PINSAMT x100000000000000

Okej. Sov hos M inatt, riktigt mysigt. Hans bror lyckades dock knacka på precis när vi skulle börja ha sex, men det löste sig. Det är inte det som är det pinsamma i den här historien. Nejnej, det pinsamma började dagen efter...:

Jag hade min tandborste i det stora badrummet på ovanvåningen. Skulle gå upp och borsta tänderna innan jag fick skjuts med M's mamma till skolan (han åkte med sin pappa). Gick upp. Insåg att M's mamma stod i bara underkläder utanför badrummet. Tack och lov hade hon ryggen vänd mot mig, så hon såg mig inte hoppas jag... Jag gick ner igen, tänkte att "okej, hon får ett par minuter att ta på sig kläder, så går jag upp sen igen".
Hörde att någon startade en eltandborste på ovanvåningen, så jag gick upp igen för att borsta mina tänder. Kikar in genom dörren till badrummet. Där står hans mamma som nu har fått på sig en tröja, men tyvärr inga byxor. VAD I HELVETE? Vad är oddsen för att det ska hända TVÅ gånger?!
I alla fall. Hans mamma kom ner från ovanvåningen och frågade om vi skulle åka. Jag sa att jag bara skulle borsta tänderna lite snabbt och sen kunde vi åka. Går upp på ovanvåningen. Hör hur det spolar i en kran i badrummet... M's trevliga syster går förbi och jag frågar typ "vågar jag gå in, eller är det något där inne haha?". Hon sa att det inte var någon där, så jag gick in. Där står M's BROR I DUSCHEN. Piiiiiiiiinsamt.

Gick ner utan min tandborste. Den fortfarande hemma hos M, vet inte riktigt hur jag ska förklara det för honom - han såg ju hur jag gick upp för att borsta tänderna...

Sov hos M inatt

Detaljer kommer ikväll eller imorgon, hör senare bloggisar! Puss!

Hur man vet att det var en bra fest #1

Man har blåmärken som man inte har en aning om hur man fick.

NY KATEGORI

Känner att väldigt många av mina inlägg handlar om fester och sådant, så därför skapar jag nu en ny kategori: Fester och deras biverkningar. Enjoy!

Har träningvärk i benen efter allt dansande i lördags. Dagens I-landsproblem?

.

Blev så jävla trött på mig själv

På festen, då när jag pratade med den där killen som jag hade velat strula med om jag varit singel, insåg jag hur dryg jag måste vara ibland. Jag fick liksom ögonblick av klarhet när jag förstod hur högt jag skrek, hur mycket jag hoppade och hur packad jag var. Ändå kunde jag inte sluta. Jag pratade med mig själv den kvällen. Bad mig själv att lämna mig ifred, för jag orkade verkligen inte med mig själv just då.

Ja, jag vet, riktigt konstigt att verkligen snacka med sig själv, men det är sånt jag gör. Är kanske lite schizofren när allt kommer omkring..?

FESTEN

21:00 - Anländer till festen med M, Bästa kompis och hennes pojkvän, samt några andra vänner. Blandar mig raskt en grogg och hälsar på alla fina kompisar.
21:45 - Har pratat med alla, är lite packad och dansar som aldrig förr.
22:00 - Dricker, skrattar, dansar. Blir fotad och fotar.
22:20 - Har hittat en livboj som jag hänger runt mig som en accessoar. Fråga inte var den kom ifrån från början - jag tog den från en annan kille som hade den innan mig. Snygg var jag i alla fall!
22:45 - Är av med livbojen, det var så svårt att krama M.
23:00 - Vattenpipan åker fram, gött som fan!
23:30 - Dansaaaaar! Hävdar att alla borde kalla mig Kungen (se inlägg någonstans längre ner)
00:00 - Bästa Kompis och hennes pojkvän åker hem. P har redan åkt, utan att säga hejdå till mig.
00:10 - Jag inser att M också är borta, jag hittar honom ingenstans.
00:30 - Letar efter M, ingen har sett honom. Jag är aspackad och ledsen.
01:00 - Jag dansar ett tag istället, och börjar prata med en kille Strulmonstret i mig vaknar och jag inser att om jag hade varit singel hade jag börjat strula med honom NU. Så jävla jobbigt att inse sånt.
01:30 - Deppar i en trappa, hittar inte M och är ledsen. Hade behövt att han kom och snackade med mig så att jag hade kunnat tänka på något annat än killen jag hade velat strula med om jag var singel. Hade helt enkelt bara behövt snacka med någon som verkligen kände mig, antingen Bästa Kompis, M eller P, men alla var ju borta.
01:45 - Hittar M. Han hade gått och lagt sig i en bil två timmar. Mesigt!
02:00 - Jag är glad igen, så jag drar igång festen. Är ensam kvar med killarna. Nu jävlar ska det dansas!
02.45 - Har kommit överrens med folk om att "vi ska bli vänner på riktigt, inte bara facebookvänner!!". [email protected], någon?
03:00 - Nattmackor till festarna!
03:15 - Vi går och lägger oss och jag suger av M. Sväljer.


