Update om blinddate och Killkompis

Blinddaten gick bra igår! Killen var riktigt trevlig, men det kändes som att allt gick för snabbt. Vi strulade och höll handen, vilket var helt okej för min del eftersom jag inte tog det så seriöst. Men när han bet mig i bröstet och skulle pilla lite överallt blev jag lite tveksam. Det märktes så tydligt att han var äldre och mer erfaren och det skrämde mig, helt ärligt.

MEN. Nu verkar det som att killen jag strulade med i fredags kanske är intresserad av mig på riktigt, om jag också är intresserad. Och jag tror fan att jag är det. Kan inte se mig tillsammans med min date, och dessutom passar han inte ihop med mina vänner som jag umgås mest med. Så vi får se hur det går! Min kompis som fixade ihop mig med blinddaten tycker att jag ska höra av mig till honom, men något i mig skriker bara "NEJ!".

När jag tänker på träffen med honom märker jag hur mungiporna dras nedåt, men om jag tänker på i fredags och hur min kompis sa att jag var underbar, och vilka söta komplimanger jag fått tidigare, och hur fruktansvärt gullig han är blir jag så glad.

Är lite rädd att min kompis K (som tussade ihop oss) ska bli arg för att det inte blir något mellan mig och den äldre killen. Det hade passat perfekt eftersom han är kompis med hennes pojkvän... Men jag vill inte ha honom.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-02-19 @ 01:51:51
URL: http://pariss.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lyssna till dina inre känslor

2011-02-19 @ 01:52:33
URL: http://pariss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0