Nervvrak

Var helt speedad när jag kom hem efter skolan idag, men så satte jag mig ner, pluggade och drack te. Sedan lyssnade jag på den här låten: AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns), och då bara kraschade jag. Blev värsta nervvraket! Verkligen sitter typ och grinar trots att ingeting speciellt har hänt... Har dessutom just haft mens, så det är inte PMS heller. Konstigt det här, hej hormoner typ?!

Ska snart sova tror jag, känns som att det behövs, godnatt!


Chillfest på fredag, blir mys!

M kommer antagligen och då ska vi kanske sova i hans sommarstuga som ligger i närheten.

Är borta ikväll, hörs imorgon!

Puss på er!

@SKOLAN

.

Åh, just det...

Minns ni min killkompis, som sa att han stötte på mig på fyllan? Vi har en del internskämt, så i fredags, när jag var på festen hos Bästa Kompis, bestämde jag mig för att smsa honom om ett av skämten (de handlar om hur vi känner oss på fyllan, typ att man inte känner vissa delar av kroppen). Vi smsade lite, och sedan blir jag helt överraskad av nästa sms jag får: "Alltså, jag tror att jag har undermedvetna känslor för dig när jag är full? Men vi är bara vänner eller vad tycker du?".

Blev helt chockad. Har alltid trott att vi bara var vänner och sen bara PANG så nähä, han tror att han har känslor för mig? Svarade att vi från min sidan bara var vänner, och att jag hade en annan kille. Han verkade inte bli så jättedeppig, så det var nog iinga djupa känslor han hade, men det är ju ändå jobbigt.

Det hemskaste var att när jag fick smset så tog M mobilen för att retas. Är glad att jag har en gammal sony ericsson, så att bara börjar av smset syntes.. Tänk om han hade sett hela meddelandet? Fatta kaoset det hade blivit då...


Fikat med M idag

Mysigt!

KAOS

Som ni kanske minns hade Bästa Kompis minifest i fredags. P och hans flickvän skulle egentligen kommit, men eftersom P lackade ur på BK för att en av hans vänner inte var bjuden kom de inte. P antydde dessutom att BK kanske inte var välkommen på fester i framtiden. BK betedde sig inte heller så moget utan sa att hon tyckte att det var dryg stil av P aatt bara anta att hans flickvän var bjuden (hon är här och hälsar på - bor egentligen i Polen... ganska självklart att hon borde få följa med? BK visste att hon var här dessutom).

Helt enkelt har P och BK bråkat. BK's pojkvän är ju egentligen typ bästa kompis med P, men har nu ställt sig på BK's sida. Jag väljer inte riktigt sida i det här - är så jäkla trött på att mina vänner ska bråka. Orkar verkligen inte med det här, vill bara att alla ska vara glada och så ju!

GORIZ

Har du fått min kommentar på din blogg? Kan alltså inte chatta med dig idag, ska bort med familjen, vilket jag helt glömt bort.. Förlåt!

Sova

Ska sova nu, hörs imorgon!

Festen

Det var en ganska liten fest. K var där, M var där. K har nu skaffat flickvän, men det kändes ändå att han var "medveten" om det som har hänt mellan oss och att han inte riktigt har släppt det ännu (festen hos P, vi strulade och hade nästan sex). Jag ser det bara som en kul grej - som  jag alltid brukar se mina fyllestrul!

I alla fall. M var där, men jag sa att han inte fick strula med mig för att jag var sjuk - vill ju inte smitta honom! Men i takt med att jag drack blev det svårare och svårare att låta bli, så det blev några riktiga kyssar mot slutet av kvällen.

Innan K kom pratade vi om fester vi haft innan - fester där jag strulat. Lite pinsamt med tanke på att M var där när kommentarerna var i stil med "man kan säga såhär: vem strulade Finis INTE med?", men samtidigt är det sådant som jag gör, det är sån jag är och det måste han acceptera. Vi kom in på festen hos P där jag strulade med K. En av mina vännervisste inte vad som hänt, så jag skulle berätta det för henne i enrum. Då ville M följa med?! Men vi sa att det här var något som han faktiskt inte ville veta, och då accepterade han det och satte sig ner igen

Senare körde de andra "jag har aldrig" (jag var inte med). M avslöjade då att han har haft sexuella tankar om någon av samma kön, samt att han har strulat med någon av samma kön! Han berättade de sista lite tystare för mig, och då sa jag bara "jamen det är okej, du är inte ensam!" och då tyckte han att det var bra. Han kanske är bisexuell? Hade inte jag haft något emot i alla fall :)

P

Att träffa P kändes skönt, men det var faktiskt lite awkward och så. Hans tjej var tyst och söt. P hade bråkat med Bästa Kompis (han ville att en av våra vänner skulle bli bjuden, men BK sa nej och att det inte fanns plats för en till. Då sa P att "på nästa fest kanske det inte heller finns plats" och antydde alltså att BK kanske inte blir bjuden på fester i framtiden). Det drog igång värsta tjafset mellan BK's pojkvän och P - och de två är ju typ bästa kompisar!
Så P och hans tjej kom inte till festen igår, utan jag träffade dem lite snabbt, fick sprit av P som han fixat till mig och sen gick jag till festen.