Det ska väl även nämnas att jag hade så jävla roligt. Jag vet, jag vet, jag tappade bort min pojkvän, men ändå! Jag älskar verkligen att festa.

Jag svalde igår

Förresten. Jag har mens så jag och M kunde inte ha sex igår. Han var kåt ändå, så jag sög av honom. Eftersom vi redan lagt oss i sängen (en annan kille hade däckat i samma rum..), hade jag inte så mycket att välja på, så jag svalde. Det smakade faktiskt helt okej, men jag är lite nojjig idag och får för mig att jag känner smaken igen långt nere i halsen när jag hostar och så...


Sen, typ fem minuter efter att M hade kommit och vi var klara, vaknade killen bredvid oss! Han visste inte var han var någonstans eller vilka vi var, så han var ju heeeelt orolig. Fick förklara för honom var han var osv, och då så halvskrek han "men uuuuueee, nej alltså, nej. Har ni haft sex här bredvid mig?!" varpå jag fick lugna ner honom och lova att vi inte hade haft sex, inte skulle ha sex och verkligen inte skulle överväga att göra något sådant. Oooops, liar liar haha!

FESTEN IGÅR

Det var grymt! Drack vodka, drack vin, pratade med folk, fick nya ashärliga vänner, dansade röven av mig, använde en livboj som accessoar, rökte vattenpipa, kysste M, dansade ännu mer, skrattade, skrek, tog hand om folk som spydde, log och mådde så jävla bra.

Helt galet vad bra jag mår när jag festar. Då är jag i mitt esse.
Sa till de andra att de borde kalla mig Kungen (för att jag är kung på att fest, och en anledning till, fast den vågar jag inte skriva här.. Anonymitet ni vet!). Grymt.

Ska skriva en sån där vanlig sammanfattning av festen så snart jag hinner, hoppas på att det blir ikväll. Håll er uppdaterade, bloggisar!

FML

MENSVÄRK. Kan knappt stå upp.. Tänk om jag har lika ont på lördag, när det är fest och jag vill dricka. Man får ju inte blanda värktabletter och alkohol.

Vi lever, bloggisar, och det är så jäkla fint

Ibland stannar jag upp och bara njuter. Till exempel igår var jag ute och tog en promenad. Det var den första ordentliga promenad jag tagit på länge, jag har haft så mycket att göra den senste tiden. Solen sken, det var motljus, det blåste jättemycket och var så jäkla härligt. Precis där i vinden och solen, stannade jag vid vägkanten. Jag bara titta rakt mot solen och pratade högt med mig själv. "Fy fan vad fint det är att leva", sa jag. Och det är sant. Jag är så fruktansvärt glad att jag lever, har ett bra liv och fina människor omkring mig. Jag vet, kanske lite fånigt att känna mig så tacksam, men jag kan inte hjälpa det. Känner ni någonsin så, bloggisar?

Fest på lördag!

GÖTT!!

