Fikade med M i flera timmar idag, allt kändes perfekt

.

Fett upptagen tjej trots att jag inte har så mycket i skolan. Var tar min tid vägen, hallå?!

Vi hörs, puss! Och då lovar jag att uppdatera om min fest, heeeeeeelt galet.

HADE 18-ÅRSFEST IGÅR,

är helt slut. Minns typ 20 % av kvällen, drack hur mycket som helst och hade galet roligt. Ett bättre inlägg om festen kommer upp senare, nu måste jag åtrhämta mig genom att äta noblesse. Puss!

Har varken tid eller ork att uppdatera, men här får ni ett snabbt inlägg om festen som var för en vecka sedan!

Var på fest i fredags (för en vecka sedan). Två av mina vänner fyllde 18 och hade hyrt en lokal, riktigt fint! Det blev en ganska tidig kväll för min del, det kändes nämligen som att jag höll på att bli sjuk... Jaja, några av kvällens höjdpunkter:

1. DANSADE!

2. Blev ännu bättre kompis med en kille som jag träffat 3 gånger totalt. Han är så himla trevlig, hade jag inte haft M hade han verkligen varit ett alternativ fastän han inte är särskilt snygg. Han är en sån människa som får en att känna sig fin oavsett hur man ser ut, rolig oavsett vad man säger och behövd även om han har 1000 andra vänner runt sig. Men M behöver inte oroa sig, jag vill inte göra slut och det är BARA vänskap mellan mig och den här killen :)

3. Fick en lustig komplimang: "Du är stötbar!". Blev liiite förvirrad, men efter några frågor visade det sig att det betydde att jag var snygg haha. Killen som sa det var riktigt trevlig och vet att jag har pojkvän, något jag fick påpeka. han sa då att "det spelar ingen roll", varpå jag förklarade att det spelade roll för mig. Lite roligt ändå!

4. Ska tydligen starta ett band nästa år med ovan nämnda killar: stötkillen ska spela triangel, min kompis ska spela bas och jag blir sångare. Vi kommer ta världen med storm, så se upp bloggisar!


Ska till M, hörs imorgon!

Har mens så det blir inget sex ikväll, men det gör ingenting för min del. Och bloggisar, SNART FYLLER JAG ÅÅÅÅÅÅR!!!!

MENSVÄÄÄÄÄÄÄRK

Trodde att jag skulle dö idag på bussen haha, kändes som att någon malde sönder mina äggstockar (eller var fan är det man har ont egentligen? livmodern?) med en tegelsten. Fyyyyy fan säger jag bara. Tog hursomhelst mitt första p-piller imorse, har inbillat mig att jag har mass biverkningar hela dagen hahah!

Pratade nyss med M i telefon, känns bra! <3

Inlägget om festen får vänta lite, blev överfallen av en filosofiuppgift som var jobbigare än jag trott..


.

Hel bloggisar, har mycket i skolan igen men lägger förhoppningsvis upp ett inlägg ikväll om festen i fredags! Puss

@ SKOLAN,

vi hörs senare! Sov på hotell med min kompis C inatt, riktigt mysigt!

PS. Vill ni ha ett inlägg om festen i fredags med klockslag osv?

M kommer hit om typ 20 min,

jag trodde att han skulle komma i eftermiddag, men nejnej. Lite jobbigt tycker jag, jag satt liksom fortfarande i pyjamas när han ringde och sa att han var på väg? Jaja, det får bli bra! Är mest orolig över att vi inte ska komma på något att göra, jag bor inte direkt i en storstad utan snarare på landet... Vi hörs imorgon!

Angående P-piller:

Den sort jag har fått heter abelonelle men jag har inte börjat ta dem ännu. Och nej - jag har inte stora bröst haha, så det hade inte varit så dumt! Men jag vill samtidigt inte gå upp i vikt... Hm, knepigt!

Nu blir det fest, hörs imorgon!