TRÄFFA P + FEST

Nu ska jag till Stan och träffa P och hans flickvän, första gången på typ två månader som vi ses, har saknat honom galet mycket! Sedan blir det minifest hos Bästa Kompis, fint!

ONT I HALSEN

Ja.. Ungdomsmottagningen nästa vecka tror jag!

Okej, missförstå mig inte!

Tro inte att jag tänker dissa M. Jag börjar lita på honom mer och mer, jag tycker verkligen om honom. Jag kan inte dissa honom nu, jag har redan fallit för honom. Ska hålla fast vid honom!

Ni förstår inte hur svårt det här är...

Jag vet, jag är kär i M. Mitt hjärta säger att han är en toppenkille och att jag ska hålla fast i honom, och det tänker jag göra! Trots deta finns det en litenlitenliten del av mig som skriker: "RUN BITCH, RUN!". Jag vet inte varför. Jag kanske har blivit sårad för många gånger, men jag vet ju att jag måste våga lita på folk. Jag måste våga låta honom se de delar av mig som jag inte är stolt över, jag måste våga lita på honom. Och jag vill det, jag vill så jävla gärna lita på honom. Och jag gör det, han är så grymt fin, han är verkligen toppen. Men jag får inte bort den där känslan av att jag gör något fel, eller att något kommer gå fel snart. Missförstå mig inte, jag vill verkligen ha M! Jag är bara rädd att jag har gått sönder.

Jag ser framför mig hur han säger något som får mig att dö inombords, hur jag får ett sms i skolan där det står att vi nog bara ska vara vänner. Jag är så jävla rädd, bloggisar. Jag är så fruktansvärt rädd att jag är nära att vända ryggen till och gå min väg, så att jag slipper bli sårad. Jag är så jävla nära att sluta höra av mig, svara kortfattat på hans sms, ge alla vibbar jag kan att det inte kommer bli något. Men jag kan inte backa ur nu. Jag har redan fallit och jag vet att om jag vänder mig om nu, och lämnar den här killen, så kommer jag aldrig förlåta mig själv. Det spelar ingen roll hur söndertrasad jag är, jag har redan fallit och jag kan bara vänta på att jag slår i marken.


http://etiquetteforalady.tumblr.com/


Hemma från skolan

Är sjuk idag, ligger hemma med ont i halsen. Känns ganska skönt att vara hemma faktiskt, tror att jag behöver det. Har dessutom fått franskaläxa till imorgon, ska skriva typ en uppsats på minst 250 ord. Det låter inte mycket, men tro mig, man tröttnar efter typ 150 ord... Nu ska jag äta lite mer glass och kolla på TV, vi hörs senare!

Fick läsa smsen mellan M och Bästa Kompis...

Han frågade typ lite om vad jag tyckte var jobbigt hos killar, vad jag hade för intressen och sånt, för att han inte ville göra något fel skrev han. Han skrev dessutom att "hon är riktigt fin, en av de bästa brudar jag träffat :)". Sött, någon?

Uppskrämd!

Okej, blev rejält uppskrämd av en kommentar jag fick av fina Goriz (goriz.blogg.se). Jag har ont i halsen nu, och jag var ju hos M och sög av honom i lördags. Könssjukdom, någon??? Har googlat men blir inte mycket klokare.. Ska jag testa mig för lite allt möjligt, typ höra med ungdomsmottagningen vad de tycker? Hade visserligen fett ont i halsen förra veckan, men sen blev jag ju typ frisk, men nu har jag ont igen. Hm, svårt det här!

@SKOLAN

Hörs ikväll, ska till Stan med Bästa Kompis och käka sushi. Det blir fint!

FÅR SPEL!!!

Varför kan inte killar fråga MIG vad JAG gillar, istället för att gå runt och fråga mina vänner? W frågade min kompis C, och nu frågar M ut Bästa Kompis. Visst, han har bara frågat vad jag tycker är jobbigast hos killar och vad mina intressen är, men varför kan han inte fråga mig om det? Bästa Kompis smsar ju ändå mig och så får jag svara.
Jag och M pratade ju dessutom om en grej som jag tycker är jobbigt hos killar (att de är riktigt efterhängsna, man dör faktiskt inte av att inte höras på en dag), så han vet ju ändå lite.. Menmen, jag antar att det är naturligt, han vill väl inte göra något fel bara.

