Pluggar

Pluggar. Har aldrig suttit uppe såhär länge med skolarbete tidigare. Jag håller stenhårt på att jag ska få mina viktiga sömntimmar - jag är ju pendlare, så ofta går jag upp strax efter fem på morgonen. Men ikväll bestämde jag mig för att sitta vaken och skriva en labrapport. Jag kan sova en annan gång, vill bara få det här gjort! Nu ska jag fortsätta, vi hörs!


KLAR MED MATTE C!!

Så lycklig. Ber nu bara att jag blir godkänd också, men det tror jag att jag blir. Åh, så himla glad!


Nationella

Nationella i matte C imorgon. Har pluggat tills jag grät av ilska och frustration. Kan inte acceptera att jag tycker att matte är svårt, jag har lätt för allt annat i skolan, har MVG i nästan alla ämnen men här kämpar jag som en idiot för att få G på provet imorgon. Matte har aldrig varit mitt favoritämne, och efter imorgon slipper jag det framöver. Jag är så himla stolt över mig själv och hur hårt jag har slitit med det här. Jag har inte bara lärt mig själva matematiken, jag har lärt mig att kämpa, att plugga tills jag gråter, att orka, att allt inte är enkelt men att det faktiskt går ändå. Den känslan är obeskrivlig. Är så otroligt stolt.


.

Ett prov avklarat! Nu återstår typ 1000 saker i alla fall, men jag kommer klara det. Det är bara att köra på!


Weheartit

Älskar den här bilden.


Orkar. Inte.


Kämpar

Skolan tar det mesta av min tid nu. Två veckor till är fyllda med prov, inlämningar och redovisningar. Jag kämpar på, för jag tar snart studenten. Det känns helt overkligt men samtidigt så självklart. Längtar!


Så himla rastlös

Vet knappt var jag ska ta vägen. I helgen blir det hur som helst en miniweekend med familjen, känns fint!


När händer det?

Vet inte riktigt vad jag väntar på. Går runt i en sorts lycklig melankoli och väntar på att "något" ska hända. Vet inte vad det är, det känns bara som att något mer måste hända, att min liv saknar något, att det inte räcker till för mig just nu. Så jag väntar, för något kommer hända, det känner jag på mig.


-

Mitt liv är rätt kaotiskt just nu, men jag skriver lite i taget till er. Jag mår bra, men skolan är snäppet för mycket. Student om drygt 30 dagar, inte konstigt att jag är stressad... Puss!


RSS 2.0