Nu har jag fallit

Sitter i skolan. Väntar på att M ska höra av sig, och det är nu jag inser att jag verkligen har fallit. Jag är kär.

.

Vill inte sova ensam inatt.. FML

Studentmössa

VAD ÄR GREJEN MED ATT DE SKA VARA LUDDIGA??? Får spel, vill inte ha något jäkla ludd på min mössa..

Kolla Scrubs och har det jäkligt fint

Sov hos M igår. Riktigt mysigt, vi hade sex igen och det går bättre och bättre! Hahahahha dessutom mumlade han något om att "alla får inte ha en gudinna i sängen" när jag påpekade hur nöjd han såg ut. Jag bara whaaaaaaaaat..?

Nu väntar plugg och kaffe med en kompis!

Ska hem till M nu, hörs imorgon bloggisar!

Puss!

Igårkväll, hos M:

Var hos M igår. Såg Friends With Benefits tillsammans med M, hans bror och hans flickvän. Det var riktigt trevligt, skaa nog dit imorgon också.

Vi hade sex (tredje gången för mig, woho!), och det var riktigt mysigt/bra/gött osv osv. När vi var färdiga och låg och mös/började försöka sova, frågade han mig (inte rätt ut, men det var ändå en fråga), om jag ville ha analsex (?!?!?!). Han tog för fan min oskuld för några veckor sen och han är näääästan för stor i början av sexet, ofta jag får in den där bak? Jag sa nej helt enkelt, så var det inget mer med det. Men alltså. Är det ens skönt, bloggisar? Tell me all about it, har ju bara porrversionen av det!

Festen i lördags:

Var en så kallad "korvfest". Bara killar nästan! Det kom 6 st tjejer totalt (varav jag och Bästa Kompis var upptagna), och ca 18 killar tror jag.

Riktigt roligt ändå (åååååhåhå tänk om jag hade varit singel.. fatta vad jag hade fått strula!!!). Jag drack vodka, blev liiiite stött på, pussade M, lärde mig allas namn (jag svär, jag är sjukt grym på att lära mig namn på fyllan) och skrattade, vinglade och mådde så jäkla bra. M BK och några till skulle sovsa hos mig, och de ville hem redan vid kl 24 (?!?!?), så det blev en tidig kväll... Men vänta bara tills på lördag, då är det fest igen!

När vi var hos mig var M riiiiiktigt kåt, han ville få mig att komma typ 1000 gånger, trots att de andra var i rummet intill (och det är inte ens en riktig dörr emellan..). Jobbigt!


(P skulle egentligen ha kommit också, men han var för "deppig" eftersom hans flickvän är tillbaka i Polen nu. Förstår att han är ledsen, men han hade lovat att komma, hade sprit som M skulle få köpa och dessutom: när man är deppig måste man göra grejer, han behvöer ju sina vänner som mest nu. Ska nog ta ett snack med honom snart, för det här funkar inte. Han är så jäkla nere 24/7).

Ledsen för dålig update

Har inte tid att blogga just nu, ska berätta om festen och så imorgon. Ska duscha och packa mina grejer, sen hem till M för att gå på bio med honom och hans bror och hans brors flickvän.. Dubbeldate!!  Hörs imorgon, fina bloggisar! Puss

Fest ikväll, taggar!

Är lite orolig för vad jag hittar på på fyllan, om jag råkar sätta mig i någon killes knä och M blir svartsjuk eller så, är ju helt ovan att inte kunna göra vad jag vill! Jaja, det går nog bra. Vi hörs imorgon igen, bloggisar.

FEST IMORGON!!

Peeeeeppppp! Det enda som är lite awkward är att det kommer lite folk dit som jag har strulat med, men det vet inte M.. Oooops.

Ledsen för dålig uppdatering

Håller på att bli sjuk, skolan, kompisar och M tar mycket av min tid.

Åh, just det!

