Nu är det torsdagsmys, om det så är det sista jag gör!

Yes, sitter och kolla på TV, målar och filar mina naglar och passar på att plugga lite under tiden. En mycket mysig torsdagskväll med andra ord. Imorgon är det franskaredovisning som gäller, 2-3 minuter är mer än man tror säger jag bara...

Bisous!

Z

Visade sig att han ville att jag skulle skicka en del av det stora grupparbete. Eller, egentligen frågade han om jag hade kvar den delen av arbetet, varpå jag svarade "ja, kanske. Hurså?". Det svarade han inte på och idag i skolan har han inte sagt något alls..

För sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld

Nu går jag och lägger mig, behvöer verkligen sova ut inatt - katten väckte mig imorse en kvart innan mobilen skulle ringa, typ klockan fem. Inte okej - då känns det knappt lönt att somna om

Godnatt, fina bloggisar!

Funkade inte

Försökte göra ett tidsinställt inlägg innan idag - satt nämligen i ett viktigt möte kl 15, så tänkte passa på att ha ett inlägg om det då, men det funkade tyvärr inte.. Får testa en annan gång igen!

Update om Z

Loggade in på fb. Plötsligt skriver Z till mig: "Finis?". Jag blir helt paff och måste fundera lite, liksom vad vill han, vill jag vara kompis med honom om han föreslår det osv. När jag väl bestämmer mig för att svara, tre minuter efter att han skickade sitt meddelande har han loggat ut. Så jävla omoget. Pallar inte med den killen.

Donnez moi une limousine, j'en ferais quoi?

Je veux - Zaz

Give me a drink and a boy. I know how to have fun.

http://weheartit.com/entry/8245577
http://weheartit.com/entry/8245577

BRÖST

Vet ni vad? Jag har börjat göra en övning för att få större bröst, och tro det eller ej, men jag upplever det som att det fungerar! Har bara hållit på med den i någon vecka, men ändå. Hittade den på något flashbackforum och tänkte att man lika bra kunde testa...

Såhär gör man: Knäpp dina händer framför ansiktet. För ihop armbågarna. Lyft och sänk händerna framför ansiktet ca 30 gånger per dag.



http://weheartit.com/entry/4847091
http://weheartit.com/entry/4847091


BTW: Jag funderar på att pierca bröstvårtan istället för en christina. Vad tycker ni, och vad gör minst ont?

Panik

Har pluggpanik. Denna vecka bjuder inte på så mycket roligt, snarare massor av plugg och skolarbeten. Ska väl lyckas klara av det på något sätt, men jag vet att hjärnan kommer vara som en urvriden tvättsvamp i slutet av veckan..

Sometimes I get so weird, I even freak myself out

Är helt slut. Har inte gjort något speciellt idag, förutom att plugga till ett prov jag har på tisdag. Fyra kapitel, hjälp mig..?

Nu ska jag dricka te och slappa en stund, sedan blir det mer plugg.

Bisous!


Jag är tydligen en "bad girl"

Yes, you heard me. Pratade med min kompis storebror, ni vet han som stöter på mig? Så började han prata om att han hade hört att jag gillade "gangsta music". Jag vet inte ens vad det är liksom! Är det ett band, en genre, en soloartist? VADFAN?! Så då undrade jag ju såklart vem han hade hört det från, men det minns han tydligen inte... S-U-R-E.

Sen fick han för sig att jag var en bad girl, och påpekade också att han "gillar stygga flickor ;)". Jag bara skrattade åt honom.. Sen skulle han dra och duscha, och sen "fixa grejer på stan" (wannabe gangsta). Han tyckte att "du får ha det fett bad girl ;)", varpå jag svarade "hahahah whatever".

Alltid lika underhållande att snacka med honom..

Hon hade guld nog att bygga ett berg

Nu ska jag iväg med familjen och äta på restaurang. Vi hörs igen imorgon bloggisar!