Dilemma...

Ni vet ju att jag sög av M och att han slickade mig. Vi är inte tillsammans ännu, men vi är verkligen på G. Jag har berättat hela sug-slick-grejen för en av mina vänner, som jag har fått kondomer av, som jag pratat om KK's med, som jag helt enkelt kan prata om sex med. Hon rådde mig att inte berätta det här för Bästa Kompis. Hon har en tendens att tycka att jag är slampig när jag strular runt, så jag vill inte ens tänka på vad hon tycker om det här. Dessutom har ju hon pojkvän och har därmed haft sex vilket gör att hon blir lite överlägsen i sin attityd när det handlar om sex.. Vad tycker ni, bloggisar? Borde jag berätta för henne, med alla "risker" det innebär? Vi är ju trots allt bästa vänner...

Snälla, lämna en kommentar!

Fint citat från kvällen hos M:

"Du är vacker rakt igenom. Alltså, inte bara på utsidan, utan inuti också."

Facebook?

Fick nyss ett mail där det stod att jag blivit registerad på facebook, trots att jag inte gjort det.. Kontot verkar inte finnas ändå. Är det ni som busar med mig, bloggisar?

Btw: Han var stor..

Hörs imorgon kväll, har ju skola imorgon och kan nog inte uppdatera då... Bisous!

Åh, just det...

1. Jag vet att det kanske verkar konstigt eller något att jag kom tre gånger, men faktum är att jag har sjukt lätt för att få orgasm. Kan få säkert fyra-fem orgasmer efter varandra, och sedan ändå komma fler gånger under samma kväll. Skulle säkert kunna komma typ tio gånger på en timme, minst! Han fattade att jag kom en av gångerna och betedde sig som att han blev förvånad, så jag sa inte att jag kom tre gånger haha..

2. När han hade slickat mig frågade han om jag var oskuld, så jag sa ja. Vill ju inte ljuga om sådant!

3. Jag har börjat prata med honom om P, så att han vet vem det är och att han har en stor plats i mitt liv. Får se hur det går dock, vill inte att han ska bli svartsjuk eller något på P, då kommer jag lacka ur fuuuuuuullständigt!

4. Han var bra på att slicka, men ibland tyckte jag att han gjorde det lite för hårt... Sa till om det och då blev det lite bättre, så det blir nog bra med tiden!

5. När jag började få in tekniken på kuksugandet stönade han och sa typ att jag måste ha ljugit för honom, för det kunde inte vara min första gång. Han sa samma sak sen, när han hade kommit. När jag bedyrade att det var min första gång log han och kallade mig naturbegåvning. Min kompis som jag pratade med sa att alla killar säger så. Är det sant, bloggisar? Jag tyckte att det kändes som att det gick bra och att han var ärlig, men man vet ju aldrig..?

Kvällen hos M: (varnar känsliga läsare, dirty text i slutet typ)

18.48: Jag anländer till samhället där M bor. Han och hans lillasyster som är typ 15 år gammal hämtar mig vid tåget. Hon var riktigt trevlig!
19.00: Vi åker och handlar. Vi bestämmer oss för att baka kladdkaka och äta färdigpizza, enkelt men gott!
19.20: Vi kommer hem till deras villa och jag får gå husesyn. De bort sjukt lyxigt - pool (i poolhus), bastu, solarium, tre våningar och fet TV.
19.40: Vi sätter in pizzorna i ugnen, bakar kladdkaka och äter med hans lillasyster och hennes kompis.
20.50: Vi röker vattenpipa alla fyra, mysigt!
22.00: Alla fyra går in och äter kladdkakan, grymt god!
22.30: Jag och M kollar på House, dricker whiskey-cola och äter popcorn. Han frågar mig om jag haft kille innan, och jag väljer att vara ärlig och säger nej. Han säger då "då vet inte världen vad den har missat...".
01:00: Vi bestämmer oss för att gå och lägga oss.
01.30-09.00: M är hur gullig som helst. Vi myser i sängen och han ger mig typ tusen komplimanger ("du är vacker rakt igenom", "du är så fin", "jag var rädd att du skulle tappa känslorna för mig när jag var i Turkiet" osv). Han är grymt bra på att strula, och när han nafsar och biter på halsen och på örat dör jag typ...! Han frågade mig när jag senast haft en kille på G, och då svarade jag att det hade varit nu i somras med W. Vi slumrar lite till och från på natten, men somnar inte riktigt.