Glömde ju berätta för er att W hörde av sig dagen innan det bleev officiellt mellan mig och M (tack för att du påminde mig, Goriz!). Han undrade hur det kändes att börja skolan och sånt. Jag svarade ganska kort, utan smilysar men ändå inte otrevligt. Han frågade då om jag var arg/sur. Jag undrade varför han trodde det, och då sa han att det typ var längesen vi pratade och att vi aldrig fikade som vi hade sagt att vi skulle. Jag sa då att jag inte var sur på honom, vilket han tyckte var bra. Dagen efter blev jag M tillsammans på facebook...

Har inte hört av W sedan dess. Tycker lite synd om honom, men samtidigt finns det inte en chans att det blir något mellan honom och mig :)

Fikat med M idag

.

Pratar med M i telefon

Mys.

Ovant

Det känns så jäkla ovant att ha kille. På lördag ska jag på min första fest som flickvän, känns väldigt konstigt att inte kunna göra vad jag vill.. Är självklart jätteglad, men det är bara så.. ovant att tänka på att jag har pojkvän ^^

Shoppat med Bästa Kompis idag, träffar M på torsdag!

.

Undrar vad M berättar om mig...

Undrar lite vad han berättar om vårt sexliv för sina vänner? Tror ni att han berättar att jag har så låg tröskel att han fått mig att komma tre gånger på typ en halvtimme? Har han berättat att jag var oskuld tills jag träffade honom, att jag aldrig haft kille innan...?


M var här igår

M kom hit igår och träffade min familj (mamma, pappa, lillebror). Vi gick på restaurang tillsammans och sen hängde vi lite hemma hos mig innan det var läggdags. Jag sover vägg i vägg med min lillebror och man hör typ om någon hostar i rummet bredvid, så att ha sex var liksom uteslutet. Vi var ändå galet kåta (iaf jag haha!), så han fick mig att komma tre gånger. Vågade inte suga av honom när mina föräldrar sov så nära och jag inte hade något papper i närheten, så jag tyckte lite synd om honom faktiskt... Men jag får väl kompensera för det en annan gång!

Allt gick förövrigt bra, min familj tyckte om honom :D

Det blev officiellt på facebook igår, känns fint!

.

Strax till jobbet

Hörs senare, puss!

Fika med Bästa Kompis

... Kommer bli vääääärsta förhöret, hoppas att jag tar mig igen om det levande. Men hon vet i alla fall att jag och M är tillsammans och hon blev riktigt glad när jag berättade det :D

Gårdagen del 2

När filmen var slut borstade vi tänderna och bytte om till sovkläder. Vi strulade och så en del, och sedan sög jag av honom. Jag sa att det var samma villkor som förra gången: han fick inte titta och han fick inte komma i min mun. Han sa då att han inte hade tänkt göra det, och då undrade jag var han hade tänk komma. Han sa då att han hade tänkt sig något i stil med förra veckan, alltså när vi hade sex. Det hade ju inte jag något emot haha! Så. Sög av honom ett tag, han slickade mig till orgasm en gång. Sedan var det dags för kondom. Han försökte pulla mig till orgasm också, men då sa jag nej. Han undrade varför och då sa jag att jag trodde att själva sexet skulle bli bättre.

Det gjorde lite ont när han kom in i mig den här gången ocksså, men det blev bra snabbt. Vi körde samma ställningar som förra gången, men även missionären fast "snett", alltså så att jag lyfte ett av mina ben och vred kroppen lite om ni fattar hur jag menar..? I den ställningen lyckades jag komma, fick hjälpa mig själv lite med handen samtidigt som M nöp mig i bröstet riktigt hårt. Så himla skönt när man bli nypt i brösten eller dragen i håret haha! (Han var helt förvånad efteråt och sa typ "jag var nästan rädd att jag skulle ta sönder dina bröst, jag visste inte att du gillade så hårda tag haha!". Kan inte hjälpa det, tycker att det är så jäkla skönt.. Samma sak när han biter mig i örat, mmmm jag får typ inte nog!). Han kom sen och så låg vi och pratade lite.

