jag orkar inte festa den här helgen. Ska hem till C imorgon och röka vattenpipa - det får räcka.

Godnatt!

Fredagen den 13:de

Har hittills klarat mig från olyckor idag, men man ska kanske inte ropa hej förrän man är över bäcken...? Hoppas att ni också klarar er från tråkigheter idag, vi hörs senare ikväll!

Ge mig råd?

Behöver råd angående en lite... känslig sak. När jag rakar mig mellan benen rakar jag alltid medhårs, eftersom jag får inåtväxande strån som sedan blir infekterade och ser ut som finnar om jag rakar mothårs. Lästa någonstans att man kan göra skinnet mer tåligt genom att raka några gånger medhårs, sedan kan man raka mothårs utan att det blir infekterat. Stämmer det? Vill ju ha en så nära rakning som möjligt ;)

Dilemma

Minns ni kompisen som jag bråkat med, varit kär i och halv försonats med, hon som jag kallar för L? Hon ska ha födelsedagsfest, och jag är bjuden. Jättetrevligt, men grejen är att jag inte är så bra kompis med de som ska dit. Visst - jag känner ju många, men de är inte mina vänner. Dessutom ska A dit, med sin nya flickvän. Jag vet, jag är mesig, men jag är inte säker på att jag vill gå. Har kommit över henne, men tror ändå att det kan kännas jobbigt att träffas och så för jag vill ju inte ha kontakt med henne.

Vad tycker ni, ska jag gå dit och försöka ha kul i alla fall, eller strunta i att komma? Kommer ju dricka i så fall, så jag lär ju inte ha dödstråkigt ;)


Snart nationella i engelska B

Sitter i skolan, provet börjar klockan 8. Håll tummarna för mig!

Ny favvolåt för veckan

I Am A Volcano - Armand Mirpour

Kan inte låta bli att sjunga med, heeyy baby!

Festpaus

P smsade och frågade om jag skulle med på fest på fredag, men jag sa nej. Behöver plugga, sova, jobba och ta hand om mig själv, så det funkar inte för mig att festa just nu. Men snart, när det blir mindre i skolan, då jävlar kommer jag att festa!

Vill du ligga med mig då?

Om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då?) - Eric Amarillo


Pluggpaus med Bästa Kompis

Skulle egntligen pluggat idag direkt efter skolan, men jag och Bästa Kompis har haft det lite kärvt på sistone - jag har känt mig bortvald och utanför p.g.a. hennes pojkvän. Så idag pratade vi ut lite om det via sms, och sedan tog hon bussen till min skola och så fikade vi och pluggade tillsammans i två timmar. Kändes som om det var första gången på länge som vi verkligen umgåtts med varandra och bara varit. Tagit oss tid att lyssna på den andra och vara bästa vänner som vanligt. Behövde det verkligen nu när jag är så stressad, känns så himla mycket bättre nu.

Nu blir det lite plugg inför geografiredovisningen imorgon!

Låser mig

Försöker plugga, men uppgiften är så jobbigt formulerad och t-r-å-k-i-g, så jag bara FUNKAR INTE! Det låser sig i hjärnan, jag kan inte få ur mig ett enda vettigt ord känns det som. Tror att jag är överstressad och att det är därför det blir såhär.

Jaja, snart ska jag slappa och titta på TV med familjen, det blir i alla fall mysigt. Men jag hatar att somna stressad med en klump i magen som säger att "du borde ha gjort något mer idag.."

"Godis"

Bästa "godiset" - frusen mango och frusna hallon. Lägg ner i ett litet glas eller skål och ät med sked medan det fortfarande är fruset. Blir som goda, söta svalkande karameller!

MATTE

Pluggar matte för fulla muggar. Senare kommer C - vi ska träna lite, blir antagligen en powerwalk. Idag har vi haft orientering på idrotten. Jag har alltid trott att jag är riiiktigt dålig på det, men det går ju faktiskt bra för mig! Kanske behöver omvärdera mig själv lite...?