Nu kommer biten som är lite dirty haha... Vi bestämde gemesamt att vi inte skulle ha sex (typ "inte ikväll", och om jag ska vara ärlig var det kanske jag som var mest på av oss). Han påpekar då att det är mysigt, men frustrerande att hålla på att mysa som vi gör. Jag instämmer efter ett tag. Han säger då att "det finns ju andra saker jag kan göra för dig, även om vi inte "fullföljer" så att säga..." Jag fattar vad han menar. Han börjar fingra lite därnere, och jag kommer. Han viskar att han kan göra det med munnen också, och jag säger okej. Han börjar slicka mig, och jag kommer två gånger igen.
Vi fortsätter mysa lite, och sedan undrar han om jag vill "återgälda tjänsten". Jag säger okej, men berättar att det är första gången som jag suger av någon, så han får förklara hur jag ska göra och så. När han gjort det börjar jag. Den är stor, större än Z:as (och han var ändå svart och stor!). Det smakar inte så äckligt som jag trodde och jag får snart in taktiken. Han säger att han kanske inte ska komma i min mun, utan förvarnar mig när det börjar bli dags. Jag runkar honom det sista och han kommer på sin mage.

Nästa dag (idag): Vi går upp, äter frukost och sedan kör han mig till tåget. Han undrar om det var första gången som jag blev slickad, och jag säger ja. Känns ju bara dumt att ljuga, om han skulle skratta eller något är han ju ändå inget att ha! Tar tåg/buss hem, ringer min kompis som jag diskuterat det här med KK tillsammans med och berättar allt. Hon är nog den enda av mina vänner som jag kan berätta det för.


SÅ. Har blivit slickad och sugit av en kille för första gången. Dirty, ja. Vågar inte ens berätta för Bästa Kompis, hon skulle tycka att det var grymt slampigt. Visst, det kanske det är, men det kändes ju så rätt då, så varför skulle jag låtit bli? Någon gång måste bli den första.

Skriver en uppdate om kvällen hos M, klar om några minuter så kika in då!

Ni kommer inte bli besvikna...

NU ÅKER JAG TILL M!

Uppdaterar er om hur det gått - om jag sovit över, vad vi gjort, om vi haft sex etc. Puss!

Funderar

Alltså, jag känner mig redo att ha sex, och jag kan definitivt göra det med M ikväll. Det är egentligen perfekta förhållanden för att göra det ikväll: hans föräldrar är inte hemma och hans syskon är antagligen borta de också. Jag har inte mens, jag är glad, kåt och redo.
Men det kanske är fel ändå? Vi är ju inte riktigt tillsammans ännu, och han vet inte att jag är oskuld. Jag vill att han ska veta det, men hur fan berättar man det på ett smidigt och naturligt sätt...? Jag är faktiskt lite orolig att vi kommer ligga och strula och mysa i sängen ikväll (om jag sover över), och att det kommer leda till sex sen. Tror inte att det kommer kännas fel eller något just då, men frågan är ju hur det kommer kännas sen?


Tack för de två fina svar jag fått på mina dilemman. Om ni inte svarat - snällasnällasnälla gör det!

Som svar på några frågor jag fick i förra inlägget: Mina föräldrar har inte bestämt sig ännu för om jag får sova där eller inte, så det får vi se. Och nej, han vet nog inte att jag är oskuld om inte Bästa Kompis berättat det. Uppdaterar mer imorgon, nu väntar sängen. Godnatt!

Tre dilemman, snälla hjälp mig:

1. Ska jag sova över hos M imorgon eller inte? (Det är första gången jag är hemma hos honom, hans syskon kanske är hemma men inte hans föräldrar. Alternativet är att åka hem vid kl 23, då kommer jag totalt att vara där i fyra timmar). Han har sagt att jag gärna får sova där, han tyckte att "fyra timmar är lite för lite kanske".

2. Om jag sover över, ska jag ha sex med M? Det blir isåfall min första gång någonsin, och jag känenr mig redo och har varit nära att ha sex innan med andra killar. Jag och M är inte tillsammans ännu, men vi är verkligen på G, vi beter oss typ som att vi är tillsammans (jag har fått en ros av honom, han har INTE strulat runt när han var i Turkiet nyligen osv)

3. Hur ska jag lägga fram det för mina föräldrar? De vet att vi har träffats typ två gånger, och att jag fått en ros av honom, så de är ju inte helt blinda för vad som händer...


SNÄLLA SVARA, gärna innan imorgon...! Jag ber er, verkligen.

Ska träffa M på lördag

Alltså, jag bara hoppas och ber att det här ska funka. Känns som att det borde vara min tur när det gäller kärlek nu.
 
