Tillbaka,

haft det riktigt trevligt idag. Var i Stan och hjälpte till med en FN-grej. Det var väldigt roligt, lärde känna lite nytt folk också. Nu ska jag och familjen ut och äta italienskt, vi hörs!

AWAY TODAY

Yes, ska iväg i eftermiddag, kan tyvärr inte berätta vad det handlar om.. Men roligt blir det!

Nu väntar sängen, vi hörs imorgon. Sov gott, bloggisar! <3

.

Drama - update

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Dramat med min kompis som blivit beskylld för att ha spridit ett rykte om en annan vän har nu resulterat i en polisanmälan. Catfight, någon...? Hursomhelst håller jag mig utanför det här, men det är svårt. Bästa kompis vill att jag ska välja sida, men jag vill vara neutral, och om jag var tvungen att välja sida skulle jag inte valt Bästa Kompisens, utan den andra, den tjejs som är "skyldig"..

Sjuk

Hemma från jobbet nu. Är grymt trött och förkyld, blev kall och blöt på festen igår. Det var trevligt, men det hände inget speciellt. Nu ska jag dricka massor av te och C-vitamin. Hörs!

Drama all around me...

Mina vänner bara bråkar, rykten sprids och folk säger att man inte kan lita på en av mina vänner. Problemet är att jag litar på henne. Visst, det de säger att hon har gjort är inte okej, men just mig har hon inte skadat och jag mår bra av att vara med henne. Jobbigt det här...

Avskyr regn

Har ju taggat som en galning för festen ikväll, men nu regnar det. Och festen är utomhus. UTOMHUS I REGNET. Visst, vi har fixat ett regnskydd och folk kommer väl säkert ändå, men inte lika många som det skulle gjort annars.. Dryygt. Jaja, jag är taggad ändå, så får vi väl se hur det blir ikväll!

Chillar

Är ledig från jobbet, så nu chillar jag hemma. Taggar inför festen imorgon!

KAOS?

Festen imorgon blir kanske lite kaosartad.. såg nyss att K kanske kommer, och att killen som stötte på mig på festen den 18e kanske kommer, och att killen som kallat mig ett guldkorn kommer. Och O kommer. K-A-O-S? Det är inte lätt att alla vill ha mig... Haha, driver bara! Nejmen, det går nog bra. Tror i alla fall att K kommer, och om allt går bra kanske jag blir av med oskulden en gång för alla! Men det får vi ju se, som sagt. Uppdaterar er så snart jag vet mer. 

Hemma från jobbet,

chattar med P. Han och hans flickvän har varit tillsammans i två dagar nu, och det verkar gå jättebra. Är så himla glad för honom, det verkar som att vi båda två har "fattat" att vi är vänner - bara vänner - men jäkligt bra sådana. Ibland tror jag att jag älskar honom.

TAGGAR SATAN INFÖR TORSDAG,

då blir det fest igen! Då, kära vänner, kommer jag att dricka och strula och skratta och ramla och kissa och kanske gråta och kanske ringa 112 och inte ha någon kontroll alls, men det kommer vara okej. Det kommer vara så jävla okej.


När jag är full,

är jag tydligen riktigt härlig. Pratade igår på festen med killen som blev så sjukt packad, och sa att "Fan, du skulle testa att vara mig på fyllan, det är så jäääääkla kul!". Han tittade på mig och bara "Jo, det kan jag tänka mig". Jag blev lite förvånad, och undrade var han menade. Han sa då att jag alltid ler och jag verkar ha riktigt roligt, och att jag är rolig när jag är full. Jag blev faktiskt lite överraskad, för jag har alltid trott att man tror bättre om sig själv på fyllan än hur det verkligen är, t.ex. att man är sjukt rolig, smart och snygg, medan man kanske egentligen bara är dryg och ful. Men jag är i alla fall rolig, alltid bra att veta!

Hemma nu, festen igår...

... var faktiskt riktigt rolig! Det var inte så många där, men vi hade kul ändå. Jag drack inte så mycket, men en av mina killkompisar blev riiiiiktigt packad. Han var med på festen i måndags också, och var lika packad då (minst). Vi skojade om det igår, att han inte lär sig hur mycket som är för mycket. Hursomhelst var det trevligt, jag somnade vid 4-tiden, och knallade till jobbet vid strax efter 9. Har jobbat hela dagen, och nu är jag äntligen hemma. Känner mest för att chilla framför TV:n, men vi har gäster så jag får vara social ett litet tag till.

@ JOBBET, hörs ikväll bloggisar!

.

ON MY WAY TO A PARTY!