Powerbars

Just nu står jag och gör powerbars för första gången! Använder detta recept men har bytt ut vissa ingredienser som vi inte hade hemma: http://www.familjeliv.se/Bloggar-9-39/b33095p1149604.html

LÄS

Läs. Snälla, snälla läs. Har tappat all respekt för Expressen, medan Ola Lindholm vunnit den pånytt.

http://olalindholm.blogspot.com/

Peppppppp

Började morgonen/förmiddagen med en powerwalk på 4,4 kilometer. Innan dess åt jag ägg och lite filmjölk till frukost, nyttigt och bra! Vill inte svälta mig själv, men försöker tänka mer på att röra mig och äta mindre onyttigt. Självklart ska man få unna sig något onyttigt då och då men jag försöker låta bli att äta godis och sötsaker hela tiden.

Nu ska jag duscha och sedan kolla i min kalender om jag behöver plugga något - annars blir det solning på altanen!

Darrar

Är helt hyper av allt kaffe jag druckit idag. Fördelen med att jobba på caféet där jag jobbar är att vi får dricka hur mycket läsk/mineralvatten/kaffe/te/varm choklad som helst. Maten och kakorna får vi rabatt på, så det är ändå bra. Idag har jag alltså haft fri tillgång till koffein och det har jag utnyttjat till fullo! Händerna darrar och mina tankar löper amok.

Ikväll blir det träning med C, antagligen powerwalk!

Trött

Är ganska trött. Sov i samma säng som P inatt, inget hände. Tur. Har kommit fram till att jag inte är kär i honom, men jag behöver honom ändå. Han känns som en bror och bästa kompis.

Hursomhelst är jag nästan bakis, men inte av alkohol (drack inget igår, och dessutom blir jag aldrig bakis, men mer om det senare), utan av vattenpipan. Hade ont i huvudet på bussen hem men nu börjar det gå över. Ska ta på mig mina solglajjor och cykla till jobbet - C jobbar, så jag ska sällskapa henne lite.

 

P och O

Just det... Skulle ju egentligen ha åkt med C hem från festen ikväll, men nu ska hon inte följa med alls dit. Så... Jag ska sova hos O. Jag ska dela säng med P. Oooops. Ska sova i bara trosor och t-shirt, man måste ju få provocera lite? Nejmen, han har fullt upp med en annan tjej tror jag, så det är inget seriöst.

SKOR

Hemma igen efter en lång och ganska tröttsam skoldag.  Efter provet imorse bestämde jag mig för att jag behövde en belöning eftersom jag kämpat så mycket med att få ihop skolan, jobb, träning och fritid. Gick därför och köpte de uuuuuunderbara skorna jag suktat efter i några veckor. 650 kr, från Tamaris. Kolla denna länken: http://www.nilsonshoes.com/Kvinna/Varumarken/Tamaris?art=259669&c=SEK

De fick följa med mig hem! Bästa köpet på länge, de passar till ALLT! Jeans, shorts, klänningar, underkläder. Förlänger mina ben på ett perfekt sätt och jag bara älskar dem.

ATM:

Är i skolan, kom nyss hit. Ska strax äta en banan och förbereda mig lite inför nationella provet i engelska B. Håll tummarna för mig!

Svimmade nästan

Svimmade nästan idag när jag väntade på bussen. Tror att det var för att jag var hungrig, hade inte ätit så mycket till lunch (nej, jag bantar inte). Riktigt obehagligt, det är inte första gången det händer mig när jag väntar på bussen heller, har hänt en gång innan...
Det börjar susa i öronen, jag domnar i händer och fötter, kan knappt andas, det snurrar runt mig, jag ser blå prickar som dansar framför mina ögon och jag blir helt varm om öron och läppar. Så fruktansvärt obehagligt. Fick sätta mig ner på golvet på stationen och luta mig mot en vägg där tills bussen kom.

Nu ska jag sova så att jag är utsövd till provet imorgon, men först väntar duschen. Mitt hår är helt fett, och jag ska raka mig. Sov gott!

C

Powerwalkat och sprungit med C! Kändes oss så jäkla duktiga och fräscha efteråt, galet vad skönt det var. Nu ska jag ta itu med lite franskaplugg och förberedelser inför nationella provet i engelska B imorgon. Uppsats klockan 8 på morgonen är inte okej...