Hoppashoppashoppashoppas.

Mys

Ska käka på restaurang med familjen ikväll, på samma restaurang som jag har provjobbat på. Ska jobba där imorgon igen, så det verkar som att jag har fått jobbet i alla fall.. Roligt! Min familj är lite stammisar där, så det känns inte så konstigt att gå ut och äta på jobbet faktiskt. Känns bara gott, det är sjukt god mat där!

Vi hörs senare ikväll när jag (förhoppningsvis) hört något från M - han landade klockan fem och skulle vara hemma vid typ sju, så jag hoppas att han hör av sig då. Bisous!

Gillar inte skolan...

Men nu är det bara ett år kvar, så det ska jag väl klara!

@skolan, FML

Yes, börjar skolan idag och sitter där just nu (tidsinställt inlägg). Hoppas att de av er som fortfarande har lov njuter riktigt mycket!

IMORGON KOMMER M HEM!

:D

...

Dear life,

Please let it work out with this boy. My heart have been crushed too many times now.

Sincerely,
Finis

KUUUUUUUUUUL

Har kanske fått körtelfeber (fast jag har ingen feber, så om jag inte får det under den närmsta veckan är det typ lugnt). Har i alla fall ont i halsen och läkaren sa att jag smittar om jag typ delar bestick med någon, pillar mig i näsan eller ögonen och sedan skakar hand, eller när jag PUSSAS. KUL. Verkligen jättekul att jag kommer smitta M om jag pussar honom. Hoppar typ av glädje. Han kommer hem imorgon och jag vill ju pussa honom så fort vi träffas, men vill ju inte smitta honom. ÅÅÅH varför ska jag vara sjuk? :(


W försöker ta kontakt

Yes, han gillar statusar på facebook, skrev nyss till mig chatten. Funderar på om det är C, min jobbkompis ni vet, som pushar honom. Hon har sagt till mig att jag borde ge honom en chans till, att jag borde fika med honom nu när skolan börjar. Men jag vill inte, det känns inte rätt.

Fick ingen att kika ner i min hals idag, kanske blir imorgon!

Hoppas det, för jag har FETT ONT! Och det ser asäckligt ut, kan liksom inte låta bli att kolla i spegeln när jag är på toa heller, onormalt någon?

Svullna halsmandlar

Åker till akuten nu med pappa, hoppas att någon kan kika lite i min hals - mina halsmandlar är gaaaalet svullna och äckliga, så jag behöver behandling typ NU. Hörs senare!

Fått ett nytt meddelandeav M...

Där det står att han nu kan kolla facebook lite oftare och att han har det bra. Han undrade om det blev något festande i helgen för min del, men det blev det ju inte... Han kanske är orolig att jag strular runt, det är mycket möjligt att han vet hur jag brukar bli på fester även om han inte varit med de "värsta" gångerna... Hursomhelst avslutade han det med "puss!", gullig kille det där!

Tjejkväll

Åker strax iväg på tjejkväll, trots att jag har grymt ont i halsen... Min kompis fyller 18, så då kan jag ju inte sitta hemma och mesa mig! Hörs :)

@JOBBET

Hörs ikväll, bloggisar!

LÄNGTAR SÖNDER TYP

Saknar visserligen M, men jag saknar P ännu mer. Han kommer hem om typ 10 dagar... Vi har chattat en hel del på facebook nu när han är bortrest, och diskuterat hur bra vänner vi egentligen är. Han sa att jag var en av hans "topp fem vänner", och jag sa att han också var en av mina bästa vänner. Känns ändå skönt att veta att vi tycker lika om varandra i alla fall, att jag betyder mycket för honom.


Finns inte mycket att säga, jag saknar M helt enkelt.

.

@jobbet

Hörs ikväll!

BK är här,

det är därför det är dålig uppdatering. Har jobbat idag och ska jobba imorgon, så vi hörs lite bättre imorgonkväll tror jag! Bisous

Han har hört av sig

Han har skickat ett meddelande till mig på facebook. Han skriver att han har det bra, och att han hoppas att allt är bra med mig. Han avslutade meddelandet med "Pussar och kramar från Turkiet :) Saknar dig"

GULLIGT!!

Liztomania - Phoenix

Lyssnar sönder den låten, får inte nog!

ChilliN

Tar det mest lugnt. Ikväll ska jag provjobba på ett nytt ställe, får se hur det känns och om jag ska jobba där istället för mitt nuvarande jobb.