Förresten: jag sa ju att P skulle på festen ikväll? Nej, han har tydligen ändrat sig enligt facebook och kommer inte. Pga mig? Vem vet.. Hursomhelst ska jag ha roligt ändå, känner inte så många, men det blir fint ändå :D Puss!

Bråket mellan mig och P, steg för steg. Lång text, applåder till den som orkar läsa hela!

Ungefär en månad sedan: Han sa att han skulle åka och hälsa på sin flickvän i Polsen någon gång i november som en överraskning = inte berätta för henne att han skulle komma dit. Jag tyckte att det lät bra, men frågade om det skulle bli på min födelsedag (som förövrigt är nästa vecka, snart 18!!!). Han sa att det INTE skulle bli då, vilket jag tolkade som ett löfte att han skulle vara hemma på min 18-årsdag och komma på min fest samma kväll.

Måndag förra veckan: Han smsar mig "jag har dåliga nyheter..". Jag frågar givetvis vad som har hänt, om hans flickvän har gjort slut? Han svarar "nejnej, det här kommer hålla förevigt :) jag kommer inte på din fest.". Jag blir givetvis lite bitter och frågar varför. Han säger då att han ska till Polen för att överraska sin flickvän. Jag blir besviken och arg - jag tyckte ju att han hade lovat mig att han skulle vara med på min 18-årsfest. Han skickade sms, skrev på facebook osv och undrade om jag var arg HELA TIDEN. Jag svarade först inte men skrev sen att jag var besviken och arg. Han började då tjata om att jag inte kan bli arg för en sån sak, att han inte har något val, att han måste prioritera osv. Klart som fan jag fattar att han vill träffa henne, men när han sagt att han ska komma på min fest är det väl klart att jag måste få bli besviken?

Tisdag förra veckan: Han ber mig om hjälp med att köpa present till sin flickvän. Som han ska ge till henne när han är där dagen då jag fyller 18. Han ber mig om den tjänsten dagen efter att han dissat mig?! Jag lackar ur och säger att jag inte kan, att jag inte hinner. Han tjatar i evigheter men ger sig.

Onsdag förra veckan: Han smsar mig "Kaaaaanske kommer på din fest". Jag säger då att han får göra som han vill, att jag inte tänker säga att det är okej att han åker, men att jag inte tänker övertala honom att stanna. Jag sa också att jag inte vill bråka men att jag kommer vara besviken och arg och att han måste få acceptera det. Han blir lite sur, men vill att vi ska ses på helgen och ta en "ursäktsfika". Jag säger att jag nog inte har tid, men att vi ska höras senare.

Fredag förra veckan: Jag har inte tid att ses på helgen, så jag smsar P och säger det. Han försöker övertala mig jättelänge, men jag står på mig och säger nej: har nämligen en missstanke om att han vill köpe presenter till sin flickvän samtidigt. Mycket riktigt: när jag säger nej blir han besviken/arg/sur och säger "jag hade verkligen behövt din hjälp med att hitta något till *****". Jag lackar ur fuuuuullständigt och säger igen att han klarar det själv.

Måndag denna veckan: Han ber att vi ska ses denna helgen för att ta en fika igen. Jag säger igen att jag inte kan. Han säger då att han verkligen hade behövt hjälp med presenten. Jag säger igen att jag inte kan. Han smsar mig "ok då skiter vi i allt sånt framöver". Jag får spel. Ringer honom - han klickar mig och skickar ett sms där han undrar vad jag vill. Jag säger att jag vill prata. Han undrar VAD jag vill prata om och jag svarar då att jag inte vill ta det över sms. Då säger han att han inte tänker ringa mig om han inte får reda på vad det är jag vill prata om?! Jag säger att det handlar om oss och hela festgrejen. Till slut ringer han. Han är riktigt bitter. Jag säger att jag inte vill bråka och vara ovänner, men att han måste förstå att jag kan bli besviken och arg, att det är ett rimligt sätt att reagera! Han säger att han inte heller vill vara ovänner, men nästan skriker att han inte har något val och att jag inte kan bli arg. Vi tjaffsar lite till om det innan jag går vidare och säger att "jag kan faktiskt inte ses i helgen, det är sant!". Han säger "mm" och klickar mig.