Bisous

Bring it

Bring me the world, I want to defy my limits. I want to be a successful, beautiful, self-confident woman. If that means I am a bitch - fine.

http://weheartit.com/entry/5921036
http://weheartit.com/entry/5921036

12 timmar

Sov 12 timmar inatt, minst. Var helt slut, och är fortfarande ganska seg. Nu ska jag läsa om en av mina favoritböcker, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, av Jonas Jonasson. Till det blir det nog lite Häagendaz och solsken.

Hörs senare, bisous!

Hej igen fina ni!

Nu är jag tillbaka hemma efter en underbar resa! Det här har varit bland det bästa jag gjort i hela mitt liv, så det är riktigt synd att jag inte kan berätta allt för er. Hur som helst har jag haft det fantastiskt, jag har lärt känna massa ntt folk, lärt mig jättemycket om både mig själv, andra och allmän fakta, och har fått bättre självförtroende. Det har varit så otroligt roligt, men nu känns det såklart tråkigt att det är slut. Kommer sakna allt, men förhoppningvis blir det en liknande resa i november!

Är helt slut, har inte ens packat upp min resväska. Nu ska jag slappa framför Family Guy och sen sova tidigt. Vi hörs imorgon!

Bisous

Business

Imorgon reser jag iväg i fyra dagar, så vi hörs nog igen först på lördag.. Ska försöka uppdatera, men jag kommer ha jättemycket att göra under de här dagarna - det är liksom inte en semester utan snarare en affärsresa, även om det inte heller är helt korrekt. Jag hoppas att ni har det bra medan jag är borta, och håll tummarna för mig nu! Det här kommer bli en fantastisk erfarenhet och jag önskar verkligen att jag kunde berätta mer om det, men som sagt - jag bloggar anonymt, så det går inte.

Vi hörs! Bisous, bloggisar.


Såhär hade jag velat se ut på min business trip!

http://weheartit.com/entry/4519156
http://weheartit.com/entry/4519156


Såg honom idag

Minns ni killen jag lärde känna på projektarbetet innan? F, kallar vi honom nu. I alla fall såg jag honom i skolan idag, han har sitt skåp nästan precis bredvid mitt. Jag fattar inte vad grejen är, han stirrar verkligen på mig. Vad fan, han har flickvän liksom?!

Naken

Dansar naken i badrummet till Hold it Against me. Hoppar strax in i duschen! Vi hörs imorgon bloggisar, bisous.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Noah and the Whale - L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.


Sova på mattan

Idag är det soligt igen, wiho! Ska plugga och gå en snabb promenad hade jag tänkt, men först blir det en tupplur på mattan i vardagsrummet med min fina katt. Det är bland det mysigaste jag vet, attt ligga där med katten i solen och bara slappna av.


Fest-paus

Yes, pallade inte träffa någon ikväll. Min kompis L blev sur och tyckte att jag "aldirg gör något, du är ALLTID hemma Finis". Haha, typ dagens lögn känns det som, jag har inte varit hemma på jättelänge. Den här helgen behöver jag det, är så fruktansvärt skönt att kunna gå runt i OnePiece och fettigt hår utan att bry sig.

Kaffe

Dricker capuccino och pratar med min morbror i telefon. Lördagsmorgnar är så mysiga! Solen skiner in genom fönstren och jag är ganska nöjd med livet.

Ensammast i Sverige

Nej, okej, det är jag inte. Men det är låten jag lyssnar på just nu. Kent förgyller min fredagväll.

http://weheartit.com/entry/7487179
http://weheartit.com/entry/7487179

Piercing

Just det! Har jag berättat för er att jag ska pierca mig när jag fyllt 18? Det ska bli en Christina piercing! Så fruuuuktansvärt snyggt, verkligen! Googla om ni inte vet hur den ser ut, men jag varnar er som är lite pryda av er - den sitter mellan benen.

Bisous

Pojkar, pojkar...