Vi hade tidigare under kvällen pratat om att det kändes väldigt rätt mellan oss, så när vi låg där efter sexet pratade vi igen:
M: Du alltså.. jag vill fråga dig en sak, och jag vill se dig, så släck inte lampan riktigt än.
J: Ja okej.
M: Alltså. Nu när det känns så rätt så undrar jag liksom.. om.. du vill att det blir vi?
J: Ja.. *kyss*... det vill jag gärna. Om du vill alltså?
M: Mer än något annat.. *kyss*!

Så gick det alltså till när vi blev tillsammans. Han halvksojade om att han skulle ändra sin relationsstatus direkt idag ("om det inte finns på facebook är det inte sant!"). Jag sa då att jag ville att vi väntar tills på lördag (imorgon). Kände att jag behövde lite tid för det att sjunka in, känns helt galet att jag har pojkvän. Men på ett bra sätt alltså!


Gårdagen:

Träffade M i Stan. Vi fikade lite, åkte sedan hem till hans stad med lokaltrafiken. Blev hämtade av hans mamma som verkade riktigt trevlig. Vi kom fram till hans hus där jag träffade hans pappa också. Hans föräldrar började laga middag (var ju gaaaaaalet nervös men det var helt okej - någon sorts viltkorv) medan vi gick till hans rum och pratade/mös lite...
M: Alltså, jag bara undrar.. *kyss*... om du känner som jag.. *kyss* .. att det här är påväg någonstans?
J: Ja.. *kyss*.. absolut!
M: Bra, blunda nu! Du får inte tjuvkika!
Jag blundade och hörde hur han prasslade med någon påse. Fick sedan ett litet paket i mitt knä. Blev så jäkla förvånad! Öppnade det, och i den låg ett par silverörhängen med diamanter (okej, kanske inte riktiga men ni fattar!). SÅ GALET FINA!!! Försökte rita av dem i paint, inte bästa bilden haha, men ni kanske fattar ungefär hur de ser ut:



I alla fall. Vi åt middag med hans föräldrar och lillasyster (hans bror var inte hemma). Vi åkte och köpte Ben&Jerry's (han har samma favoritsmak som jag, half baked!). Vi kollade på Pulp Fiction, helt okej film faktiskt. När den var slut var klockan typ 23.30 och det började bli läggdags... Nästa inlägg blir sängrealterat, känner att det kanske blir lite väl mycket text i samma inlägg annars...

JAG <3 M

VI ÄR TILLSAMMANS! Imorgon ändrar vi våra relationsstatusar på facebook tror jag, är galet glad!

Lägger ut ett långt inlägg om hur det gick hos honom igårkväll och så, måste bara skriva inlägget också haha!

Michelle

Du anar inte hur glad jag blev av ditt mail! Helt sjukt. Vill bara att du ska veta att jag verkligen tar åt mig av allt du skrev. Du verkar också vara en riktigt fin tjej -  bara att du skickar ett sådant mail bevisar det! Synd bara att jag inte kan lära känna er alla, bloggisar.
Det är det här som är nackdelen med att vara anonym - oavsett hur fina ni är och hur mycket jag skulle vilja berätta för er vem jag är skulle det inte gå. Jag är lite för feg helt enkelt. Tänk om det visar sig att vi på något sätt känner samma människor (ja, jag vet, inte så troligt, men ändå!). Ni vet mer om mig än mina allra bästa vänner gör, och det känns läskigt men samtidigt så jävla bra. Det låter löjligt, jag vet, men att skriva den här bloggen hjälper mig så otroligt mycket. Helt sanslöst, men utan min blogg hade livet nog varit lite svårare att leva om jag ska vara ärlig.

Puss på er fina fina fina bloggisar, uppdaterar er så snart jag kan om hur det gått hos M imorgon! <3


PS. Vem vet, en vacker dag kanske jag berättar för er vem jag är! Det vore helt sjukt.. Men kanske.

Lite nervös inför imorgon...