Jag flippar ur. Jag står mitt i Stan och bara börjar gråta. Kan inte hindra tårarna från att rinna. Ringer Bästa Kompis och gråter i telefon. Fattar inte att han kunde göra så, han är för fan en av mina bästa vänner. Man klickar inte någon så. Det var droppen som fick bägaren att rinna över. Pallade inte hur han har hanterat hela grejen, att han inte förstår att min reaktion är rimlig, att han är så självisk och egocentrisk. Grät utanför stationen och på bussen hem så att alla hörde, var helt mosig i ansiktet haha. Har inte hört från honom sedan i måndags, och ikväll ska vi på samma fest. Jobbigt, bloggisar? <3

NU SKRIVER JAG ETT FETEINLÄGG,

håll er uppdaterade!

KLAR MED SVENSKA C

Imorgon kommer ett inlägg om bråket med P - och imorgon kväll ska jag på fest (samma som P... jobbigt?) PUSS!

P-piller

Skaffade P-piller idag, är mest orolig för att mitt humör kommer bli jävulskt dåligt. Jaja, det får lösa sig!

Hade förövrigt värsta bråket med P igår, började gråta mitt i Stan utanför stationen för att han klickat mig. Berättar mer om det snart, har verkligen inte tid just nu och det inlägget kommer ta mycket tid att skriva. Puss <3

Powerwalkat med C idag,

ja, jag vet, jag lovade att jag skulle skriva om P, men jag har inte tid just nu. Promise, inlägget dyker upp inom en snar framtid! Nu ska jag dricka te (låglaktosmjölken är slut, mitt liv är över typ. Den är så fruktansvärt goooooooood!) och kolla på en dokutmentär för att "feta till" diskussionen på min uppsats, som min lärare uttryckte det.

Är sjuk och har PMS,

det är mina anledningar till dålig uppdatering. Åh, just det - har övermycket i skolan också, bland annat ska min uppsats i svenska C lämnas in på fredag. Kul. Så jävla kul.

Jag återkommer så snart jag kan med ett inlägg om P - han dissar mig för sin flickvän på min 18-årsdag!

@ SKOLAN,

ska strax till M. Har inte hunnit raka mig idag, pinsamt?

@ M's place, vi hörs imorgon!

.


2 månader idag

<3

Varit hos M

Sov hos M inatt, och igår träffade jag hans farmor och farfar. Lite nervöst, men det gick bra!

Orkar inte skriva ett jätteinlägg om festen igår, så ni får nöja er med några utvalda bitar:

1. Helt crazy. O stötte på mig. När jag började göra iordning min första grogg ropade han "Bra, drick! Jag vill strula ikväll!". Jag påpekade då att jag har pojkvän, men han brydde sig inte riktigt... Han försökte få mig att sitta i hans knä, dansa med sina händer runt min midja osv. Visst, han är O, det är typiskt honom men jag är ändå lite förvånad. Han har haft sina chanser med mig, så vad håller han på med haha?

2.
P:s flickvän blev aspackad och däckade klockan 23 typ.

3. Jag rökte inte cigaretter (duktigt Finis!), men rökte däremot vattenpipa. Jag vet, det är minst lika farligt, men jag har inga regler för mig själv om det, så därför är det okej.

4. Jag blev ganska packad, men är ändå inte bakis. WOHO!

Hemma från festen hos P

Ska äta lite choklad och hoppa i min OnePiece nu, hörs senare idag!