Under det stora projektarbetet vi hade i skolan förra veckan arbetade vi mycket över klasserna, vilket gjorde att jag lärde känna en kille i en annan klass. Han är ganska snygg, men har flickvän. Jag har säkra källor på att han varit otrogen mot henne, att de gjorde slut och nu är tillsammans igen (thank you, facebook!). Grejen är ju bara att han ansökte om att bli min vän på facebook, och under projektarbetet kollade han på mig med en sån där intensiv blick som killar får ibland, ni vet?

Så idag, såg jag honom i skolan. Mitt hjärta hoppade, och han säg ut som att hans hoppade det med. Ooops, känns inte riktigt bra, även om hans flickvän verkar vara en riktig bitch. Skulle aldrig kunna vara "den andra kvinnan". Aldrig.


Helgen blir inte så livad

Festen blir inställd. Min kompis, som vi skulle ha festen hos och som var med och ordnade den berättade nyss på facebook att han inte kommer. Han har tydligen andra planer - han ska LANA. Så nu blir det ingen fest verkar det som, eftersom det inte finns någonstans där vi kan vara. Lokalen vi brukar hyra är det ju lite sent att boka nu, två dagar innan... FML, jag som verkligen ville festa! Någon i Skåneområdet som kan erbjuda en fin fest med fint folk, och kanske sovplats också? Haha, hör av er på [email protected]!

http://weheartit.com/entry/7892563
http://weheartit.com/entry/7892563

Större bröst?

Blev sugen på att skaffa större bröst, men det verkar lite knepigt. Har ganska stora höfter, men bara A-kupa, så jag känner mig inte så proportionelig. Läste på flashback att det finns någon sorts sugkoppar som man kan sätta över brösten när man sover så att det bildas ett vakuum. Det drar tydligen ut brösten lite och gör att cellerna börjar massproducera sig själv. Kanske vore något...?

Player

Åh, just det. Nämnde jag att min bästa vän kallade mig player i lördags? Yes, ni läste rätt. Jag, Finis, är en player. WHAT?! Alltså, nu förstår jag att ni kanske inte tror på mig med tanke på att det enda jag uppdaterar om verkar vara fester och killar (och tjejer). Men jag är ingen player! Den här tjejen, min bästa vän, har känt mig sedan ungefär 8 år tillbaka. Vi har varit bästa vänner hur länge som helst. Och hon, som känner mig bättre än alla andra, kallar mig för player? Vart är världen på väg haha?

Ni förstår, jag kanske har gett er intryck av att vara en partypingla, men faktum är att om ni skulle be någon i min närhet att beskriva mig med ett ord skulle de flesta alldeles säkert svara "lugn", "pluggis", "tyst", "snäll", "blyg", "MVG-barn" eller något i den stilen. Väldigt få skulle beskriva mig som player eller festprisse, för det är jag inte.

Hennes motivation till varför jag var en player var något i stil med att "du har haft typ 10 killar runt dig de senaste två månaderna". Jamen vadå? Kan jag hjälpa det? Jag har inte playat dem på något sätt, inte gett några signaler. Det är fan inte mitt fel att de gillar mig. När jag påpekade det för henne sa hon bara att "men Finis, så kan du ju inte resonera". Så, jag är tydligen en player, en korkad sådan också. Bara så att ni vet.
http://weheartit.com/entry/7866019
http://weheartit.com/entry/7866019

Visa den jäveln vad du är värd

Det vanligaste rådet folk som har trasiga hjärta får är att de ska gråta så mycket de behöver. "Gråt ut det!" heter det. Fuck no! Tro mig, jag har provat två sätt:

Första gången jag blev dumpad lät jag mig själv bli ledsen. Jag har minnesluckor från tiden efteråt. Jag minns inte vad jag gjorde, jag minns inga höjdpunkter alls från mitt liv de närmaste tre månaderna efter att hon, A, gjorde slut med mig. Det enda jag minns är hur jag alltid, alltid, alltid gick på toaletten. Inte för att kissa eller bajsa, utan för att kura ihop mig till en boll på golvet under handfatet. Jag hade alltid ont i halsen, alltid ledsen, varje leende kändes falskt. Jag trodde att jag hade gått sönder, och det hade jag också. Jag var så sönder jag någonsin kunnat bli.