Räknat

Räknade nyss på hur många killar (och tjejer) jag strulat med sedan det gick så fel med Z i vintras (har inte räknat med folk som jag varit på blinddate med men inte pussat/strulat med, och inte folk som jag tror är kära i mig/gillar mig..). Vet ni hur många det är? Tio killar och fyra tjejer. Som jag har fyllestrulat med, gått på blinddates med, nästan haft sex med eller strulat med i olika fyllelekar. Är det ett normalt beteende? Ibland tror jag att jag har ett enormt bekräftelsebehov som gör just att jag strular runt. Men samtidigt, så länge jag mår bra av det är det väl ändå acceptabelt? Och vet ni? Om jag var kille skulle ingen öppnat käften eller ens antytt något om det här.

Han har åkt

Imorse åkte M till Turkiet för att festa med sina polare. Sjukt, jag vet, men jag saknar honom redan. Eller, jag saknar honom kanske inte riktigt ännu, utan det är bara det att nu när jag vet att han är borta så blir jag lite vemodig. Jag är egentligen en sån tjej som tappar intresset så fort killen hör av sig för mycket, jag blir så irriterad när man aldrig får vara ifred. Jag är ute efter jakten, att det är pirrigt att prata med honom, att man hoppar till såfort man få ett sms och hoppas att det är från honom. Men om man då vet att ALLA sms man får är från honom är det ju inte lika spännande... Så det kanske är  bra för mig att han är borta och inte kan höra av sig så mycket, jag behöver kanske sakna honom ett tag..

Hahahah okej vet ni vad vi gjorde igår när vi fikade? Vi gick på toaletten typ 10000 gånger. Jag brukar tycka att det är pinsamt att jag alltid behöver gå på toa, men nu kändes det okej. Helt okej.

.

Okej, lång text, men det här måste ni läsa!

Jag tog bussen till Stan. M mötte mig på stationen vid typ 14.15. Vi kramades och pussades, mitt bland alla människor. När vi skulle börja gå mot fiket hejdade han mig och tog fram en röd ros! Så gulligt, jag typ dog, har aldrig fått blommor av en kille innan. Han bara "så att du inte glömmer mig när jag är i Turkiet".

Vi gick till caféet. Jag betalade för min fika, vilket jag tyckte var jätteskönt. Gillar egentligen inte att bli bjuden, speciellt inte om man inte känner varandra så bra och om man köper lite dyrare grejer... När jag ville ha mer kaffe betalade han det, så han fick i alla fall känna sig som en gentleman litegrann. Vi satte oss ute så att vi kunde röka.

Vi satt och fikade och pratade i typ 1,5-2 timmar. Riktigt mysigt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, typ gemensamma vänner, vad vi vill göra efter gymnassiet, knäppa lärare och sånt. Han är riiiiiiktigt smart, har typ läst matte E fastän han är lika gammal som jag (ska börja 3an). Han går NV och vill typ bli fysiker och rädda världen från växthuseffekten. SEXIIIIIGT!!! Jag vet, kanske konstigt, men jag gillar verkligen smarta killar som kan svåra ord, som vet saker, som vet vad de vill och vad de går för.

Han sa att han behövde klippa sig, och jag sa att jag behövde köpa nya springskor, så han följde med mig till typ Löplabbet där jag fick springa på löpband och hela köret. Sen gick vi och letade efter frisör till honom och satte oss i en park medan vi väntade på att få vår tid. Riktigt mysigt, satt och kysstes, rökte och pratade. Det är så enkelt att prata med honom! Det är typ som att snacka med P, men ändå spännande och pirrigt.

Sedan gick vi till frisören, han klippte sig och sen hängde vi lite i en annan park innan jag tog bussen hem. Kysstes hejdå på stationen igen, mitt bland allt folk. Käkade med en kompis på restaurang, också mysigt.

Det här var min dag i stora drag, kommer säkert på massa detaljer som jag vill berätta, men det skriver jag strax/imorgon! ÅÅH jag är så glad!

BERÄTTAR STRAX ALLT OM M IDAG!!!!!!

Kika in strax igen, ååååååh, det har gått sååååå bra!

@STAN MED M

Just i detta ögonblick fikar jag med M om inte något har gått heeeeelt fel.


(tidsinställt inlägg)

Tjejen som var på g med M...

... Har tagit bort mig som vän på facebook och skrivit en status om hur vidrigt det är att bli sviken av killar och sina s.k. vänner. Ooops, men hon får ju skylle sig själv lite tycker jag. Hon var bara dryg och respektlös mot honom den där kvällen :)

Som svarpå era kommentarer...:

Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det. Fattar ju att vi inte är tillsammans, eller riiiiiktigt på G så att vi inte får hålla på med andra. Det jag vill få fram till honom är just att han är fri och att jag inte kommer lacka ur när han raggar där borta. Jag hade nog velat ha hans "tillstånd" innan jag åkte på en sådan resa, inte för att jag skulle låtit bli om jag inte fick det, utan mer för att jag inte skulle ha dåligt samvete...