Den här låten dansade vi till igår 3/11:

http://www.youtube.com/watch?v=t0_IQIhJEoI

UNDERBART, ni fattar inte vilken skön stämning det var. Vi stod i ring och körde samma moves. Ååååh, ge mig igen!

FESTEN

18:00 - Sminkar mig hemma. Avskyr verkligen mascara, använder det aldrig utom på fest. Ögonfransarna blir så äckliga, känns helt tunga och typ klistriga? Uuuuuuh.
19:00 - Kommer hem till P och hans flickvän. Vi chillar, lyssnar på musik och pratar i en timme ungefär.
20:30 - Vi anländer till festen. Det känns ganska dött och vi känner inte så många, men det verkar ändå kunna bli en fin kväll.
21:30 - Jag har fått i mig min första grogg och minglar runt som vanligt. P och Flickvännen sitter mest för sig själva i en soffa. Jag lämnade dem där och tror inte att de rörde sig så mycket under kvällen. Vet inte när det åkte hem, men ganska tidigt tror jag. De sa inte ens hejdå till mig?!
22:00 - Min bästa festkompis kommer dit (killen som sa att han gillade mig, som sa att jag var rolig på fyllan osv). Nu börjar festen bli nice!
22:30 - VI ÄGER DANSGOLVET. Har en annan killkompis som jag också har roligt med på fest, och vi brukar alltid vara de som får folk att dansa, och det var så även på den här festen. Underbart!
22:50 - Jag röker. Inget jag är stolt över, men i fyllan så blev det så. Jag har inte rökt på flera månader, men just igår tog jag två cigaretter under kvällen. Ska inte röka ikväll på P:s fest iaf!
23:00 - Jag har träffat världens trevligaste kille. Han är född 1990, och så fruktansvärt härlig! Vi pratade hela kvällen och blev riktigt bra kompisar. Tyvärr flyttar han till Italien om en vecka. Hursomhelst kanske det är lika bra, för vet ni bloggisar? Han stötte på mig, och hade jag inte haft pojkvän hade jag stött tillbaka. Förstår förresten inte vad grejen är med att folk alltid ska stöta på mig på fester? Flirtar jag omedvetet eller? Helt sjukt.
23:30 - Jag har fåt så många nya vänner! Har hittat så sjukt mycket trevligt folk att jag knappt tror det, helt underbart!
23:35 - Min vodka är slut, men det stoppar inte mig! Dansgolvet, here I cooooooome!
00:00 - Ännu fler nya kompisar, har det så himla fint.
01:00 - Min bästa festkompis skulle få skjuts med mig hem till sig, och han är lite för full, så vi bestämmer oss för att åka hem. Tråkigt med en tidig kväll, men vad gör man inte för sina vänner?
01:30 - Blir hämtade.
02:00 - Ligger hemma i min egen säng. Sminket är kvar på, men det bryr jag mig inte om. Världen snurrar när jag somnar, men det känns okej.

TRÖTT TJEJ

Festen igår var rolig, träffade massa nytt fint folk. Åkte hem ganska tidigt eftersom min kompis som skulle få skjuts med mig inte mådde så bra. Ska försöka skriva ihop ett inlägg med klockslag osv, så som jag brukar. Det kommer lite senare idag, nu ska jag dricka saft och kolla på dåliga TV-program. Puss!

FEST IKVÄLL OCH IMORGON!

Ahhhh, galet taggad! Ska på halloweenfest ikväll, ska klä ut mig till pirat tror jag... Imorgon är det 18-årsfest för att fira P, så två festkvällar i rad för mig. WOHO! :D

Känns bra

Träffade ju M igår/idag och sov över. Kändes jättebra och förklarade för honom att det känns lite jobbigt för mig eftersom jag inte är van vid att vara tillsammans med någon. Han förstod mig och allt kändes bra!

Träffade C sen i Stan och shoppade lite, mysigt!

@ DUSCHEN,

ska till M om ett par timmar. Känns bra!


RSS 2.0