Andra gången jag fick hjärtat krossat lät jag mig inte bli ledsen. Jag skrev tiotals sms som jag sparade i mobilen där det stod om allt fel killen hade gjort, om hur bra jag var, att jag var värd någon som inte gjorde mig illa. Jag lyssnade på peppiga låtar, festade mer än någonsin förr, fejkade mina leenden tills de blev verkliga. Jag var inte ledsen, jag var förbannad!

Jag skulle visa honom att jag kunde få vem som helst, och det är där jag är idag. Jag har minst tio killar som hänger efter mig, allt detta tack vare att han, Z, skadade mig. Jag skulle fan visa honom vad jag var värd! Så det är mitt råd tiller som har brustna hjärtan: Bli inte ledsna. Blir arga och visa den jäveln precis vad du förtjänar här i livet, för du förtjänar så mycket mer än det han kan ge dig.

http://weheartit.com/entry/7907961
http://weheartit.com/entry/7907961

Back from school

Hemma igen från skolan! Hatar att jag slutar så sent på tisdagar, hela dagen försvinner liksom... Hur som helst verkar det som att helgen bjuder på en fest hos en av mina vänner, känner för att bli riktigt packad, ha askul, skratta, gråta, kyssas (men inte med O, hehe..), och bara leva livet. WIHO!


http://weheartit.com/entry/7352688

Fått svar nu

Har smsat med P som har pratat med O. Verkar inte som om han är intresserad.. O hade sagt något om att han inte hade kontaktat mig och sagt det med ett "speciellt smile", vad nu det ska betyda haha?

I alla fall verkar det inte bli något mellan mig och O, vilket på ett sätt är tråkigt, men på ett annat sätt skönt. Nu slipper jag fundera på vad jag känner och vad jag vill! Ganska smart. Jag vet helt enkelt att vi inte kan bli mer än vänner, att vi inte ska vara strulkompisar och dessutom slipper jag nog den jobbiga konfrontationen. Happyface!

Okej, lite sadface, men samtidigt är det här inte så farligt. Jag har varit med om så mycket värre... Puss och tack för alla fina råd jag fått av er, särskilt tack till Jennifer och Anonym som sa att strulkompisar var fel, annars är det mycket möjligt att jag sett det som en möjlighet.

Bisous, nu hoppar jag in i duschen!


http://weheartit.com/entry/7918093

Allt kommer gå åt helvete

Vad fan har jag gjort egentligen? Jag har nästan haft sex med en av mina bästa killkompisar, och det kommer inte leda till något bra. Innan har jag mest skrattat åt hur komiskt det här är, men nu inser jag på något sätt vilka konsekvenser det kan bli. Tänk er hur jobbigt det kommer bli om vi på något sätt bråkar eller någon av oss blir sårad. Vi umgås ju i precis samma vänskapskrets och brukar ha det hur roligt som helst tillsammans. Förstår ni hur jobbigt det kommer bli? Om det är fest måste våra vänner välja vem de ska bjuda av oss, de måste välja sida. FAN.

Varför gör jag såhär? För helt ärligt, jag känner att jag tycker om O som mer än vän, det gör jag. Jag tycker att det är mysigt att kyssa honom, att dela säng, att prata med honom, skratta. Jag vill hålla honom i handen när vi går på stan. Men samtidigt vet jag inte hur starkt jag känner för honom, jag känner honom inte så himla bra. Är det tillräckligt för att bli tillsammans? Om ja, tänk om förhållandet inte håller? Det kommer bli ett HELVETE. Om nej, så kan det bli ett helvete ändå eftersom vi måste reda ut våra känslor och sånt. FANFANFAN.

Jäklar vilken ångest jag har. Kan inte P smsa mig någon gång?!