Bisous!

Vikt

Just nu är jag 171 cm lång och väger mellan 62-64 kilo, det ändras lite från dag till dag. Detta gör att jag har ett BMI på ca 21. Jag skulle behöva gå upp ungefär 10 kilo för att kunna närma mig övervikt. Funderar på att börja träna mer och äta nyttigare. Hade inte varit fel inför beach 2011...

Hade en sådan period i nian - drack bara fruktsmoothies till frukost, sallad till lunch och ett stekt ägg och grönt te till mellanmål. Middag åt jag som vanligt men tog aldrig mer än en portion. Gick ner ungefär 8 kg på några månader. Mådde visserligen inte bra och var nära att få en ätstörning ser jag nu i efterhand. Men fy fan vad snygg jag var!

Vill mest bli hälsosam och gå ner kanske fem kilo, bara slimma till mig lite alltså.

Har ni testat någon diet, och skulle ni isåfall rekommendera den?

Powerwalk

Ska strax på powerwalk med C, ska bli mysigt! Min mormor är här och hälsar på och ska bo hos oss i några dagar, också mysigt!

Förövrigt gick matteprovet idag så jävla dåligt. Sämsta provet jag någonsin gjort genom hela gymnasiet. FAN. Visste ju att det skulle gå dåligt, men det känns ändå dåligt.

ATM:

Har jag matteprov. Skriver mer ikväll, ska kanske träna med C också!

Presentation av C

Känner att det är dags att presentera C! Hon är min jobbarkompis, 20 år gammal. Vi brukar skoja med varandra och har planera på att träna tillsammans. När man jobbar med henne går man inte säker - vi brukar utsätta varandra för practical jokes. Vi jobbar på café, och nu senast fick jag socker hällt innanför tröjan och hon fick sitt mineralvatten saltat... Det är bara en bråkdel av de spratt vi utsätter varandra för när vi jobbar ;)

Nu unnar jag mig lite choklad och roiboste för att jag varit så duktig och räknat matte. Strax hoppar jag in i duschen, hörs imorgon!

36-timmarsdygn?

Matteprov imorgon, hatar matte mer än något annat för tillfället. Längtar galet mycket efter att bara få ta det lugnt och slippa stressa. Mår illa typ hela tiden för att jag är så stressad över allt som jag ska hinna med. Vill helst av allt gå in i en "jobbubbla" som Blondinbella skulle uttryckt det. Bara fokusera på det som måste göras och slippa tänka på vänner, kärlek och träning. Tyvärr funkar inte livet så. Vill göra så mycket, har så lite tid. Dygnets timmar räcker inte till för mig. Ett dygn på 36 timmar hade varit mer rimligt med tanke på allt jag vill göra.

Fest på fredag

Strandfest på fredag med Bästa Kompis, P, O och det vanliga gänget. Mys!

Nu ska jag krypa ner i sängen, är så fruktansvärt trött - gick upp klockan fem imorse.
Bisous!

Du får passa dig som satan

Lyssnar på Veronicas nya album, satan i gatan. Underbart. Ska plugga matte nu, vi hörs senare ikväll!

KOLLA

Fick en sån fin kommentar av denna tjej, kolla hennes blogg:

http://javiie.blogg.se/

Funderar...

Funderar på P. Igår träffade jag fina vänner, rökte vattenpipa och sånt. Allt var supermysigt. Jag och P höll handen eftersom jag frös så jäääävla mycket om händerna. Sedan när alla skulle kramas hejdå på natten lyfte han mig och snurrade mig, ni vet hur jag menar? ALLA andra säger då samtidigt "awwww". Liksom, vi är inte ens på G?! Han är på G med en jävla polacktjej. Hon har till och med sagt "jag älskar dig" till honom. Ändå beter vi oss som att vi är på G.

Vad fan händer, bloggisar? Är jag kär, eller är han bara min bästa killkompis som jag aldrig skulle klara mig utan?

@jobbet

Jobbar, hörs ikväll!

RSS 2.0