Ska ju sova hos M och träffa hela hans familj. Är inte så nervös för vad de ska tycka om mig som person, vet att de flesta av mina kompisars föräldrar gillar mig. Det jag är nervös för är typ deras "regler" hemma - får man gå från bordet för att gå på toa under middagen? Är det oartigt att prata med mat i munnen, alltså, om någon frågat något, ska man då tugga ur vilket lär ta en evighet eftersom man försöker skynda sig, och sedan svara? Sånt tänker jag på... Och framförallt: tänk om det blir någon mat som jag verkligen inte tycker om? Är ganska kräsen när det gäller kött, äter t.ex. inte fett och sådant på entrcôte och andra köttbitar vilket mina föräldrar brukar påpeka. Vill ju inte verka värsta kräsen! Dessutom kanske jag inte blir mätt då och då ska man fråga om en macka eller något innan man går och lägger sig.. Inte roligt!

Jaja, det får lösa sig helt enkelt. De ska jag för fan inte gilla mig för mina matvanor?!

ChilliN'

Tar det mest lugnt, skola imorgon som vanligt. Hörs!

Ska sova hos M på torsdag!

Kommer att få träffa hela hans familj då tror jag, pirrigt!

C:s mamma såg mig och M

... när vi hade ätit frukost på café i lördags. Hon hade sagt till C att jag såg förälskad ut haha!

Bästa Kompis är inte bäst

Ringde Bästa Kompis igår och berättade att jag haft sex med M. Hon blev upprörd av flera olika anledningar:

1. Hon visste tydligen inte att jag skulle sova där, men jag vet att jag i alla fall nämnt det för henne i parken i fredags. Hon var liksom upprörd för att jag inte sagt något, men jag menar, jag ringde ju henne och berättade det?

2. Hon tycker att det var fel att jag gjorde det med någon som jag inte är tillsammans med och har varit tillsammans med ett tag. Jag frågade varför det var ett problem och då sa hon att hon liksom många andra hade den inställningen. Jag sa då att "jaha, men då är jag väl inte som alla andra". Hon blev upprörd och tjafsade lite om det.

3. Hon tycker att jag har förändrats väldigt mycket de senaste tre åren. Jag vet att jag har gjort det och jag vet att hon tycker det för det har hon påpekat MÅNGA gånger. Undrade då vad fan problemet var, och påpekade att man inte kan vara samma person som man var för tre år sedan. Hon tjatade jättemycket om det och tyckte att jag hade förändrats för snabbt. Jag blev lite lack och det märkte hon. Vi var tysta i säkert fem minuter och tillslut bröt hon tystanden och bytte ämne. Vi la på sedan och har inte hörts sedan dess.


+ Jag fick henne att lova att hon inte skulle berätta att jag legat med M för sin pojkvän (som hon berättar typ allt för). Om hon gör det ändå kommer jag lacka ur fullkomligt. Verkligen, kommer bli så jävla arg.

+ Fick ett sms av henne senare på kvällen där hon undrade om M visste att det var min första gång. Jag sa att han visste det och det verkade göra henne glad. Jag frågade då om det kändes bättre nu när hon visste att han visste, varpå hon svarade att hon inte brydde sig sålänge det var en bra kille och jag inte blev sårad. Men liksom, så lät det inte innan? Det sa jag också att "haha, så lät det inte innan ^^ men nu ska jag sova, vi hörs!". Fick inget svar..

Okej här får ni!

Vi åkte hem till honom. Det var bara vi hemma. Vi mös lite och sen kokade vi lite makaroner, var grymt hungriga haha! Åt och pratade.  Sedan borstade vi tänderna och la oss i sängen igen. Vi mös (= strulade, smekte varandra osv. hahaha låter så fult att skriva smekte men okej) i säkert två timmar. Jag frågade då rakt ut "M, hade du tänkt att vi skulle ha sex ikväll?" varpå han svarade att det berodde på hur jag kände osv, att han ville att allt skulle kännas rätt och så. Jag vet, kanske var lite konstigt av mig att fråga, men vad fan, jag ville ju veta vad han hade tänkt sig?