Hursomhelst, vi ska träffas strax efter kl 14 imorgon i Stan! WOHO!


Tjejen, ni vet hon som var på g med M,

är typ aslack på honom nu. Igår hade hon skickat massa sms till honom och kallat honom svin, sagt att han lekt med hennes känslor och att han varit otrogen mot henne för att han strulat med mig. Tror att det var en av mina tjejkompisar (hon som sa att jag hade snygg röv) som har berättat för Tjejen om det... Oooops!

M

Har smsat med M idag, och vi chattade på facebook igår. Vi ska träffas och fika på onsdag! På torsdag reser han bort med sina killkompisar och ska festa järnet i Turkiet. Jag funderar på att säga till honom att han får göra vad han vill, att han får ragga om han känner för det. Jag vill liksom inte hålla på och sätta gränser och sånt, vi är ju inte ens tillsammans. Jag vet att om JAG hade planerat en fest-och-ragg-resa med mina bästa kompisar hade jag velat få göra vad jag vill. Jag hade velat ha friheten att strula runt.. Vad tycker ni, bloggisar?

Citat från festen hos M

"Åååh, jag längtar tills det blir mörkt så att du och M kan hångla!" - Bästa Kompis


"Mmmh, jag blir typ nästan kåt när det blixtrar, det är en sån rå kraft!" - M


"Alltså, jag tänkte på det när du gick ur bilen innan Finis.. Fan vad snygg röv du har!" - En av mina tjejkompisar


"Det är något med dig som kittlar mina sinnen..." - M

(erkänn det sista var grymt gulligt.. liksom, kittlar hans sinnen, då finns det faktiskt kemi mellan oss!)

Åh, just det...

... När vi lekte sanningen eller konka hände det en del annats också. Jag fick bland annats "nudda tungor" med två av mina killkompisar. Jag fick även mitt ben slickat från ankeln upp till shortsen av killkompisen som sagt att han stöter på mig på fyllan... Så kan det gå haha!

Förstå inte riktigt hur eller varför, men de flesta fester verkar sluta med att folk sitter och tar på mina ben. Tror att det är för att de är så sjukt lena när jag rakat dem, vilket jag inför fester. Mysigt?

FESTEN HOS M (ange. Hahahhaha förlåt var bara tvungen! Han heter inte Mange)

Bakgrund: M har kallat mig guldkorn. Vi har sett ett stjärnfall tillsammans. Jag har tyckt att det funnits kemi mellan oss, vi kollar samtidigt upp på varandra om någon säger något fel eller lustigt, eller när det bara är vi två som förstår ironin i det vi säger.

Han var egentligen på G med en annan tjej (härmed kallad Tjejen) som har en liiiiiiiiiten ovana att vara otrogen. Jag och Bästa Kompis tycker inte att hon förtjänar M, och jag och Bästa Kompis hade bestämt oss för att jag skulle stöta liiiiite på honom på festen, bara för att jävlas med henne.

FESTEN: Kom dit. Vi grillade, pratade. Drack Kir Royale, öl och typ Malibu (staving? är för lat för att googla). Fler och fler kommer dit. Det visar sig att Tjejen och hennes kompisar vill ha med en killkompis till dem som M inte alls känner. Han säger nej och Tjejen och co. lackar ur. De hotar med att de inte kommer till festen om deras kompis inte får komma.

M säger nej ändå, och de kommer inte till festen. Fritt fram för mig!

Jag sitter i hans knä, delar cigg och öl. Vi kör sedan sanning eller konka. Gissa vem jag blir tvungen att strula med? ;) Sedan strular vi några gånger till under kvällen. Egentligen skulle jag ha sovit hos Bästa Kompis, men eftersom allt gick så bra delade jag säng med M istället. Vi hade inte sex, för jag hade mens. Annars vet jag inte vad som hade hänt.

DAGEN EFTER: Ofta när man strulat med någon på fyllan/fest är det som om det aldrig hänt nästa dag. Men imorse skjutsade han mig till bussen till jobbet, vi kysstes lite medan vi väntade på bussen. Vi träffades ikväll när jag och Bästa Kompis hade slutat jobba och mös vid havet. En del strul då också...!

Uppdaterar med några roliga citat från kvällen imorgon, stay tuned!


O-M-G

Ledsen för sämsta uppdateringen, men har varit på fest hos M, killen som kallade mig guldkorn, sov där och sedan har jag jobbat. Kommer strax en sammanfattning av festen igår, och dagen idag. DET ÄR SPÄNNANDE, så kika in strax igen!!!!!!!!!!!!!!!