O

P har tydligen inte pratat med O ännu, han skulle göra det i eftermiddag. Det sa han alltså vid ett, så vi får väl se hur det går. Uppdaterar er senare om vad som har hänt!

Bisous

Telefonen växer

Bestämde mig för att inte smsa O.

Pratade med P igår, O's bästa vän, och han sa att han skulle prata med O idag. Sedan skulle han smsa mig, så nu sitter jag och väntar på hans sms. Min mobil verkar växa till dubbel storlek och stjäl min uppmärksamhet från filmen jag försöker titta på.

Och om ni undrar varför P gör allt detta för mig (han gjorde samma sak när jag och O hade strulat första gången), så vet jag faktiskt inte riktigt själv svaret. Vi har blivit bra vänner och i vissa perioder pratar vi varje dag på både facebook och sms. Han är snäll helt enkelt!

Update: Fick just ett sms av P där det stod "Inget att göra". Hur fan tolkar jag det? Vad menar han? Väntar på svar...


http://weheartit.com/entry/7810443

Hemma

Sitter hemma och är lite sjuk, struntade i skolan idag. Funderar på att smsa O... Uppdaterar senare!
Bisous

HJÄLP MIG!

Okej bloggisar. Nu behöver jag er hjälp. Jag har ju, som ni vet, strulat med O två gånger. Först på en fest där vi hade druckit en del båda två, och i fredags då vi knappt hade druckit något alls. I fredags hade vi nästan sex och jag sov hos honom. Känns som att det kan ligga något i vårat beteende - känns inte som att ett fyllestrul (som första gången alltså var) brukar upprepa sig..

Vet inte hur jag ska tolka allt det här! Vi pratar nästan aldrig genom typ sms eller facebook. Min kompis P (O's bästa vän, som har verkat intresserad av mig innan), frågar ut mig om jag och O är tillsammans eller inte, och jag vet liksom inte vad jag ska svara. För vi är ju inte tillsammans, men är vi på G? Bara vänner som hade det mysigt tillsammans? Strulkompisar?

Hjälp mig att tolka! Jag har fyra alternativ på hur det här kommer sluta, snälla rösta:

1. Jag och O blir tillsammans.

2. Vi låtsas som ingeting och är bara vänner i fortsättningen.

3. Vi låtsas som ingeting, men på fester etc strular vi - Vi blir alltså "Strulkompisar".

4. Allt går åt helvete och förstör vår vänskap och vår vänskapskrets.

RÖSTA!


Update:
Jag ser ju att ni klickar er in, så snälla snälla, bara skriv en av siffrorna i kommentarsfältet? Det betyder ju mycket för mig.

Drar iväg igen

Ska hem till min bästa kompis strax, vi ska ha tjejkväll! Vi kanske drar till ungdomsgården också, men det är inte säkert. Vi hörs igen imorgon bloggisar!

Bisous

WOW

Såg nyss att mitt förra inlägg var mitt 100:e! Grattis till mig för att jag orkat driva bloggen så länge, och såklart tack till er som läser!

Sov hos O inatt

Jag vet, jag sa att jag skulle uppdatera igårkväll, men jag kom hem 40 minuter innan jag skulle på nästa buss så jag prioriterade att tvätta håret framför att blogga. Förlåt?

I alla fall var jag och några vänner hos O igårkväll och hade chillfest. Lagom med sprit, musik och vattenpipa. Mysigt! Jag hade ingenstans att sova, så jag fick sova hos O. Tänkte inte så mycket på det eftersom det var två andra killar som skulle sova där de också, P och en annan.

Jag och O strulade lite under kvällen (och observera då att vi inte hade druckit så mycket!). Vi mös och rökte vattenpipa och så. En efter en gick folk hem. Till slut var det bara jag, O, P och två killar till kvar. Den kille som inte skulle sova där betsämmer sig för att dra hem och erbjuder P och den andra, J, skjuts hem. De tackar ja, och hipp som happ är det bara jag och O som är kvar...