Hursomhelst. Vi mös ett tag till. Sedan kände jag att det var dags, så jag frågade om han hade kondomer. Han sa jag och då frågade jag om han ville ha sex. Han sa ja igen. Jag har ju inte satt på en kondom innan, så han fick "visa" mig. Jag var lite kissnödig när vi började så det var ganska svårt att slappna av, så han kom inte in helt. Jag frågade om det var okej att jag gick på toa lite snabbt bara och det sa han var helt okej. Så jag gick och kissade och sedan provade vi igen. Det gick bättre och vi körde både missionären och att jag fick rida honom i två olika varianter. Sedan frågade han om jag ville prova bakifrån men då sa jag nej, kände att det fick räcka haha! Vi fortsatte lite till och sedan kom han.
Jag kom inte medan vi hade sex, men jag hade kommit typ två gånger innan när han slickade mig. När vi var klara gick vi ut och delade på en cigg (ja, jag vet, jag ska sluta).

När vi stod därute och rökte kommenterade han att jag hade "låg tröskel" och jag förklarade att jag är ganska känslig. Han undrade också varför han inte fick ta direkt på klitoris (har sagt till honom ett par gånger att han inte får det, att han ska ta lite högre upp istället), och undrade om det var så för alla tjejer. Förklarade att jag som sagt antagligen var väldigt känslig och att det nog var olika från person till person.

Vi gick och la oss. Vaknade nästa morgon, åt frukost på café och fick sedan skjuts hem.

Ska försöka hinna uppdatera detaljerna ikväll, måste plugga och käka lite först. Håll ut, bloggisar!

.

M

Förresten, menade inte att jag inte vill lägga pengar på M, det är bara det att den där resan som han pratar om känns lite för "tidig". Jag menar, vi är inte ens officiellt tillsammans än, har bara träffats några veckor. Självklart vill jag träffa honom, men det känns lite för mycket att åka bort på en weekend just nu.

Har berättat för min kompis LK (som jag kan prata om sex, KK's etc med, remember?) att jag och M hade sex, men har inte sagt något till Bästa Kompis ännu. Ska berätta det för henne nästa gång vi träffas, vill nog inte ta det på sms. Kanske kan ta det via telefon, men det får vi se.

Uppdaterar om detaljer kring sexet ikväll eller imorgon tror jag, hinner inte just nu!

.


Chilldag med vänner och plugg

Var galet trött imorse, sov till klockan 12 typ. JObbade igår på restaurang, och det var riktigt jobbigt. Massa smågrejer gick fel och skapade väääärsta kaoset så att massa människor blev bittra. Inte roligt, men det funkade ändå!

Idag ska jag fika med lite kompisar och övningsköra tror jag. Roligt!

M igen

M ville att han och jag skulle resa bort tillsammans över en helg, typ till Göteborg eller Stockholm. Kände att det var lite för tidigt för sånt för min del, så jag sa helt enkelt att jag inte hade råd. Jag vet, lite fegt men det är ju delvis sant - det finns annat som jag hellre vill lägga mina pengar på.

Jag vill sluta röka nu.


OMG OMG OMG OMG OMG

Kom hem från M för några timmar sen. Kan väl sammanfatta det såhär:

Först hängde vi i parken. Några av mina vänner har bråkat med Bästa Kompis, så jag var lite orolig att det skulle bli jobbig stämning men det funkade helt okej. Sedan åkte jag och M hem till honom. Vi åt lite nattamat och la oss sedan och mös i sängen. Det ena ledde till det andra coh vi hade sex. Yes, ni läste rätt, jag har förlorat oskulden!

@PARKEN

Chillfestar med mina vänner i en park just nu, ska som sagt sova hos M inatt. Uppdaterar er imorgon om hur allt gått, biusous!

Får skjuts hem av M om tio minuter!

Sen blir det minifest i en park med fina vänner ikväll. Sover hos M inatt!

Hemma

Kom nyss hem, stannade i Stan med C och köpte lite grejer, bland annat presenter till Bästa Kompis och apotekets intimrakningsprodukter - tänkte att det kan vara värt att testa dem!

@SKOLAN

Har rast i två timmar till... Blir nog lite plugg för att utnyttja tiden!

RSS 2.0