M kommer hit om typ 20 min,

jag trodde att han skulle komma i eftermiddag, men nejnej. Lite jobbigt tycker jag, jag satt liksom fortfarande i pyjamas när han ringde och sa att han var på väg? Jaja, det får bli bra! Är mest orolig över att vi inte ska komma på något att göra, jag bor inte direkt i en storstad utan snarare på landet... Vi hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: lelove

Tack vännen. <3 Det är väldigt läskigt, hela grejen liksom, man tror att man fallit och att man älskar personen i fråga men i samband med att man tror att man gör det riskerar man och få sitt hjärta krossat så mitt tips är att faktiskt gå långsamt fram med M och inte göra som mig och mer eller mindre springa igenom allt. Kram <3

2011-11-20 @ 16:33:37
URL: http://lelove.webblogg.se/
Postat av: Goriz

Uppdatera om hur det gick sen <3 känns allting bra och så nu mellan er? Du vill inte göra slut?



Och ang P, jag förstår dig men jag förstår honom också. Låt inte en tjej förstöra eran vänskap. Det vore så himla tråkigt, visst borde han veta bättre än att välja henne före - men när man är sådär galet nykär tror jag inte att man riktigt tänker med hjärnan. Hjärtat går före.



En sak till, om någon kommenterar och vill ha min nya blogg - ge ALDRIG ut den till någon. Ok? Därför jag aldrig länkar mitt namn, och länka mig aldrig du heller är du snäll. Det är folk som försöker hitta bloggen. Kram <3

2011-11-20 @ 17:25:02
Postat av: e

Jag kan ha fel så bli inte arg, men det verkar som att du alltid är irriterad eller inte vill ses när du och din pojkvän ska ses.. känns så tråkigt att det är så! Jag hade blivit skitglad om min pojkvän kommit några timmar innan vi bestämt och att jag bara suttit i pyjamas hade jag skitit i, spenderar den mesta tiden osminkad med honom. Och att du är orolig att ni inte har något att göra, det ska ju komma av sig självt, spontant! Se en film, spela spel, prata, mys!



Ska du fortsätta träffa honom eller vad hände?

2011-11-20 @ 18:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0