Typ. Blir hämtad av en kompis vid halv tio, sedan blir det fest. Ska nog ta det ganska lugnt ikväll, ska ju jobba imorgon och även om jag inte blir bakis blir jag trött. Hörs imorgon!

P <3 sin tjej!

P HAR FLICKVÄN OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD FÖR HANS SKULL! :D

FEST IMORGON

kanske. Ska nog dit med en av mina vänner, och på torsdag är det fest igen! Love My Life.

@ JOBBET

Hörs senare!

P

Pratade med P via facebook för några nätter sedan. Han är bortrest och träffar sin soon-to-be-flickvän (om allt går som han och jag hoppas i alla fall!). Jag är verkligen glad för hans skull att han har hittat en fin tjej, men mitt hjärta gör så jäkla ont varje gång jag tänker på honom. Jag saknar honom så himla mycket. När vi pratade sa jag att jag saknade att prata med honom, och då sa han att han saknade mig som fan. Ni förstår inte hur underbart det kändes att veta att jag betyder något för honom också, att han saknar mig också. Han är verkligen en av mina bästa vänner, och han betyder sjukt mycket för mig.

KK

Kom att tänka på en grej angående det där med att skaffa KK. Ni vet killen som stötte på mig på den senaste festen, han som har flickvän? Jag kom nyss fram till att han hade varit en ganska perfekt KK. Snygg, trevlig, men ändå lite dryg så att man inte hade blivit kär i honom. Haha, perfekt balans typ! Men så var det ju den där flickvännen.. Jaja, jobbar på att lösa det här med oskulden, uppdaterar er när jag vet något nytt!

Jobbar satan just nu och ett tag framåt, förlåt för dålig uppdatering!

.

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

När jag lyssnar på Satan i gatan, med Veronica Maggio, tänker jag nästan aldrig på ex eller folk som gjort mig illa. Jag tänker på mig själv och hur mycket jag har skadat mig själv. Ibland får jag en känsla av att jag tappat en del av mig själv på vägen till att bli den jag är nu, och det gör ont. Jag saknar mig själv.

Harry Potter

Har sett Harry Potter 7, del 2, tillsammans med C ikväll. Den var helt okej, men jag gillar de tidigare filmerna bättre. Det är liksom mer magikänsla i dem, i den här var det mest att PANG så hände det något och ja, det var vissst magi. Svårt att förklara haha!


Hemma,

ska sova nu. Imorgon (idag..) väntar jobb. Godnatt!

Förresten,

jag vet att det var fel av mig att hålla på med killen igår med tanke på att han hade flickvän. Jag vet också att alkohol inte är en ursäkt, men i mitt överförfriskade tillstånd tänkte jag inte på hans flickvän. Jag vet också att jag söker närhet och att jag blir fyllekåt och att jag borde göra något åt det. Nu ska jag träffa en kompis, hon som jag har pratat om KK med. Behöver verkligen prata med henne nu. Hörs imorgon!

Den där killen...

Börjar inlägget med ett förlåt om att jag inte uppdaterade igår som jag sa att jag skulle. Sov och träffade sen fina vänner, sorry.

I alla fall, skulle ju berätta om killen som stötte på mig på festen! Det var första gången jag träffade honom. Det började med att han tog min stol när vi rökte vattenpipa. Jag sa åt honom att flytta sig, men då sa han att jag skulle sitta ihans knä istället. Sagt och gjort. Hans händer började vandra lite, han höll mig över magen, strök mig över benet. När hans hand försökte leta sig in under mitt linne böjde jag mig bakåt och viskade bitchigt till honom "ge dig". Han gjorde som jag sa.

Lite senare pratade vi och en till tjej om att vara otrogen. Hon sa att även fast hon hade pojkvän hade det inte hindrat henne förut, varpå han säger att även fast han har flickvän så har det inte hindrat honom förut. han hade alltså flickvän. Hursomhelst, han fortsatte att vara lite på, jag satt i hans knä igen och han sa att mitt hår luktade gott.

Senare på kvällen vid typ halv två, började folk dra sig hemåt. Jag var den enda tjejen kvar. Vi satte oss framför TV:n och alla killarna ropar att vi ska kolla på nickelodeon (orkar inte googla för att kolla stavingen), för att man visar porr på den kanalen efter klockan 24. De lyckas inte få fram porrkanalen och de kommer dessutom på att JAG är där! Jag har bara suttit tyst medan killen smekt mig över magen.

I takt med att folk går och lägger sig blir det mer plats i soffan. Jag halvligger i hans knä och han smeker mig över magen, brösten, benen. Jag jävlas lite med honom, håller fast hans händer, drar upp dem när jag försöker få ner dem i mina trosor. Jag förstår att det låter konstigt, men jag gillade det verkligen. Han var snygg, trevlig och gjorde mig kåt. Hursomhelst var det ju de andra där, i samma rum och soffa, så jag sa till honom att han inte kunde hålla på så som han gjorde NU. 