Vi gick och la oss vid två. Vi strulade hur mycket som helst haha! Vi hade nästan sex dessutom... När vi hade legat och myst i en timme kanske frågade jag rätt ut "O, hade du tänkt att vi skulle ha sex ikväll?". Han svarade nej, och då var jag nöjd. Hade ju inte hunnit raka mig någonstans typ, hade ju så sjukt bråttom när jag kom hem!
Jag lekte lite elak och satte upp "gränser" och regler för honom. Till exempel fick han inte ha händerna innanför mina trosor (fast den gränsen lyckades han ju flytta efter ett tag..). Vi hade det riktigt mysigt och skönt ändå, det blev någin variant av att jag red honom, fast med pyjamas, om ni förstår hur jag menar? Haha.  


Hur som helst forsatte vi strula och mysa till klockan halv fem tror jag. Då sa han att han var orolig för att han skulle väcka mig med sina snarkningar, så då la han sig i gästrummet istället.

Väckte honom innan jag gick hem och då sa han att allt hade varit jättetrevligt :) Så jag har haft en mysig natt haha!

12/3 
http://weheartit.com/entry/7776883

FAN

Fan alltså. Förlåt för den sämsta uppdateringen på evigheter. Har som sagt sovit hos K sedan jag uppdaterade sist, och jag har haft så jäkla mycket att göra i skolan.

Det suger ju att jag bloggar anonymt, för jag kan inte berätta vaddet stora grupparbetet jag haft med Z (som ju avslutats nu, idag) går ut på. Då skulle ni garanterat kunna lista ut ungefär var någonstans jag bor, vilket jag gärna undviker.

Hur som helst har allt gått toppen de senaste dagarna, och jag kan avslöja så mycket som att jag vunnit pris i det här projekt-/grupparbetet!

Ska uppdatera mer ikväll, vi hörs!

Bisous

ÄR TAGGAD

Jag är så galet taggad! Idag drar en stor grej igång i skolan - det där gigantiska grupparbetet jag har med Z avslutas idag, imorgon och på fredag. Det blir riktigt roligt, är så sjukt pepp! Visserligen kommer jag tillbringa alla de tre dagarna med Z, kl 8-16, men själva projektet är roligt så det ska nog gå bra ändå.

Vi hörs, finisar!
Bisous

Z skolkar

Z skolkade skolan idag. Så omoget, jag såg honom på stan vid lunch sen, men vet inte om han var i skolan efter det - vi hade inga fler gemensamma lektioner. Inte för att jag bryr mig om vad han gör. Eller, jo. Det gör jag ju, men det gör inte ont i alla fall.

Reklamen dödar mig

Kollar på TV just nu, och reklamen för snickers visades. Blev galet sugen på snickers, men är för lat för att resa mig, gå ut i köket och kolla. Tror ändå inte att vi har någon choklad alls, åt upp den sista biten Lindt Havssalt innan idag.


Hatar detta

Hatar att ha munsår. Hela nederkanten på underläppen kliar och sticker. Det vore kanske inte så illa om jag bara haft lite Anti hemma, men tyvärr är det slut. Sadface.

Z har fått körkort

Z uppdaterade nyligen sin facebook-status med att han lycktas ta körkort. Han failade ju på första uppkörningen, men nu har han tydligen lyckats! Haha, jag skulle aldrig sätta mig i en bil där han kör, om ni har sett honom på t.ex. ett aerobicspass skulle ni förstå vad jag menar. Sämre kroppskontroll och koordinationsförmåga får man leta efter...

Underkläder

Sitter i bara underkläder i sängen och läser bloggar. Bland annat gossips. Skäms nästan för att erkänna det, men jag följer gossips slaviskt. Då slipper jag följa de riktiga bloggarnas bloggar, för jag får allt sammanfattat och förklarat på skvallerbloggens hemsida.

