God jul i efterskott

nu har jag äntligen lov.

.

Ni vet väl att det betyder så himla mycket för mig att ni fortsätter läsa min blogg trots att jag inte uppdaterar? Ni är verkligen fina!

Snart är det lov,

och det har jag förtjänat så jävla mycket.

@SKOLAN,

ska fika med M i eftermiddag, blir mysigt!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen,

men de sju dagar som är kvar tills skolan slutar är kaos för mig. Jag måste plugga röven av mig. Jag vet att jag har lovat er en massa inlägg om t.ex. min fest och P. De inläggen kommer, promise, men ag vet bara inte när. Ta hand om er sålänge, vi hörs så snart jag tar tid och ork. Att balansera plugg, pojkvän, vänner, egen tid, familjetid, julklappsshopping och att pendla två timmar varje dag till och från skolan tar mycket tid och ork. Puss på er för att ni fortsätter läsa, snart är jag tillbaka! <3

FML

Sorgen som uppstår då man inser att det faktiskt är omöjligt att få åka till Nordic MUN 2012. Grät hela vägen till skolan idag, FN-rollspel är bland det bästa jag vet. Hade gjort i princip vad som helst för att få åka i år igen.

http://www.nordicmun.com/

3 månader idag,

ska hem till M strax. Vill så jävla gärna ha sex men jag har fortfarande mens. FML.

Mens

Har haft mens i mer än 12 dagar nu, säkert pga mina p-piller. Vill inte ha mens på fredag, för då ska jag sova hos M och jag vill ha sex! Ber att mensen är sslut innan dess..

Ska fika med M imorgon,

blir mysigt! Har förvörigt väldigt mycket att göra just nu i skolan och privat, men när jag är tillbaka fullt ut igen kommer jag att berätta om:
Min fest - heeeelt sjukt, minns inte så mycket. Tror att jag flashade min BH...? Ooops.
P - han har fortsatt tjafsa lite, stör mig galet mycket faktiskt. mna får ju för fan anstränga sig för att det inte ska bli konflikter!
M - om hur allt känns osv, har helt enkelt inte tid att skriva just nu.

Puss bloggisar, känns jättefint attni fortsätter titta in här varje dag även om ni inte får de feta inlägg ni kanske hoppats på. De är på gång, jag lovar!

Sitter i skolan,

skriver ett franskt brev till imorgon, inte roligt :(


Förlåt,

vet att jag är dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp i helgen med M, släkt och vänner till familjen. Vi hörs när allt har lugnat ner sig, puss <3

@SKOLAN,

hörs senare!

RSS 2.0