Trött tjej...

Är grymt trött, sov till typ elva imorse.

Sushi!

Käkat sushi till middag och nu chillar jag och läser Livet Deluxe av Jens Lapidus. Grym bok!

Chillkrökfesthänggrillningmedfintfolkimorgon...

... hos killen som kallade mig Guldkorn. Blir trevligt! Han är på G med en annan tjej just nu, som ingen i vår bekantskapskrets riktigt gillar, så jag funderar på att jävlas lite med henne... Och innan ni dömmer mig och tycker att det är elakt gjort ska ni bara förstå att den här tjejen var nyligen på G med 7 killar samtidigt, jag har tappat räkningen på hur många gånger hon varit otrogen, inte bara mot sina pojkvänner utan även mot sin f.d. fästman. Hon passar verkligen inte tillsammans med M, killen som kallat mig Guldkorn. Menmen, vi får se hur det blir!

fortsättning på förra inlägget...

... chattar med P och det hjälper ju inte precis att han är urgullig och sitter och berättar skämt för mig, bara för att muntra upp mig, Efter varje skämt frågar han "bättre? :)"


FAN, mitt hjärta krampar typ av saknad

P skulle egentligen ha kommit hem om typ en vecka. Han skulle ta med sin flickvän, vara här några dagar och sedan åka tillbaka till Polen med henne igen (det är där han är nu). Nyss skrev han på facebook att de inte kommer hit. Han kommer hem runt den 25 istället. Om mer än tjugo dagar. Jag saknar honom av bara helvete, han lovade nästan att de skulle komma hit den 10e! Fan, vill ju bara träffa honom igen. Det är typ två månader sedan sist nu.

MEN KAN NI KOMMENTERA DÅ???? :'(

Förlåt, får spel bara. VIll ju få någon liiiten kommentar ibland av er :( Känns så ensamt att blogga ibland, ingen vet ju att jag driver den här bloggen, det är bara ni som vet det.. Jaja, jag ska inte lacka ur, men släng in en kommentar då och då, please bloggisar? Puss!

SUSHI

Ska in till Stan ikväll och träffa Bästa Kompis, vi ska köpa med oss sushi och sitta i en park i det fina vädret. Blir fint.

.

Vaknade vid nio imorse, var vrålhungrig och pigg. Hade det trevligt igår, drack inte så jättemycket - blev ju hämtad av mina föräldrar och sov hemma.

Minns ni killen som sa att jag var så rolig när jag var full? Vi kramades en del igår, och då sa jag till honom att jag inte stötte på honom. Då svarade han att "nej, det är jag som stöter på dig". Jag blev helt förvånad och bara "va?", då sa han att han gjorde det på fyllan.. Konstigt! Hursomhelst sa jag till honom då att jag inte tog det så allvarligt, utan att vi bara var bra kompisar.

Killen som kallade mig ett guldkorn (minns ni honom?), är tydligen på G med en av mina vänner. Förstår inte hur det ska gå, hon har en tendens att vara otrogen, jag skulle inte kunna tänka mig ett mer udda par... Jaja, får väl se hur det går!


Dearblankpleaseblank.com

Dear dignity,

Yeah, sorry about that...

Sincerely, alcohol.

Har varit ett nervvrak de senaste dagarna,

allt känns jobbigt. Det är drygt att vara på jobbet, jag och Bästa Kompis glider ifrån varandra, jag har närar till tårar hela tiden och är bitter, P är bortrest och jag SAKNAR HONOM AV BARA HELVETE. Är helt överdeppig, vill inte att skolan ska börja. Vill att P ska komma hem NU.

Alla bara pratar "är det sant?" och "jag har hört om dig..."

Vet ni? Det går tydligen ett rykte om mig som säger att jag har haft sex med den där killen som jag NÄSTAN hade sex med på festen hos P. Kommer ni ihåg honom? Jag kallade honom K här i bloggen... Jag fick veta av en vän att en av tjejerna som var på festen var osäker på vad K och jag hade gjort när hon gått därifrån, och att vi kanske hade haft sex? Det är precis inte så att jag är arg, jag är mest förvånad och undrar om K vet om det, och vad han tycker om det i så fall.

Jobbat..

Har jobbat hela dagen, är äntligen hemma igen. Imorgon blir det chillfest i det fina vädret med några vänner, enda problemet är att JAG INTE VET VAR JAG SKA SOVA?!? Hahah, vet inte om jag ska tälta, bli hämtad eller kanske försöka få sova hos någon, typ O? Jaja, det löser sig nog.. Folk brukar jag hjälpa en dam i nöd :)

RSS 2.0