Dessutom läser jag en av mina favoritbloggar, http://aflower.blogg.se/. Älskar den verkligen. Utan texterna där skulle mitt hjärta säkerligen ligga i tusen bitar under sängen.

Once you go black, you never go back

Rubriken säger väl det mesta? Jag attraheras fruktansvärt mycket av svarta killar. De ska inte vara sådär halvmörka, typ turkar, utan riktigt svarta. MUMS! Har upptäckt det här sedan jag var på G med en viss pojke som också är mörk... Kan ni gissa vem? ;)

I fredags var jag ju på ungdomsgården i Stan, och det var liveband som spelade. I ett av dem var det två afrikanska killar som var så jäkla charmiga där på scen. Sångaren, som var den jag tyckte bäst om, var också den som pratade mest. Han kunde inte så bra svenska, så han frågade en annan i bandet hur man sa ett visst ord. Och då visade det sig att HAN PRATADE FRANSKA! Mitt hjärta bara dog, det var som en minihjärtattack... Svart, musikalisk, fransktalande kille. Give me!

Hur som helst gick jag och mina kompisar ut och rökte sen, och då påstod min kompis att han spanade in mig (han stod också ute och rökte). Tyvärr blev det inget mer med honom för bandet åkte hem, men vem vet, de kanske spelar igen någon kväll? Då sitter jag bänkad på första parkett, det lovar jag er!



Update: Nej, jag menar inte att jag har haft sex med Z, men jag attraheras mycket mer av svarta nu än vad jag gjorde innan.

A

Träffade A igår när vi hade bowlat klart. Vi gick till ungdomsgården i Stan, det var livaband som spelade. Så stod hon där och hälsade på mig. Kramades. Hennes flickvän stod bredvid. Allt kändes helt okej, nästan hela tiden. Det var bara en kort stud, när jag såg henne i halvprofil och tittade på hennes mun som jag kände ett litet hugg i hjärtat. Inget smärtsamt, utan mer som en bekräftelse på att "Ja, vi har haft något, men nu är det slut och det är okej".

.

Man är inte dum om man blir lurad, man är dum om man luras.

Bowling

Ikväll blir det bowling med mina vänner, ska bli roligt även om jag verkligen är sämst på att bowla. Har gjort det en gång innan i hela mitt liv, så vi får väl se hur det går - någon måste ju komma sist!

Jag finns, jag bländar er







Se mig, bry er Jag finns, jag bländar er Ser ni mig, bryr ni er? Finns vi? Jag lämnar er, jag lämnar er Ser ni inte mina tårar kanske ni hör mina skrik, se mig då Jag skriker högt för jag vill härifrån Fatta, jag vill inte bara överleva. Hitta ljus och börja leva. Mig ska ni fan inte knäcka Mig rår ni fan inte på Mig kan ni fan inte skrämma Jag är inte rädd för dö Jag är inte rädd för att dö men rädd för att leva död
'



http://weheartit.com/entry/7104978










Kniven i hjärtat, finaste musikalfilmen någonsin





I still got it!

Var på en sorts informationsmöte idag med skolan, olika utbildningar och skolor var där och informerade om alternativ efter gymnasiet. Informatörerna står i bås, visar små filmer, har tävlingar, delar ut kataloger, pennor och godis. I ett av stånden stod en kille som var lite äldre än mig. Han var väl inte det snyggaste, och utbildningen intresserade mig inte särskilt mycket, men jag gick ändå fram för att få en katalog. Ni skulle sett som han tittade på mig! Han blev helt darrig, nervös, torr i munnen (han svalde oavbrutet, smackade med munnen) och stirrig. Så gulligt haha!

Det verkar vara något hos mig just nu som gör att killar dras till mig... Vetefan vad det är, för ni vet, vissa perioder är ingen intresserad, andra svärmar de runt mig! Helt galet.

Vilka är ni?

Har sett att jag får fler och fler besökare.. Vilka är ni, och hur hittade ni hit? Snälla, snälla, ta er tiden att kommentera, är så nyfiken! Vad vill ni läsa mer om? Z, A, mina texter, mitt liv?

