Fest

Hur kan jag vara så törstig idag när jag drack så mycket igår?


M hörde av sig

För er som undrar så har jag och M inte haft kontakt sedan jag gjorde slut, men idag hörde han av sig via sms. Han undrade hur det var, vad jag gjorde och sånt, och varför han fick en "barnbok" i julklapp. Det var ingen barnbok som han fick utan en av mina absoluta favoritböcker som handlar om en autistisk pojke, och därför år språket skrivet på ett visst sätt. Jag sa att det inte var en barnbok, och då svarade han att han tyckte att det märktes ganska direkt.. Jaja, det är upp till honom hur han vill läsa boken. Jag vill egentligen inte ha någon kontakt med honom. Jag vill kunna vara på samma fest utan att det känns asjobbigt, men inte mer än så. Vet inte om han har förstått det...?

Nu ska jag prata i telefon med en kompis, vi hörs finisar!


-

Är på deppigt humör idag, skulle egentligen ut med en kompis ikväll men sen visade det sig att hon inte kunde.. Alla andra är typ bortresta och de som inte är det vill jag inte träffa haha! Snacka om i-lands problem.. Får ta mig samman!


PMS

Sitter och gråter till reprisen av Sveriges Mästerkock. Lustig tjej jag är.

Yoga

Ska på yoga med en kompis ikväll, första gången för min del! Blir roligt och antagligen jävligt jobbigt med tanke på min icke-befintliga vighet...


HAHA

vad fan hände med "jag är på väg tillbaka nu!"?!. Sjukt. Jaja, jag försöker i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig för tredje gången på typ en vecka med min hemmagjorda skrubb: socker och olivolja! Det är nästan äckligt så len man blir...

Imorgon börjar skolan

känns ganska okej faktiskt. Har sjukt mycket att göra med mitt projektarbete, men det är så himla roligt att det bara känns bra!

Jag gjorde slut igår

Yes, ni läste rätt. Igår träffade jag M och gjorde slut. Det har inte känts på samma sätt som innan för mig, han tjatar om sex och ska alltid vara liiite för nära. Som ni säkert et har jag haft bra och dåliga dagar i vårt förhållande och ni har till största delen fått ta del av de dålig. Den senaste tiden har jag haft fler dåliga än bra dagar, och då är det dags att göra slut. Han kände det på sig, det märkte jag av hans kommentarer under fikan innan jag sa det. Han blev verkligen jätteledsen och grät som ett litet barn och det gjorde så jävla ont ii mig att jag var tvungen att såra honom. Visst, jag hade kunnat vara tillsammans med honom ett tag till, men hur schysst hade det varit mot oss båda när jag inte kan ha ett förhållnade helhjärtat eftersom jag inte vill ha ett förhållande?

Jag sa det till honom, att det handlar inte om att jag inte tycker om honom, att jag inte älskar honom, utan det handlar om att jag inte vill ha ett förhållande, att jag inte klarar et just nu. Ni får säga vad ni vill, men jag vet att det här var rätt beslut. Jag vet att flera av er har tyckt att jag ska göra slut tidigare men det har jag inte velat, för det kändes inte rätt då, det var fortfarande värt det trots att jag tvivlade. Men nu är det rätt. Det känns jobbigt för mig eftersom jag har sårat honom och jag vet att han har ont och mår dåligt, men det känns inte jobbigt att förhållandet är slut. Det var dags nu. Att göra slut med honom gjorde skitont, verkligen, det var bland det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv, men att lura honom och fortsätta vara tillsammans fastän jag inte vill hade varit så mycket värre.

Jag tror att jag är på väg tillbaka,

Yes. Kan till dess ge er en lite smaskig detalj om P: han har tagit bort mig som vän på facebook. Sved i hjärtat kan jag säga er.

Han sa att han älskar mig

Igår, vid tolvslaget sa M att han älskar mig. Jag sa samma sak tillbaka, det kändes rätt.

RSS 2.0