Han gav sig inte utan smekte mig mellan benen utanpå jeansen, knäppte upp dem och försökte få ner handen i mina trosor. Då sa jag igen "ge dig" varpå han svarar "snälla?". Jag drar upp hans hand. Han försökte sedan resten av kvällen smeka mig när han kom åt, kyssa mig och krama mig. Han fick två korta kyssar. Sedan, när vi låg i soffan igen kom jag att tänka på vad han sagt innan. "Har inte du flickvän?" frågade jag. "Ehh.." svarade han.

Men vet ni vad det sjukaste är bloggisar? Om inte de andra varit där, och om han hade varit singel, hade jag gått längre med honom. Fan vad jag ville kyssa honom ordentligt, att han skulle hålla om mig. Han fick ner handen en liten bit innanför mina byxor, men inte så mycket som han ville, och inte så mycket som jag ville.


Hemma efter resa och fest

Är hemma nu igen efter att ha varit bortrest. Åkte direkt till en fest (den jag skrivit om, där jag sa att K skulle komma). Hade roligt, men K kom inte. Jag hade tänkte förlora oskulden till honom igår och var riktigt "peppad". Vad tror ni händer? Jo, han kommer inte till festen. Jag ringde honom och frågade var han var eftersom han sagt till killen som hade festen att han skulle komma dit. Men K lanade med en kompis och skulle inte dit..

Är lite besviken, hade faktiskt sett fram emot att göra det, men man kan inte få allt. Dock var det en annan kille där som stötte på mig, berättar mer om honom senare idag. Nu ska jag sova, har inte sovit någonting alls inatt, min vana trogen. Hörs senare, bloggisar!

Längtar efter att få dricka och festa och inte behöva bry mig om någonting, bara släppa kontrollen och ha roligt. Bara få leva livet fullt ut, utan att behöva tänka på konsekvenserna.

.

JOBBAT

hela dagen... Nu är jag hemma och packar, åker nämligen iväg imorgon! Hoppas att ni har det bra, hörs när jag kommer hem igen :) Puss!

FEST OCH LIGG PÅ G

Blir fest om någon vecka hos en av mina vänner, och gissa vem som kommer? Jo, K! Killen som jag nästannästanästan hade sex med på festen hos P. Har pratat lite med en av mina vänner och hon tyckte att jag borde ha legat med honom då när jag hade chansen, så jag kanske gör det på den här festen istället. Och ja, jag vet, lite elakt om man tänker på W, men han hade ju flickvän när vi började flirta och vi har inte sagt något om att vi inte ska hålla på med andra. Dessutom vill jag verkligen ligga med K, det skulle kännas bra. Och W behöver inte få veta något faktiskt.

W - update

Har inte hört något från W ännu - det är typ fem dagar sedan vi hördes sist. Jag vet att jag borde höra av mig, men som sagt blir jag alltid såhär osäker när det börjar bli seriösare. Jag vill liksom inte lova något om mina känslor utan att vara 100 % säker, och då vill jag fundera, och när jag tänker för mycket blir det bara fucked up i min hjärna och jag börjar tvivla.

Tror faktiskt att jag ska smsa honom ikväll, bara känna hur der känns att snacka med honom igen. På måndag åker jag iväg, så då får jag tid för mig själv att fundera lite - men som Goriz sa i en kommentar: tänk inte så mycket. Jag ska åka iväg, chilla och när jag kommer hem träffar jag honom om det känns bra. Så blir det.

Jobbar, hörs ikväll!

.

Tänkte ha en låttext som rubrik, men ingen passade

Jag saknar hur jag alltid kunde smsa honom och veta att han i 99% av fallen svarar.
Jag saknar att han alltid skrev "händer?" och att jag ville svara "fötter?" men alltid lät bli.
Jag saknar att han alltid fuskade på spanskan.
Jag saknar att jag inte behövde analysera vilken smileys han använt, vem som hörde av sig sist eller vad jag ska skriva.
Jag saknar att veta att han alltid skulle finnas där för mig.
Jag saknar hur han pratade om sin moped och kallade den "Pärlan".
Jag saknar att kunna prata om ingenting.
Jag saknar att veta att han tyckte att jag var snygg.
Jag saknar hur han kallade mig "baby".
Jag saknar faktiskt att dela säng med honom hos O.
Jag saknar honom mer än jag trodde att jag skulle.
Jag saknar att ha en av mina bästa vänner tillgänglig när jag behöver honom.