Det betyder mycket om ni kommenterar, så snälla, ta er den lilla minut som krävs?

Bisous


Skrivit någon gång 2010 då hjärtat mådde som sämst

Jag tänker inte gör det. Jag tänker aldrigaldrigaldrig skära mig. Jag är inte så svag. Jag behöver inte det, jag är stark. Jag vet att jag klarar det här utan ett rakblads hjälp. Jag är rädd att om jag börjar kommer jag inte kunna sluta. Jag kommer karva upp mina handleder tills jag ser benet där under huden. Nej, det kommer jag inte.


Sms, 09:34, 4/2 – 2010

Jag orkar inte det här. Jag vill inte vara tonåring, jag vill vara vuxen. Det är så löjligt alltihop. Alla oskriva regler, ideal, fåniga kommentarer osv. Är så himla trött på det. Jag vill bara kunna få vara som jag är, och jag är en tjej som läser böcker, tar det lugnt hemma med familjen och de jag älskar. Vill slippa känslan av att alltid vara uttittad, att aldrig duga, att alltid behöva testas. Jag vill få vara mogen, smart och accepterad för det. Det låter kanske fånigt, men det jag drömmer om just nu är att flytta ihop med en pojkvän, ha ett roligt arbete och få vara VUXEN! Att jag får sätta mig med en bok när jag kommer hem. Att få säga högt bland andra: jovisst, läsa är ett stort intresse för mig! Jag läser flera böcker i veckan om jag har tid… Därför längtar jag efter att bli vuxen. Jag är nämligen redan vuxen i fel kropp och i fel tid. Jag är vuxen i en ungdoms kropp och det är fel fel fel även om jag är rätt inuti.

Städfirma, OnePiece och förkylning

Sitter just nu hemma i min OnePiece (ÄLSKAR DEN). Är förkyld så jag sitter och snorar och hostar samtidigt som städfirman vi anlitar städar hela huset. Jag vet, det är lite bortskämt att få huset städat, men vi har 17 rum, mina föräldrar jobbar mycket och jag och min bror orkar ju inte heller städa hela huset? Så det blir städfirma varannan vecka.


Tatuering?

Blev sugen på att tatuera mig någon gång i framtiden, tänker mig en liten bild och en fin liten text bredvid, kanske på franska. Men var ska jag ha den isåfall? Handleden?

Har någon av er tatuering, och isåfall var? Är så himla nyfiken!

Z

Undrar om jag gjorde rätt när jag sa till Z att jag inte var intresserad. Allt känns så jobbigt idag.



Z
http://weheartit.com/entry/6879570


Grät i skolan

Ja, det är sant. Jag skriver för skoltidningen, och idag fick vi tillbaka en examinationsuppgift vi skrivit. Jag var inte helt nöjd med min, jag tyckte att det hade varit både svårt och tråkigt att skriva mitt repotage.

Jag som är van att få MVG, och VG minst, blev chockad och faktiskt ledsen när det visade sig att betyget jag fick på denna uppgift var G. Det hade inte varit så farligt om jag bara fått veta det och sedan var det klart, men läraren skulle ju ha värsta snacket om att jag "är en tillgång för redaktionen", "såååååå duktig" och hon kommer "säkert sätta MVG" på mig i slutbetyg. Det var ju jättefint av henne att säga allt det där, verkligen, men av någon anledning började jag nästan gråta. Då säger hon "Snälla Finis, torka tårarna nu, du är fantastisk". Det hjälper såklart inte, så när vi pratat klart låser jag in mig på toaletten och gråter i typ 15 min.

Fattar inte varför jag blev så upprörd? Det är för fan bara ett betyg, på EN jävla uppgift?! Jag har mens, är förkyld, har ont i huvudet och hade en allmänt pissig dag, så det kanske var därför.

Jag avskyr att ha prestationsångest.

RSS 2.0