Semester

Är just nu på semester med familjen. Det känns i både huvudet och kroppen att jag behöver det. Har förtjänat det otroligt mycket efter alla veckor med plugg och stress. Nu tar jag det lugnt och skriver samtidigt lite skolarbeten, men helt i min egen takt och bara sånt som känns roligt. Så skönt.


Lunch

Idag ska jag äta lunch med en kompis som flyttat härifrån för ungefär ett år sedan. Blir trevligt, men samtidigt lite awkward - hennes pojkvän är också med. Har träffat honom en gång, och jag tror att hans närvaro idag gör att vi inte kan prata på samma sätt som vi brukar. Det blir inte samma sak helt enkelt, men samtidigt förstår jag ju att han inte kan sitta hemma medan hon träffar mig - han bor ju inte här egentligen...


P

Jag är vän med P igen! Smsade honom, vi pratade lite och kom sedan fram till att vi skulle vara vänner igen. Jag var rädd att han skulle vara bitter och inte vilja vara vänner, men han var glad att jag tagit initiativet att bli vänner igen och tyckte precis som jag att vi blivit ovänner över skitsaker. Så himla skönt! Puss


-

Shoppade för 1700 igår, plus balklänningen då som också kostade 1700. Nöjd tjej!


Shopping

Åker hem från en heldag med shopping. Har satt sprätt på mycket pengar idag, har bland annat köpt min balklänning! Så himla fin! Nu är jag grymt trött i huvud, armar och ben efter att ha traskar runt och burit på påsar. Hörs!


Så trött

Idag när jag kom hem efter skolan värkte hela kroppen av trötthet. Det gjorde ont att ta av mig jackan, det var så jobbigt att hälla upp ett glas juice. Nu ska jag hem till en kompis och sova över, imorgon blir det shopping!


Klar!

Färdig med franskaprovet! Nu åker jag äntligen hem för att dricka te och plugga. Hörs!


.

Livet fortsätter som vanligt. Har ett stort franskaprov idag (2x90 min), och ett stort prov i naturkunskap imorgon. Jag pluggar, stressar lite, träffar vänner och dricker te. Ja, allt är precis som vanligt.


-

Vill festa.


YSL

Nu sitter jag äntligen på bussen på väg till skolan. Är fortfarande lika ledsen, känslig och bitter. Det enda som hjälper mig just nu är att ta fram mitt chockrosa läppstift från YSL. Love it!


Känslig brud

Vaknad imorse med en sjuk huvudvärk som sträckte sig nerför nacken. Har aldrig upplevt något liknande och hade sjukt ont. Blev tvungen att cykla till bussen efter en del tjafs med min pappa - jag tyckte att det blåste för mycket för att cykla, men det tyckte inte han. Missade såklart bussen med 10 sekunder (verkligen 10 sekunder!) och började gråta av frustration, irritation och smärta i nacken/huvudet. Cyklade hem igen och fick tjafsa lite mer med min kära pappa. Är sjukt känslig idag, så jag har gråtit lite mer. Känns inte så lyckat, men helt ärligt så måste man få vara sån ibland.


Trött

Har knappt gjort någonting i helgen. Pluggat, druckit te och pussat på mina söta katter. Så skönt, men imorgon drar en ny skolvecka igång igen. Har massor av prov, redovisningar och annat pluggrelaterat, så nu kör vi!


TGIF

Gött med helg! Ska bara ta det lugnt och försöka bli riktigt frisk nu.


:*

Puss på er för att ni har börjar hitta tillbaka hit! Ska göra mitt bästa för att hålla er kvar ;)


En sån dag

Är i skolan för första gången på en vecka. Är fortfarande sjuk men jag litar inte på att folk gör vad de ska i grupparbeten, så jag är här ändå. Idag är en sån dag när jag är fruktansvärt trött på mitt liv i allmänhet, och att mitt hår är fucked up gör ju inte saken bättre. Inte heller att jag missar min sovmorgon imorgon pga tandläkarbesök eller att jag har mycket i skolan förbättrar mitt humör och mitt liv. Jaja, det är bara att kämpa sig igenom den här dagen också, det blir säkert bättre imorgon!


Saknad bränner djupt

Saknar de gamla tiderna. Saknar när jag var kompis med P (han har ju fått för sig att jag avskyr hans flickvän och har pga det tagit bort mig på Facebook). Saknar att festa hela natten, att dricka vodka direkt ur flaskan och låtsas som att det inte alls bränner i halsen, att pussa folk, att dansa tills hela kroppen värker, att elda vid en sjö på natten, att röka vattenpipa, att inse hur packad jag är när jag går på toa, att ständigt ha ett leende på läpparna under en fest för att allt känns så jävla bra. Jag har visserligen inte tappat allt det här, men jag hade det i så mycket större utsträckning innan.

Nu får det vara nog. Jag hade allt det här tidigare, och jag vill ha det igen. Att bli vän med P igen är ett steg jag kan ta för att få tillbaka det, så det tänker jag bli!


.

Ber för övrigt om ursäkt om ni tycker att mina inlägg är röriga eller meningarna är lustigt uppbyggda - är inte helt klar i huvudet pga förkylningen och x antal värktabletter + hostmedicin...


Känner mig som killen på bilden

Vill inte vara med. Är grymt förkyld, ni vet sådär så att ögonen rinner, nästan rinner och är täppt på samma gång, svag och öm i hela kroppen och hostattacker hela tiden. Har fått typ skavsår vid näsan för att jag snyter mig så ofta att jag börjat använda näsdukar
- riktiga näsdukar i tyg alltså. Känner mig som min gulliga farfar när jag går runt och snörvlar i dem... Jaja, hoppas i alla fall att jag blir frisk snart så att jag kan få ha lite roligt igen! Puss


Trodde ni att det var en hatt på bilden?

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Har efter 8 veckor av hosta som långsamt blivit bättre blivit ännu sämre. Är så jävla trött på att vara sjuk, det tar så mycket energi. Vill gymma och gå på yoga men det funkar inte riktigt när man har tjockt med slem i halsen och får hostattacker var femtonde minut... Inte lätt!


Weheartit

Det är det jag vill göra.


Inget ligg

Blir inget ligg med sms-killen, lite tråkigt! Hur som helst mår jag bra, men jag har en hel del att göra i skolan just nu då det är därför min uppdatering suger.

Har förövrigt börjat träna så smått, både gym och yoga. Duktig tjej!


RSS 2.0