Och vet ni vad som gör riktigt ont? Att jag inte kan säga till mina vänner att jag saknar honom, för de skulle inte förstå.

Uc0kwwamp_large
http://weheartit.com/entry/11543536


Saknar dock inte hans snarkningar...

Jobbar, hörs ikväll!

.

P

Chattar med P. Allt är som vanligt och jag inser hur mycket jag saknar honom.

Ny bekantskap: M

Träffade en jättefin kille igår när vi grillade. Han kallas numera M här i bloggen (tror inte att jag haft den bokstaven innan, haha?). Vi delade filt under kvällen och han kallade mig ett "guldkorn". Vi såg ett stjärnfall tillsammans. Lite senare på kvällen skojde vi om att vi kanske skulle bli mördade varpå han börjar skoja om att han inte har hunnit allt i sitt liv som han vill hinna. Han säger "Jag har inte träffat någon fin flicka ännu! Eller, du är ju faktiskt här Finis!" Han kallade mig alltså en fin flicka.

Egentligen delade jag filt med honom bara för att jävlas med en av mina vänner som stötte på honom trots att hon har pojkvän, men också för att jag behövde känna mig vacker och behövd. Det gör mig rädd. Om jag "flirtar" lite med folk bara för att känna mig bekräftad, hur ska jag då kunna binda mig och skaffa pojkvän eller flickvän?


(Förlåt, men haha, gillade att bli kallad Guldkorn!)

-

When life gives you a lemon, make lemonade, then find the guy who has got vodka and have a party.


Grillar,

med fina vänner och sover hos en kompis ikväll, så vi hörs imorgon!


W

Hörde inte av W något alls igår, och det sjuka är att jag tyckte att det var skönt. Vet inte vad problemet är..? Jag vet att jag borde träffa honom och fika så som vi har bestämt, men det har blivit en sån stor grej nu tack vare dels att han gjort slut med sin tjej, men också att han och C skriver om mig typ varje dag. Vill egentligen bara be henne att slute, jag vill lära känna honom själv och inte genom henne, men det känns lite svår att säga det. Hatar att ha kärleksångest, och jag hatar att jag tar det här så seriöst. Det här behöver ju inte vara mitt "slutgiltiga" förhållande, det behöver inte vara så allvarligt! Fattar inte varför jag nojar så mycket, kanske bara är nervös.

Vad ska jag göra?

..

Ledsen att jag inte uppdaterade igår, träffade en kompis och kom hem vid halv tolv så då orkade jag inte slå på datorn.. Hoppas att allt är fint med er iaf! Idag ska jag jobba men börjar lite senare, och sedan ikväll ska jag grilla med lite vänner vid havet, blir super!

Jobbar, hörs senare ikväll

Är på middag med släkten, hörs senare ikväll, bloggisar!


KÄRLEKSÅNGEST

FAN. Jag orkar inte med mig själv. Just nu när jag verkligen fått W "på kroken" börjar jag tvivla på mina känslor. Det är alltid såhär. Ibland undrar jag om jag verkligen blir kär eller om jag egentligen bara är ute efter "jakten". Eller jag kanske verkligen är kär men är rädd att bli lämnad och därför försöker jag intala mig själv att jag inte är kär?

Mår illa när jag tänker på mig själv just nu. Kanske bara är lite vanlig kvällsångest, men jag orkar inte med mig själv och kärlek just nu. Det känns inte som att det är en vinnande kombination.

W - singel

Yes, ni läste rätt! W har dumpat sin flickvän för några dagar sedan, delvis p.g.a. mig, men även för att hon var dryg och typ läste hans sms och sådant.

Jag lovade honom att höra av mig när jag var bortrest, så på midsommar smsade jag honom. Vi smsade i flera dagar och tillslut frågade han vad jag kände för honom egentligen. Sa att eftersom han hade flickvän spelade det väl ingen roll? men jo, han ville veta ändå. Då sa jag att om sanningen skulle fram hade jag kanske velat vara mer än vänner, och han sa då att han kände samma sak.

C och W började smsa om mig några dagar senare,  och hon har ställt frågor om honom och vad han tycker om mig, medan han har frågat om mig. Han verkar vara intresserad PÅ RIKTIGT! Jag gillar honom verkligen, och om jag har tur faller jag inte igen. Det orkar jag inte, så jag hoppas verkligen att han är den han verkar vara. Annars blir jag så jävla ledsen, kommer inte orka med kärlek igen.


HEMMA

Är äntlige hemma igen efter två veckors semester med familjen. Har saknat er och blogg otroligt mycket, har nog blivit beroende av att skriva av mig...

RSS 2.0