Helt galen tjej

Skickade nyss ett sms till en killkompis (som jag nästan låg med på en fest hos P i somras). Mitt sms löd ungefär "är sjukt sugen på att ha sex, ställer du upp? :D".

Helt. Galen. Tjej. Vet inte vad som flög i mig, det låter ganska slampigt. Men jag har ju inte haft sex sedan i november, så det kanske har med det att göra... Puss! (har inte fått svar än - skickade det för typ 5 min sedan, men uppdaterar när jag vet mer!)


M

Jag har tagit bort M på Facebook. Så jävla skönt. Eftersom vi skulle vara "vänner" tog jag inte bort honom från början, men sen insåg jag hur konstigt det kändes att ha kvar honom. Tig bort hans syster, bror och brorsans ex i samma veva. Det kändes bara så konstigt att han skulle vara kvar i mitt liv, som att det håller mig tillbaka att han ser vems status jag kommenterar etc. Även fast jag inte är kär kändes det konstigt att veta att han ser allt jag gör och att han finns i mitt liv. Nu är han borta och det känns så jäkla bra!


Jag har inte bloggat på evigheter nu känns det som

Yes, så är det. Mitt bloggintresse har börjat svalna lite, självklart saknar jag det ibland och önskar att jag orkade blogga mer, men det blir liksom aldrig av. Jag ska försöka komma tillbaka och blogga mer - minns den tiden då jag kunde skriva över fem inlägg på en dag. Hur som helst vill jag att ni ska veta att jag inte har dött, jag lever bara mitt liv. Inget speciellt händer, jag pluggar satan, fika med vänner och myser. Festar, funderar på att skaffa KK men det blir nog knappast av, dricker te och jobbar med mitt projektarbete och har det fint. Förövrigt har jag EN smaskig grej att bjuda på: M hörde av sig. Jag fick ju musikalbiljetter av honom i julklapp så att vi skulle gå tillsammans. När jag gjorde slut köpte jag hans biljett så att jag kunde gå med mina familj istället eftersom han och jag inte skulle gå tillsammans längre. Några dagar innan musikalen hörde han aav sig och undrade om jag hade några idéer till fredag? Jag sa att jag inte förstod hur han menade, och då undrade han var vi skulle ses, om vi skulle käka innan osv. Jag blev helt chockad. Förklarade för honom att jag inte trodde att vi skulle se musikalen tillsammans längre, varpå han blev förvånad och trodde att jag köpt hans biljett för att vi skulle vara där på lika villkor typ. Jag sa som det var, att jag skulle gå med min familj nu och att det nog var bästa så. Har inte hört något från honom sedan dess, och det är så jävla skönt. Jag vill inte vara vänner-VÄNNER, utan mer kunna-vara-på-samma-fest-utan-att-det-känns-asjobbigt-vänner. Förstår inte ens att han ville göra en sån "intim" grej med mig efter att jag krossat hans hjärta, kändes verkligen jättekonstigt. Hoppas att han inte hör av sig igen, för jag vill inte ha den sortens kontakt med honom. PUSS!

RSS 2.0