Undrar vad M berättar om mig...

Undrar lite vad han berättar om vårt sexliv för sina vänner? Tror ni att han berättar att jag har så låg tröskel att han fått mig att komma tre gånger på typ en halvtimme? Har han berättat att jag var oskuld tills jag träffade honom, att jag aldrig haft kille innan...?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu kanske jag låter för hård men utifrån mina erfarenheter så berättar han inte detaljer om ert sexliv om inte han tillräckligt med respekt för dig. Sen ifall han nämnt att du inte haft kille innan är ingen big deal, bara något han råkat påpeka kanske. Mitt råd är att faktiskt bara fråga honom, hur mkt han berättat om dig eller er till sina vänner. :)

2011-09-12 @ 19:44:05
URL: http://lelove.webblogg.se/
Postat av: goriz

Jaa jag frågar alltid killar:) Men får alltid samma svar: Vi berättar inte lika mycket som er tjejer.Typ som fotbollsspelaren, när han bodde med en lagkompis tidigare så kom jag och gick hela tiden och försvann in i hans rum, så jag frågade han vad hans lagkompis tycker/tänker om mig osv och om han vet allt vi gör. Så han ba han vet att vi träffas och trivs ihop, och thats it. Mer än så intresserar inte honom.Tror inte de intresserar killars vänner att höra hur hon gick ner och sög av en, vart hon slickade och vart han kom. Bara vi tjejer som vill ha minsta lilla detalj haha ;)

2011-09-12 @ 22:15:10
URL: http://goriz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0