M

Stötte på M för ett tag sedan. Jag och en kompis var ute på Stan och träffade några kompisar. Mötte först hans kompis (som också är min kompis), som verkade rätt bitter och falsk. Tänkte inte mer på det, men sen kom M in och satte sig bredvid oss. Han verkade riktigt bitter och sammanbiten. Vi pratade inte, hälsade inte, tittade knappt på vandra. Jag och min kompis hängde där ett tag till och sen gick vi hem. Dagen efter när jag skulle ta bussen hem sitter såklart M
på bussen! Han sjönk ner i sätet så att jag inte skulle se honom men det gjorde jag ju ändå. Han satt och stirrade på mig hela resan (20 min) - min spegelbild syntes i en glasskiva i bussen. Han såg grymt sur ut haha!

När jag kom hem tänkte jag kolla hans Facebook med min iPhone. Sökte på hans namn och råkar av misstag klicka på "skicka vänförfrågan" med min tumme! Det finns tydligen en sån symbol bredvid folks namn när man söker på dem... Skrek rakt ut och tryckte "ångra" fort som fan. Vet inte om han såg det eller hur det blev, har i alla fall inte hört något från honom. Är så himla himla glad att jag gjorde slut, mår illa bara av tanken på att dela säng med honom, att kyssa honom eller att känna hans hand på mina höfter. Blä! Tur att det är slut, det är jag så sjukt glad för! Ångrar inte att vi var tillsammans, men jag hade verkligen inte velat fortsätta vara det.

Mer uppdatering kommer senare, puss!


Snart!

Snart ska jag uppdatera er om min förra klasskompis som jag träffade på semestern, att jag och Bästa Kompis inte är bästa kompisar längre, och att jag träffade M (mitt ex!) i lördags. Det är så mycket som har hänt, så fortsätt kika in här, skriver snart! Puss


Sjukaste festen

Nu har jag äntligen tid att berätta om festen, tack för att ni har fortsatt kika in här!

Okej. Var sjukt kåt på festen, har ju inte haft sex sedan november. Jag var där med en av mina närmsta vänner, och det var inte en så stor fest. Rätt chill! Vi drack, dansade, pratade och badade utomhustunna. Det ena ledde till det andra och jag och min kompis började flirta lite med en av killarna. När vi väl bestämde oss för att gå upp ur tunnan gick vi för att byta om. Vi kom på att vi ville duscha, så jag och min kompis hoppade in i duschen. Killen stod utanför och såg genom det suddiga glaset hur vi tig av våra bikiniöverdelar... Till slut bjöd vi in honom i duschen. Han klev in och vi duschade alla tre lite tillsammans. Inget mer hände just då, men senare, när det blev sovdags hade vi trekant. Yes, ni läste rätt, jag har haft trekant!

Det var herre bra, men det var väldigt frustrerande att vi bara hade en kille. Tror att det är bättre med två killar och en tjej... Sen när vi väl skulle sova hade jag och killen sex igen när min kompis hade somnat. Visst, lite respektlöst, men hon hade antagligen gjort samma sak. Hur som helst så vaknade hon och sa åt oss att sluta. Det gjorde vi, men sen tror jag att hon och killen hade sex när jag hade somnat, för hon har inte konfronterat mig om det efteråt - antagligen för att hon inte vet om jag hörde dem eller inte. Isf hade det ju varit svårt för henne att vara arg om hon har gjort exakt samma sak ;)

Så, det var min galna helg. Ångrar ingenting, det känns rätt häftigt faktiskt! Men nu är jag ännu mer liggsugen... Svåra problem haha. Puss!


Godnatt!

Är på festen och ska sova nu. Mycket har hänt, så jag uppdaterar er så snart jag kan. Puss och godnatt!


Ikväll blir det fest!

Äntligen! Har inte festat på evigheter så det ska bli riktigt roligt. Ska berätta lite mer om min före detta klasskompis (förra inlägget) senare, men jag ska strax till jobbet och hinner inte det just nu. Vi hörs!


Pojkar

Har börjat spana på pojkar mer och mer, bland annat har jag en före detta klasskompis som också är här på semester. Snygg, nybliven singel och riktigt trevlig. Vi har haft en lite flirtig ton mellan oss när vi pratat på sms och åkt skidor ihop, och igår badade vi jacuzzi och bastade med några andra vänner. Vi smekte varandras händer och sånt och båda tog lika mycket initiativ, men nu verkar han rätt bitter. Sjukt förvirrande! Han är ju inte ute efter något seriöst, men jag är nog inte heller det. Borde vara perfekt? Samtidigt är jag så jävla rädd för att falla hårt.


Njuter av livet

Mår så jäkla bra här. Massa motion, god mat, vacker natur och min älskade familj. Allt funkar och flyter på, och jag slappnar av och mår bra. Jag bara är, och det är så skönt!


RSS 2.0